Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Rotterdam

Heb je last van een verslapte gezichtshuid, met kraaienpootjes, rimpels en ingevallen wangen? Zie je er vaak vermoeid of somber uit? Met een deskundige en veilige facelift in Rotterdam in de toonaangevende en hooggewaardeerde Skin + Surgery Clinics kan dit worden verholpen. Onze gekwalificeerde en ervaren specialisten passen zowel een chirurgische ingreep op maat toe als een effectieve faceliftbehandeling met injectables in de vorm van fillers en Botox. Met een facelift in Rotterdam wordt je huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Je gezicht, hals en kaaklijn krijgen een jeugdiger contour. Geniet van een frissere en jongere uitstraling en breng je innerlijke beauty en uiterlijke schoonheid in balans met een facelift in Rotterdam. Neem vandaag nog contact op!

 

Drie soorten facelift: S-lift, MACS-lift en face-halslift

 

Huidveroudering is een natuurlijk proces, waarbij de huid zijn elasticiteit en stevigheid verliest. Met rimpels, plooien en lijntjes tot gevolg. Factoren als de zwaartekracht, de zon, roken en stress hebben invloed op dit proces. De huid kan inzakken, zoals het geval is bij ingevallen wangen. Je lijkt ouder dan je in werkelijkheid bent. Huidveroudering is tegen te gaan met een facelift in Rotterdam. Dit is vandaag de dag geen ingrijpende ingreep meer. Het overtollig vetweefsel wordt weggehaald, het onderliggende spierweefsel wordt strakgetrokken en de gezichtshuid wordt gladgetrokken. Afhankelijk van uw wensen en mate van huidveroudering, worden er in Skin + Surgery Clinics 3 soorten chirurgische facelift in Rotterdam uitgevoerd.

 

  Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.

  Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en  

  de hals gelift.

 

Veilige facelift in Rotterdam door hooggekwalificeerde specialisten

 

Skin + Surgery Clinics heeft een hooggekwalificeerd team van specialisten, bestaande uit  Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Alle artsen zijn gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Je kunt tijdens een vrijblijvend consult je wensen kenbaar maken en je wordt deskundig en eerlijk geïnformeerd over de mogelijkheden en het prachtige resultaat van een facelift in Rotterdam. Je weet precies waar je aan toe bent en wordt vanaf de intake tot de nazorg goed en persoonlijk begeleid. Met een facelift worden je lichaam en geest weer in harmonie met elkaar gebracht en kijk je weer zelfverzekerd en blij in de spiegel.  

 

Facelift: natuurlijke verjonging van de huid met frissere uitstraling

 

Een S-lift is de minst ingrijpende facelift in Rotterdam. Bij de minilift blijft het onderliggende spierweefsel onaangedaan en wordt alleen het oppervlakkige huidweefsel gelift. Het gebied boven de kaaklijn wordt gecorrigeerd, zodat de kaaklijn weer zichtbaar wordt en je gezicht weer een natuurlijk uitstraling krijgt. Hangende wangen worden gecorrigeerd en rimpels en plooien rond de ogen, neus, mondhoeken en lippen verdwijnen. De MACS-lift is populair, daar met een miniem sneetje je gezicht wordt gelift. De kortdurende behandeling geeft een snel herstel. Je krijgt een gladdere kaaklijn met zichtbaar contour, een strakkere hals en minder diepe neuslippenplooien. Het mooie resultaat is een natuurlijke verjonging van de gelaatstrekken. Bij een gecombineerde face-halslift wordt zowel je gezicht als je hals strakgetrokken. Diepe plooien in het gezicht en de hals verdwijnen. Deze facelift in Rotterdam geeft het meest toereikende resultaat.          

 

Facelift in Rotterdam met fillers, Botox of draadlift

 

De artsen van Skin + Surgery Clinics verzorgen ook een niet-chirurgische facelift in Rotterdam in de vorm van vrijwel pijnloze fillers en botoxbehandelingen. Met een liquid facelift krijg je het volume en de contouren van je gezicht terug. Dit draagt bij aan een jeugdiger en frisser uitstraling. Je hoeft niet geopereerd te worden, de verslapping van je gezicht wordt met injectables hersteld. Je wangen en jukbeenderen worden op een natuurlijke manier gelift en de rimpels in je gezichtszones worden met inspuiting van lichaamseigen hyaluronzuur of botuline toxine  verminderd. Een draadlift biedt uitkomst als fillers niet meer het gewenste effect geven en een operatie nog te ingrijpend is. Bij deze geavanceerde facelift in Rotterdam worden met oplosbare draden verschillende gezichtszones of andere lichaamsdelen gelift. Verzakkingen of asymmetrie in het gezicht worden verholpen. Een Happy Lift, PDO-draden of Silhouette soft geeft een mooi en natuurlijk resultaat.        

Vampire facelift of Skinbooster behandeling

 

Een Vampire facelift in Rotterdam is een medische behandeling ter huidverbetering, waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met een mengsel van hyaluronzuur en eigen bloed (bloedplaatjes rijk plasma). Deze facelift in Rotterdam is populair bij celebrity’s, maar is voor iedereen bereikbaar. Met het klimmen der jaren leidt een afname van collageen tot fijne lijntjes, rimpels en minder gezichtsvolume. Bij een Vampire facelift wordt de huid op een natuurlijke wijze gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Je ziet er weer stralend en vrolijk uit. Een andere goede optie is een Skinbooster behandeling, waarbij een serie injecties met hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag wordt gespoten. Met deze eenvoudige facelift in Rotterdam krijgt je hele huid een oppepper. Je huid krijgt wat meer volume, wordt elastischer en de fijne lijntjes worden verzacht.

 

Herken jezelf weer in de spiegel met een facelift in Rotterdam

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een facelift in Rotterdam? Bel direct naar de in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie gespecialiseerde kliniek van Skin + Surgery (070 – 200 20 70) en vraag een vrijblijvend consult aan. Of stuur een e-mail voor vragen of advies naar info@skin-surgery.nl. Je kunt ook meteen online een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over een facelift in Rotterdam met zichtbaar resultaat. Je herkent jezelf hierna weer in je stralende spiegelbeeld!

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved