Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Den Haag

Rimpels, plooien, kraaienpootjes, ingevallen wangen. Met het klimmen der jaren verliest uw huid aan elasticiteit en volume. Dit laat sporen in uw gezicht na en laat u ouder lijken, met een somberder uitstraling. Ouder en wijzer worden is mooi, maar aan de zichtbare gevolgen is wat te doen. Met een facelift in Den Haag in de vooraanstaande kliniek van Skin + Surgery krijgt uw huid een nieuwe glans en uw gezicht een frisser en jeugdiger look. Het is vandaag de dag geen ingrijpende chirurgische ingreep meer. Overtollig vetweefsel wordt weggehaald, de spieren onder de huid worden strakgetrokken en uw gezichtshuid wordt gladder gemaakt. Uw hals- en kaaklijn krijgen hun natuurlijke vorm terug. Neem contact op voor een deskundige en betaalbare facelift in Den Haag en vraag naar de mogelijkheden om uw innerlijke schoonheid en uiterlijke beauty in harmonie te brengen.

 

Weer blij, gelukkig en zelfverzekerd in de spiegel kijken

 

Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in een facelift in Den Haag, die wordt uitgevoerd in onze drukbezochte en hoog aangeschreven kliniek voor injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie. Uw wensen staan centraal, onze artsen maken uw realistische dromen waar met een behandeling die recht doet aan uw verlangens of problemen. Het mooie, natuurlijke resultaat van een facelift in Den Haag zorgt ervoor, dat u weer blij, gelukkig en zelfverzekerd in de spiegel kijkt. U bent bij onze specialisten in uitstekende handen. Ons team bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Alle artsen zijn gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie).

 

Facelift in Den Haag: van minilift tot face-halslift

 

Een facelift in Den Haag geeft uw gezicht, kaaklijn en hals een jeugdiger contour. Het heeft het grootste effect als uw huid nog redelijk elastisch is. Er worden bij Skin + Surgery Clinics 3 soorten facelift uitgevoerd. De S-lift is de minst ingrijpende cosmetische ingreep, de face-halslift de meest uitgebreide vorm. De MACS-lift wint al meer aan populariteit, gezien de vele voordelen van deze chirurgische ingreep. Deze facelift in Den Haag is kortdurend, geeft minder littekens en laat een snel herstel zien.

 

  Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.  

  Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en  

  de hals gelift.   

 

Herstel balans tussen innerlijk welzijn en uiterlijke beauty

 

Skin + Surgery Clinics heeft als filosofie dat hoe u zich van binnen voelt en hoe u er van buiten uitziet in balans moet zijn. Met een facelift in Den Haag wordt uw schoonheid geaccentueerd. Bij een S-lift ofwel minilift wordt er onder verdoving vanaf de voorkant van het oor een klein sneetje gemaakt, doorlopend tot de haargrens. De huid wordt strakgetrokken en overtollige huid wordt weggenomen. Uw gezicht krijgt een natuurlijker uitstraling, met een zichtbaarder kaaklijn. Het onderliggende steunweefsel wordt niet gelift. Bij de MACS-facelift in Den Haag worden onder verdoving met een minimale snede voor het oor tot aan de haarlijn de onderliggende weefsels gelift en de overtollige huid verwijderd, U oogt jonger door een gladdere huid en scherpere kaaklijn. Bij de uitgebreidere face-halslift gaat de snede verder achter het oor langs tot in de achterste haargrens. Zowel uw gezicht als hals wordt strakgetrokken, waarbij de diepe plooien verdwijnen.

 

Ook een niet-operatieve facelift in Den Haag mogelijk

 

Er is in Skin + Surgery Clinics ook een niet-operatieve facelift in Den Haag mogelijk. Een liquid facelift is een gespecialiseerde behandeling met vrijwel pijnloze fillers, waarbij de verslappingen in uw gezicht worden hersteld. Uw wangen, jukbeenderen, lippen en neuslippenplooi krijgen door de inspuitingen met lichaamseigen hyaluronzuur meer volume. Uw rimpels verminderen, zodat u er weer jonger uitziet. Een andere optie is de Skinbooster behandeling met hyaluronzuur, dat in de oppervlakkige huidlaag wordt gespoten. Deze facelift in Den Haag met fillers voorziet uw huid van extra vocht, zodat deze weer glad en soepel wordt. Dankzij een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit krijgt de gezichtshuid zijn mooie, natuurlijke gloed terug. Deze vorm van niet-chirurgische facelift in Den Haag is ook bij uitstek geschikt voor jongere vrouwen met zichtbare sporen van roken, zonneschade of een ongezonde levensstijl.

 

Vampire facelift en draadlift met oplosbare draden

 

Bij een Vampire facelift in Skin + Surgery Clinics Den Haag wordt de huidstructuur en huidconditie verbeterd met een mengsel van hyaluronzuur en bloedplaatjes rijk plasma, dat geconcentreerde groeifactoren bevat zodat het lichaam meer collageen en elastine aanmaakt. Uw huid wordt verjongd door het bloedplasma direct in contact met de huid te brengen, waar zich de rimpels, plooien of littekens bevinden. Deze bij celebrity’s populaire facelift wordt toegepast bij fijne lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, een dunne, droge of doffe huid, ouderdomsvlekken, roodheid en ongelijke huidtextuur. Als fillers tekortschieten en een chirurgische facelift in Den Haag nog een stap te ver is, biedt een draadlift uitkomst. Dr. Thanya Tha-In is dé specialist op het gebied van draadlift, waarbij met oplosbare draden verschillende delen van uw gezicht, hals, armen, benen, buik of decolleté wordt gelift. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Skin + Surgery Clinics werkt met verschillende soorten draden, de Happy Lift draden, PDO-draden en Silhouette soft draden.         

 

Neem contact op met Skin + Surgery Clinics

 

Skin + Surgery Clinics helpt u graag om de mooiste versie van uzelf te worden. Wij brengen met een deskundige facelift in Den Haag uw geest en lichaam in balans en laten u weer blij zijn met uzelf. Neem contact op met onze hooggewaardeerde kliniek voor meer informatie, advies of een vrijblijvend consult. U kunt bellen, e-mailen of gebruikmaken van het online contactformulier. Wij reageren snel.   

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved