Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lip Fillers Westland

Of je nou smalle, kleine of droge lippen hebt, lip fillers bij Skin + Surgery in Westland kunnen je van alledrie afhelpen. Zo krijg jij de perfecte glimlach.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Lip fillers in Westland

Heb jij smalle of droge lippen? Wil jij meer volume en een mooie, ‘hydrated look’? Geef jouw lippen wat ze nodig hebben en kies voor lip fillers in Westland bij Skin + Surgery.

Volle lippen, wie wil ze niet? Tegenwoordig heeft bijna heel Hollywood opgevulde lippen, maar niet alleen de celebrity’s zijn fan van lip fillers! Meer en meer mensen kiezen ervoor hun lippen net dat extraatje te geven middels lip fillers. Ook jij kan jouw lippen meer volume geven met lip fillers in Westland bij Skin + Surgery. 

 

Maar wat zijn lip fillers in Westland precies? Een lip filler is eigenlijk een  soort gel die via een kleine naald in je lippen gespoten wordt. Skin + Surgery maakt gebruik van hyaluronzuur fillers, wat een lichaamseigen stof, is. Dat betekent dat het van nature al in je lichaam voorkomt wat er voor zorgt dat je lichaam het op termijn zelf weer afbreekt. Naast het feit dat hyaluronzuur volume toevoegt aan de lippen, kan het ook vocht vasthouden. Dit maakt je lippen niet alleen voller, maar het geeft ze ook nog een gehydrateerde look. 

 

Het is zeer belangrijk dat je de juiste kliniek in Westland vindt voor je lip fillers. Je hebt ze vast wel eens gezien, foto’s van mannen en vrouwen die onnatuurlijke lippen hebben omdat ze of te volgespoten zijn, of scheef staan. Wanneer je een cosmetische procedure ondergaat is het van belang dat je  door een gespecialiseerde arts geholpen wordt, maar dat niet alleen! Het liefst heb je iemand met kennis, ervaring en een oog voor esthetiek. Dit is wat Skin + Surgery onderscheidt van vele andere specialisten. Uiteindelijk maken we jouw wensen waar, maar we zullen altijd zeer eerlijk met je zijn als het gaat om hoe esthetisch het resultaat zal zijn. 

 

Daarnaast raden we je aan het volume in je lippen langzaam op te schalen. Je kunt natuurlijk ook op de een naar de andere dag van small naar large gaan, maar de kans bestaat dat je jezelf niet herkent en dit kan even schrikken zijn. Ook als je natuurlijk ogende lippen wil, is het slim om langzaam het volume van je lippen te vergroten. Volle lippen zijn helemaal ‘It’ maar sommige mensen staat het beter dan anderen. Onze lip fillers specialisten in Westland kunnen samen met jou kijken naar wat jij graag wilt en naar wat bij je past. Soms moet je even wennen aan een maatje voller, voordat je meer ‘aankan’. 

 

Er zijn verschillende technieken die we kunnen toepassen tijden het opvullen met lip fillers in Westland. Het is niet zomaar lippen vullen. We kijken naar de symmetrie van het gezicht, maar ook naar de vorm van je lippen en mond. Lip fillers in Westland moeten jouw natuurlijke schoonheid versterken. Dat doen we door harmonie in het gezicht te creëren. Misschien heb je wel een welgevormde cupidoboog, dit kunnen we versterken tijdens het vullen, zodat de lippen sensueler worden. Of als je een volle bovenlip hebt, kun je er voor kiezen jouw onderlip iets te vergroten met lip fillers in Westland, wat voor meer harmonie in het gezicht zorgt. Zo zijn er genoeg subtiele veranderingen die we kunnen creëren met lip fillers in Westland.

 

Ben je benieuwd naar wat het beste is voor jou? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, of Utrecht. Je kunt ook gelijk een afspraak maken.

Je hebt vast vragen over wat er allemaal komt kijken bij lip fillers in Westland. Er zijn drie vragen die bijna altijd gesteld worden, namelijk:

  1. Hoe lang houdt het effect van lip fillers in Westland aan?
  2. Hoeveel ml  lip filler heb ik nodig?
  3. Is een lip filler behandeling in Westland pijnlijk?

We hebben die antwoorden op deze vragen voor je verzameld.

 

Hoe lang houdt het effect van lip fillers in Westland aan?

Het effect van lip fillers in Westland kan zo subtiel zijn als jij wil. De eerste mL blijft ongeveer 6 maanden zichtbaar. Het effect van de volgende lipbehandeling is  6 – 9 maanden zichtbaar. Daarnaast wordt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in jouw lippen gestimuleerd door het injecteren van lip fillers in Westland. Dat betekent dus dat wanneer je stopt met lip fillers in Westland, je toch iets vollere lippen overhoudt. Dit is wel een subtiele verandering. 

 

Hoeveel ml  lip filler heb ik nodig?

Hoeveel filler nodig is, verschilt per persoon. De gemiddelde persoon die  lip fillers in Westland laat injecteren heeft genoeg aan 1 ml. Deze hoeveelheid geeft het effect van mooie, volle lippen, maar houdt de verandering subtiel en natuurlijk. Als je een meer uitgesproken resultaat wilt, kun je kiezen voor 1.5 ml. Onze Skin + Surgery specialisten kijken graag met je mee wanneer je je lip fillers in Westland laat zetten. 

 

Is een lip filler behandeling in Westland pijnlijk?

Het liefst antwoorden hier met nee, maar feit is dat er een injectie plaatsvindt en dat de meeste mensen dit als een niet plezant gevoel ervaren. Wil je graag je lippen opvullen met lip fillers in Westland, maar ben je bang voor de pijn? Geen zorgen! Gelukkig ontnemen we al een groot deel van de pijn door middel van een verdoving. Je voelt na de verdoving vooral het gevoel dat je lippen opgevuld worden wat gek kan voelen, maar niet echt pijn doet.

Ben je woonachtig in de regio Rotterdam of Den Haag? Kom je bijvoorbeeld uit Naaldwijk, s’ Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier? Dan hoef je niet ver te reizen voor lip fillers in Westland! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. We bieden fillers aan voor mooie, volle lippen, maar we kunnen je ook verder helpen met volumeverlies, een neuscorrectie met fillers en nog veel meer!

 

We zijn vanuit het Westland goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam. Plan hier je reis als je naar onze kliniek in Den Haag wil.

Lip fillers Westland

Resultaten van lippen opvullen

Wanneer je besluit dat je lip fillers in Westland wil, moet je de juiste, ervaren specialist vinden met een oog voor esthetiek. Dit is belangrijk omdat de specialist niet alleen jouw lippen moet opvullen, maar ook moet kijken naar de samenhang en symmetrie van jouw gezicht.  Onze cliënten op kliniekervaringen.nl geven vol trots aan dat onze Skin + Surgery specialisten dit geweldig doen. Lees de reviews en laat je overtuigen!

Lip fillers Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Voorafgaande aan het besluit tot lippen opvullen, heb je een vrijblijvend adviesgesprek met de behandelend arts van Skin + Surgery. Je kunt in dit gratis consult al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen over de behandeling uitspreken. Onze cosmetisch arts vertelt je in een persoonlijk gesprek in een ontspanning setting wat de behandeling inhoudt, inclusief nazorg en eventuele risico’s. Je krijgt ook te horen welk mooi natuurlijk resultaat je mag verwachten. Lip fillers in Westland worden regelmatig door jonge vrouwen gekozen. Zij willen hun lippen laten opvullen om zwoelere lippen te krijgen.

 

Geen paar lippen is gelijk. Onze arts beoordeelt jouw lippen en geeft deskundig en eerlijk advies welke filler het meest geschikt is. De lippenopvulling wordt perfect afgestemd op wat bij jouw gezicht past én op jouw specifieke behoeften. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Als je gekozen hebt voor lip fillers in Westland, teken je samen met de cosmetisch arts van Skin + Surgery de behandelovereenkomst. Er worden vooraf foto’s vooraf gemaakt die later naast de foto’s na de fillerbehandeling worden gelegd. Je ziet hiermee in een oogopslag het resultaat.

In de drukbezochte kliniek van Skin + Surgery worden veelvuldig filler behandelingen uitgevoerd. Het is een kortdurende, poliklinische behandeling. Je mag na de lip filler behandeling in Westland weer naar huis. Het lip opvullen is over het algemeen vrijwel pijnloos. Heb je gevoelige lippen of vind je de behandeling spannend? Dan kun je kiezen voor een plaatselijke verdoving of een verdovende crème. De gelachtige filler met hyaluronzuur wordt met een zeer dunne naald in de huid van je lippen gespoten. Hyaluronzuur neemt vocht op en zorgt voor hydratatie en volume van de huid. Onze arts kijkt voor het beste resultaat niet alleen naar de vorm van je lippen. Je gehele gezicht wordt bekeken om een perfecte balans te realiseren.

 

Het injecteren van lip fillers in Westland duurt slechts 10 à 15 minuten. Ter bestrijding van de zwelling worden je lippen en het omliggende gebied gekoeld met een ice pack. Wij kunnen je lippen hun oorspronkelijke contour en volume teruggeven, of zelfs iets vergroten. Daarbij wordt rekening gehouden met de verhouding tussen je lippen en jukbeenderen, evenals met de verhouding tussen je bovenlip en onderlip. Desgewenst kun je de liplijn laten accentueren. Er wordt gebruikgemaakt van tijdelijke fillers. Het effect is ongeveer één jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur is dan volledig door je lichaam opgenomen. De behandeling kan daarna zonder problemen worden herhaald om weer mooie volle lippen te krijgen.

Na het injecteren van lip fillers in Westland kunnen je lippen wat rood en gezwollen zijn, of wat blauwe plekjes vertonen. Dit is meestal minimaal. Met direct koelen wordt de zwelling tegengegaan. Deze lichte symptomen zijn niet ernstig en verdwijnen vanzelf. De verdoving werkt ongeveer twee uur. Het behandelde gebied kan hierdoor nog wat ongevoelig zijn. Dit herstelt zich automatisch. Skin + Surgery hanteert een speciaal ontworpen nazorgprotocol, voor een optimale genezing en snel herstel. Je behandelend arts adviseert je om de eerste 24 uur geen alcohol te drinken en niet te sporten of zware lichamelijke activiteiten te verrichten.

 

Je mag na één dag je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het is vanaf dat moment ook weer toegestaan om make-up op te doen. Vermijd in de eerste week na de injectie van lip fillers in Westland, blootstelling aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. Het wordt afgeraden om de eerste twee weken na de lipfiller een behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. Het eindresultaat is na 14 dagen zichtbaar. Je hebt circa één jaar plezier van vollere lippen met een natuurlijk resultaat.

Lip fillers in Westland en het opvullen van de lippen brengen geen grote risico’s met zich mee. De kans op complicaties is ook zeer klein. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste technieken. Zij hebben een speciaal oog voor verhoudingen en passen de lipfiller op een subtiele manier toe. De risico’s worden hierdoor tot een minimum gereduceerd. Zoals bij elke ingreep het geval is, kan er incidenteel een allergische reactie of infectie optreden. Neem bij twijfel meteen contact op met je behandelend arts in onze kliniek.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Lip fillers Westland

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lip fillers in Westland

Volle, glanzende lippen maken je blij

Volle lippen, wie wil ze niet? Maar niet alleen vol is mooi! Je kunt kiezen voor lip fillers in Westland als je verzorgde, gezonde en gehydrateerde lippen wil. Daarnaast wordt het opdoen van lippenstift een hele beleving met zo’n mooi canvas. Voel je mooi en maak gebruik van lip fillers in Westland bij Skin + Surgery Clinics. Maak nu een afspraak en laat ons je verder helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak