Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Berkel en Rodenrijs

Wil je van je rimpels, kraaienpootjes en slappere gezichtshuid af en weer een frissere en jeugdigere uitstraling krijgen? Met een facelift in Berkel en Rodenrijs bij de vooraanstaande Skin + Surgery Clinics worden je reële wensen werkelijkheid. Je krijgt geen andere ik, maar een betere versie van jezelf. Onze gekwalificeerde en ervaren specialisten herstellen de contouren van je gezicht, specifiek de wangen, kaaklijn en de hals. Je hebt de keuze uit verschillende chirurgische behandelingen: de minilift ofwel S-lift, de MACS-lift en de face-halslift. Daarnaast is een niet-operatieve facelift met vrijwel pijnloze fillers en botox mogelijk. Maak online een afspraak voor een facelift in Berkel en Rodenrijs of vraag eerst een gratis adviesgesprek aan voor het weer in balans brengen van je innerlijke en uiterlijke beauty.

 

Gezichtsveroudering tegengaan met een facelift op maat

 

Naarmate je ouder wordt, treedt gezichtsveroudering op. Dit uit zich in een verslappende en overtollige huid. De strakke kaaklijn gaat verloren, wangen vallen in, de neuslippenplooi wordt prominenter en rimpels worden zichtbaar. Het gezicht verliest aan volume en de huid wordt met het klimmen der jaren dunner. Roken en langdurige blootstelling aan zonlicht versterken het proces van huidveroudering.

 

Een ouder wordend gelaat wordt door velen als storend ervaren, aangezien men vaak nog lichamelijk fit en vitaal is en jong van geest. Een facelift in Berkel en Rodenrijs bij Skin + Surgery Clinics pakt alle componenten van gezichtsveroudering aan. Overtollige huid wordt verwijderd, onderhuids bindweefsel wordt strakker gezet en waar nodig wordt het volume in het gezicht hersteld. Lees de goede ervaringen van onze klanten en neem contact met ons op.

 

Facelift in Berkel en Rodenrijs door hoog aangeschreven specialisten

 

Een facelift in Berkel en Rodenrijs wordt uitgevoerd door hoog aangeschreven artsen, die ieder hun eigen specialismen hebben. Het team wordt gevormd door Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. De gecertificeerde artsen zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie).

 

De aanpak van Skin + Surgery Clinics staat voor kwaliteit en tevredenheid en is gericht op het weer in harmonie brengen van het innerlijke welzijn en de uiterlijke schoonheid. Je weet in onze kliniek precies waar je aan toe bent, je wordt uitstekend begeleid en je bent verzekerd van een natuurlijk resultaat. Boek een vrijblijvend consult en kies een gewenste dag voor een behandeling. Er worden drie typen facelift in Berkel en Rodenrijs uitgevoerd:

 

  • S-lift ofwel minilift

Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  • MACS-lift ofwel Minimal Access Cranial Suspension lift

Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.

  • Face-halslift

Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en

de hals gelift.

 

Keuze uit een minilift, MACS-lift of face-halslift

 

Een S-lift of minifacelift is de minst ingrijpende facelift in Berkel en Rodenrijs die vooral een verjongend effect heeft op de kaaklijn en wangen. Bij deze chirurgische techniek wordt aan beide kanten van het gezicht vóór het oor een reepje huid in S-vorm onder lokale verdoving verwijderd. De herstelperiode is kort, het definitieve resultaat is snel zichtbaar. Een MACS-lift wordt veelvuldig uitgevoerd bij verlies van een strakke kaaklijn, een prominentere neuslippenplooi en huidoverschot bij de hals. De probleemgebieden worden onder verdoving strakker gezet, om een jonger en vitaler gezicht te realiseren. Een face-halslift is de meest complete facelift, waarbij langs de haargrens en achter het oor kleine sneetjes worden aangebracht. Het onderhuids bindweefsel wordt onder narcose vastgezet of deels verwijderd en overtollige huid wordt weggehaald. Je hals en gezicht worden strakgetrokken, de diepe plooien verdwijnen.

 

Niet-operatieve facelift voor gezichtsverjonging en een stralende huid

 

Je kunt bij Skin + Surgery Clinics ook een behandeling met een filler voor een liquid facelift ondergaan. Met deze niet-operatieve behandeling worden de eerste tekenen van gezichtsveroudering tegengegaan. Met fillers in de wangen en/of jukbeenderen krijg je volume in je gezicht terug. De rimpels nemen af en je oogt weer stralend en fris. Je voelt je weer zoals je eruitziet! Een andere optie is een Vampire facelift, waarbij aan de hand van microneedling met je eigen bloedbestanddeeltjes (bloedplaatjesrijk plasma) en hyaluronzuur de huid wordt gestimuleerd om meet collageen en elastine aan te maken. Door een tekort aan collageen ontstaan er namelijk rimpels, fijne lijntjes en minder volume in je gezicht.

 

Wil je weer een vrolijke uitstraling, waarbij je afkomt van de hangzakjes rond je mond en de verslapte kaaklijn die je een vermoeide aanblik geeft? Een midfacelift met draadlift biedt een mooie oplossing, zeker als je nog niet toe bent aan een chirurgische facelift in Berkel en Rodenrijs. Met deze geavanceerde techniek met oplosbare draden wordt de verzakte huid onder je ogen en de wallen aangepakt. Dr. Thanya Tha-In is de ultieme specialist in draadliftbehandelingen. Vraag een vrijblijvend consult aan. Je wilt natuurlijk het liefst mooi oud worden. Een facelift helpt tegen gezichtsveroudering Bespreek je wensen met een van onze specialisten en maak een afspraak bij Skin + Surgery Clinics.

 

Neem contact op voor een facelift in Berkel en Rodenrijs

 

Wil je iets aan je gezichtsuiterlijk verbeteren? Kies dan voor de beste en betrouwbaarste kliniek met de beste specialisten, die je vanaf het eerste gratis adviesgesprek tot de behandeling en nacontrole met raad en daad bijstaan. Bel direct (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie. Je kunt ook meteen een afspraak maken voor een kosteloos adviesgesprek over een deskundige en resultaatgerichte facelift in Berkel en Rodenrijs.

 

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me