Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift kosten

Klaar met rimpels, lijntjes en ingevallen wangen? Met een facelift bij Skin + Surgery zijn deze problemen verleden tijd. Bekijk de facelift kosten die Skin + Surgery hanteert.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift kosten

Bent u geïnteresseerd in het ondergaan van een facelift, maar wilt u eerst weten wat voor facelift kosten Skin + Surgery hanteert? Skin + Surgery prijst eerlijkheid en transparantie op ieder vlak, inclusief onze facelift kosten. Lees snel verder en krijg uw frisse, fruitige zelf weer terug. 

Facelift kosten – Ouder mogen worden is iets ontzettend moois, want het leven is iets waar we van genieten, dag na dag. Toch kan het ouder worden als vervelend ervaren worden omdat het klachten met zich mee kan brengen, waaronder een hangende huid die ervoor zorgt dat u niet meer op uzelf lijkt. Overtollig vetweefsel, slappe spieren en hangende huidflapjes kunnen ervoor zorgen dat u een oudere uitstraling krijgt, hoe jong u zich ook mag voelen. 

 

We voelen ons nog goed van binnen en we willen dat dit extern te zien is! Daarom kiezen velen voor een facelift bij Skin + Surgery, omdat deze behandeling er weer voor kan zorgen dat u weer zichzelf voelt. De facelift is een populaire behandeling en komt in verschillende vormen voor. Dit betekent dat de facelift kosten dus ook verschillen, aan de hand van welke behandeling gekozen wordt. De vaste werkwijze bij iedere facelift is dat de huid wordt losgemaakt van het onderhuidse bind- en spierweefsel. Dit bind- en spierweefsel is het fundament van het gezicht en is zelfs steviger dan de huid zelf! Wanneer we dit liften, wordt de huid automatisch ‘meegelift’, wat zorgt een opgewekte uitstraling.

 

Bent u benieuwd naar welke facelift behandeling geschikt is voor u? Zoals we al zeiden, verschillen de facelift kosten per soort behandeling. We bespreken graag uw wensen tijdens een consult, waarna we samen kijken wat het beste bij u past. Misschien past de S-lift (een minilift) het beste bij u of misschien toch een MACS-lift of hals-facelift. Wilt u meer weten over de verschillende facelift behandelingen en hoe ze verschillen? Deze pagina toont een overzicht van alle facelift mogelijkheden die Skin + Surgery aanbiedt. Daarnaast toont onze prijzenpagina een actueel overzicht van alle facelift kosten en overige behandelingen.

 

Wilt u meer weten over onze facelift in Westland? Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u meer weten over de ervaringen van andere cliënten tijdens hun facelift bij Skin + Surgery? Bekijk onze reviews op KliniekErvaringen.nl en laat u overtuigen. Skin + Surgery Clinics is de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat u niet alleen in goed handen bent, maar dat u in de beste handen bent!

De resultaten van een facelift zijn over het algemeen blijvend, maar ook niet helemaal. Een facelift stopt de klok niet en de huid zal in de loop van de jaren weer gaan hangen. Zolang er zwaartekracht bestaat en de huid minder collageen en elastine produceert, is dit een feit. Wat een facelift doet, is eigenlijk uw huid een sprong geven waarmee u 10 jaar terug in de tijd  gaat. Dit betekent dat uw spieren en huid vanuit een ‘strakker’ punt beginnen te hangen. Dat zorgt ervoor dat u er frisser uitziet.

 

Wat ook invloed heeft, is de kwaliteit van uw huidweefsel. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer de resultaten van een facelift te zien zijn. Een cliënt met een goede hoeveelheid elasticiteit zal de effecten van een facelift doorgaans langer ervaren dan een cliënt die al veel elasticiteit heeft verloren. U kunt ervoor kiezen om de elastine en collageen gehaltes van uw huid een boost te geven met Profhilo.

Skin + Surgery is de specialist bij u in de buurt als u uit de omgeving van Rotterdam of Den Haag komt. We zijn goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier uw reis met Google Maps naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam. Plan hier uw reis als u naar onze kliniek in Den Haag wil.

Facelift kosten

Onze resultaten van een facelift

Wil je meer lezen over de ervaringen van andere cliënten die bij Skin + Surgery een facelift hebben ondergaan? Ben je benieuwd naar hun resultaten en wat ze vonden van de prijs-kwaliteitverhouding? Op deze pagina kun je een hoop voor en na foto’s vinden. Wat je zult merken aan onze facelift resultaten is hoe natuurlijk het eruit zien ondanks de grote veranderingen. Onze cliënten vertellen je graag meer, je kunt de reviews op Kliniekervaringen.nl lezen. De facelift kosten kun je op deze pagina vinden of je kunt de prijzenpagina bezoeken.

Facelift kosten

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een facelift gaan altijd meerdere adviesgesprekken met onze consulent en chirurg vooraf. U heeft tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek uw vragen te stellen. En uw wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een facelift een geschikte behandeling voor u is en welke soort facelift het beste resultaat geeft. U krijgt alle informatie over de facelift behandeling en u krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt u verteld welk eindresultaat van de behandeling u kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. U kunt het natuurlijke resultaat van de facelift hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar u vandaan komt en waarom u een facelift wenst, nemen we graag de tijd om u eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat uw wensen zijn. Wilt u een natuurlijk resultaat, passend bij uw leeftijd? Wat zijn uw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van uw gezicht? Door u te leren kennen begrijpen we wat u wilt. Het gaat uiteindelijk om u. U mag de tijd nemen voor uw beslissing. Het is uw gezicht! Wij brengen uw innerbeauty en uw uiterlijke schoonheid weer in balans.

Een facelift is een poliklinische behandeling waarvoor geen opname noodzakelijk is. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. U mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand u na de behandeling met de auto ophalen. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen onder verdoving met een roesje uitgevoerd: een S-lift ofwel minilift, een uitgebreidere MACS-lift en een omvangrijke hals-facelift. De overtollige huid in het gezicht en eventueel de hals wordt verwijderd. Bij een MACS-lift en hals-facelift wordt ook het onderliggende bind- en spierweefsel strakgetrokken en het verzakte vetweefsel naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht.

 

De behandeltijd is afhankelijk van welk soort facelift u kiest. De S-lift duurt ongeveer 1,5 uur. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. De MACS-lift duurt circa 2 uur, waarbij zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift. Uw kaaklijn wordt strakker en de neuslippenplooi prominenter. De uitgebreide hals-facelift neemt nog iets meer tijd in beslag. U krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en een strakker en jeugdiger gezichtsvorm. De diepe huidplooien verdwijnen. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je gezicht is de enkele dagen na de facelift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken na een facelift drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de facelift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

Een facelift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandelend arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Goedkope facelift kosten maken onderdeel uit voor de keuze van een kliniek. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift kosten

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert kwaliteit voor een scherpe prijs en dat is te zien aan onze facelift kosten. De kosten van een facelift zijn afhankelijk van de behandeling die u kiest en of u extra behandelingen wil toevoegen. Lees meer over de verschillende soorten facelift behandelingen om u te helpen met uw keuze. Vraag ook een vrijblijvend adviesgesprek aan zodat onze specialisten uw gezicht kunnen analyseren en op basis hiervan u een advies kunnen geven. In sommige medische gevallen kan een facelift worden vergoed. Vraag naar meer informatie bij uw zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 4000,-

Facelift MACS Lift

€ 5000,-

Facelift

€ 7500,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10.00,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 3000,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 1000,- per uur

Facelift kosten

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van uw gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier-en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen uw gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

De S-Lift: hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn.

 

De MACS-lift: hierbij wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen. Deze techniek is geschikt wanneer er meer verslapping is, wanneer er sprake is van een groter te liften gebied en is vaak van toepassing vanaf een bepaalde leeftijd. De hals wordt bij een MACS-lift niet meegenomen.

 

Face- en halslift: bij een face-/halslift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

 

Halslift met platysmaplastiek: deze lift wordt geadviseerd als met name de hals (en onderliggende spieren) zijn verslapt. De huid van het gezicht wordt bij deze behandeling niet meegelift.

 

Face slimming: deze unieke behandeling pakt bolle hamsterwangen en een hardnekkige onderkin aan. In dit geval is er dus geen sprake van enorme verslapping, maar wel van ongewenst volume waardoor u bijvoorbeeld een babyface heeft.

 

Dr. Tha-In Signature Lift: in deze lift komen alle expertises van Dr. Tha-In samen. Door haar jarenlange ervaring te combineren kan zij dankzij deze lift meerdere probleemgebieden in één keer aanpakken en bereikt ze verbluffende resultaten.

Een facelift is geschikt voor mensen die een natuurlijke verandering in hun gezicht wensen en de verslapping willen verhelpen die er door de jaren heen is ontstaan. De mate van de verslapping van de huid en onderliggende weefsels bepalen of een facelift noodzakelijk is. De chirurg zal altijd beoordelen welk type lift u het mooiste resultaat kan geven. De leeftijd voor een facelift kan variëren van 40 tot 70 jaar. Al adviseren we om na het 70ste levensjaar geen operatieve lift meer te doen. De reden is dat door de leeftijd de onderlaag vaak ernstig verslapt is en daardoor niet goed gelift kan worden.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van het gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste drie weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kunt u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift kosten

Herkent u zichzelf nog?

De kosten van een facelift spelen vaak een grote rol in de keuze voor een kliniek. Skin + Surgery begrijpt dit helemaal en biedt daarom eerlijke prijzen aan. De effecten van ouderdom kunnen als een schrik voelen, vooral als u zich nog jong voelt. Sommige herkennen zichzelf niet meer in de spiegel. De hangende huid kan u moe doen lijken en dat terwijl u nog vol energie bent. Een facelift bij Skin + Surgery kan de oplossing zijn dus schroom niet en plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor een facelift.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wilt u meer informatie over een facelift of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als u uw e-mailadres invult, sturen we u ook onze maandelijkse nieuwsbrief. U kunt zich hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak