Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Bleiswijk

Je huid wordt door factoren als ouderdom, gewichtsverlies of genetische aanleg minder elastisch en slapper. Dit toont zich vooral langs de kaaklijn en in de hals. Er ontstaan plooien en rimpels in je gezicht en je gezichtscontour wordt minder volumineus. Een facelift in Bleiswijk biedt een passende oplossing om deze storende gezichtstekeningen uit het zicht te onttrekken. Skin + Surgery Clinics staat bekend als de beste en betrouwbaarste kliniek voor een chirurgische of niet-operatieve facelift. Je ziet er weer jonger en stralender uit. Net zoals je je van binnen voelt! Vraag een gratis consult aan met onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten. Of neem vrijblijvend contact op voor al je vragen of advies over een facelift in Bleiswijk met natuurlijk resultaat.

 

Een frisse en stralende uitstraling na een deskundige facelift

Steeds meer vrouwen kiezen voor een facelift in Bleiswijk bij de toonaangevende kliniek van Skin + Surgery. De huid veroudert door natuurlijke ouderdom, maar ook een erfelijke aanleg, overmatig zonlicht, roken, drugs, alcohol, ongezonde voeding en een gebrek aan vitamines maken de gezichtshuid kwetsbaar voor rimpels, plooien en kraaienpootjes. Met een deskundige facelift onder verdoving wordt overtollig vetweefsel weggehaald, worden de onderliggende spieren aangespannen en wordt de huid van je gezicht gladgetrokken. Ben je geïnteresseerd? Lees de goede ervaringen van andere vrouwen die eerder een faceliftbehandeling ondergingen in onze drukbezochte kliniek.

 

Facelift in Bleiswijk, passend bij je wensen en de mogelijkheden

Zie je er ouder uit dan je je voelt? Skin + Surgery Clinics voert een facelift in Bleiswijk uit, die volledig aansluit op je wensen en de mogelijkheden tot gezichtsverjonging. Je ziet er weer frisser en vitaler uit. Er worden in onze kliniek drie soorten faceliftbehandeling uitgevoerd:

 

  • S-lift ofwel minilift

Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  • MACS-lift ofwel Minimal Access Cranial Suspension lift

Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.

  • Face-halslift

Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en

de hals gelift.

 

Een S-lift, MACS-lift of face-halslift op maat

De S-lift ofwel minilift is bij uitstek geschikt voor wie een milde vorm van huidverslapping heeft. Er wordt onder verdoving aan beide kanten van het gezicht (voor het oor) een deel van de huid losgemaakt. Deze huid wordt vervolgens richting het oor getrokken. De overtollige huid wordt weggesneden en gehecht. Bij de mini-facelift in Bleiswijk wordt alleen het huidweefsel van de wangen en de kaaklijn gelift en niet het onderhuids bindweefsel en het spierweefsel.

 

De MACS-lift wordt veelvuldig uitgevoerd als de wangen omlaag zakken en op de neuswangplooien leunen. De kaaklijn en de kaakhoek naar de kin ogen minder strak. Bij deze faceliftbehandeling in Skin + Surgery Clinics worden zowel de wangen, de kaaklijn als het gedeelte onder de kin ofwel de mondbodem gelift. Dit gebeurt door een minieme snede onder verdoving vanaf de bakkebaardenlijn langs de voorkant van het oor tot aan de oorlel. De huid wordt van de wangen tot de kaakhoek en de hals losgemaakt, waarna de overtollige huid wordt verwijderd en het onderhuids bindweefsel en spierweefsel worden gelift. Hierna wordt de wond zorgvuldig gehecht.

 

De face-halslift is de meest ingrijpende facelift in Bleiswijk, waarbij via een verlengde insnede achter het oor zowel de huid van de wang en het onderhuids bind- en spierweefsel als de hals wordt gelift. Deze meest complete facelift zorgt ervoor dat de gladheid en contouren van je gezicht en hals zodanig worden verbeterd, dat je er jonger en frisser uitziet.

 

Hooggekwalificeerde specialisten creëren de mooiste versie van jezelf

De facelift in Bleiswijk wordt uitgevoerd door een team van hooggekwalificeerde en ervaren specialisten, die ernaar streven om de mooiste versie van jezelf te maken. Je innerlijke beauty en uiterlijke schoonheid worden in balans gebracht, zodat je de wereld weer met een blije glimlach tegemoet treedt. Onze artsen nemen tijdens een gratis adviesgesprek de tijd om al je vragen te beantwoorden en geven je op basis van je wensen een advies over de beste faceliftbehandeling met een natuurlijk resultaat. Je wordt als vrouw behandeld door een vrouwelijke specialist die jouw dromen waarmaakt.

 

Het specialistenteam van Skin + Surgery bestaat uit Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Al onze artsen zijn gecertificeerd, actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie).

 

Facelift in Bleiswijk met deskundige nazorg voor een snel herstel

De kans op risico’s of complicaties bij een facelift in Bleiswijk is bijzonder klein. Er kan incidenteel een allergische reactie, bloeding of infectie optreden. Skin + Surgery Clinics maakt gebruik van de beste en nieuwste medische instrumenten om eventuele weefselschade te minimaliseren. De behandeld specialist verleent deskundige nazorg en geeft gerichte adviezen, zodat je al na één tot twee weken na de facelift weer toonbaar bent en je dagelijkse sociale activiteiten kunt hervatten. Na enkele weken zie je het gewenste eindresultaat.

 

Ook niet-operatieve facelift met fillers en injectables

Je kunt bij Skin + Surgery Clinics ook een niet-operatieve facelift in Bleiswijk ondergaan. Deze natuurlijke facelift met vrijwel pijnloze fillers en injectables is veelzijdig en effectief tegen de eerste symptomen van huidveroudering. Je kunt je bovenoogleden en wenkbrauwen laten liften, wangrimpels laten verminderen en vochtwallen onder je ogen laten verwijderen. Je kaaklijn en gezicht kunnen worden verstrakt en gelift en de huidstructuur kan worden verfijnd. Er zijn speciale behandelingen mogelijk die je een vrolijke uitstraling en stralende huid bezorgen. Wil jij ook mooi oud worden? Laat je door onze gepassioneerde specialisten deskundig informeren en adviseren over niet-chirurgische behandelingen als de liquid facelift, Vampire facelift en draadlift.

 

Informeer naar de mogelijkheden van een facelift behandeling in Bleiswijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een facelift in Bleiswijk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of vul het contactformulier in voor je vragen of verzoek om advies. Maak direct online een afspraak en je krijgt ter bevestiging een sms-bericht.

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me