Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Liquid Facelift

Geen fan van operaties, maar zou je wel weer je jeugdige uitstraling en strakke huid terug willen? Dat kan met de Liquid Facelift bij Skin + Surgery!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Liquid Facelift bij Skin + Surgery

Voel je weer jezelf met de Liquid Facelift bij Skin + Surgery. Vooral voor degene onder ons die niet fan zijn van messen en operaties, is de Liquid Facelift de manier om weer je jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Liquid Facelift bij Skin+ Surgery – Ouder mogen worden is een prachtig fenomeen. Toch zijn we niet altijd tevreden met de uitingen die erbij komen kijken. Lijntjes en rimpels in het gezicht bijvoorbeeld. Deze zijn gelukkig redelijk makkelijk weg te werken met fillers of een rimpel relaxer. Toch is dit niet hetgeen waar de meeste zich aan storen. Vanaf een bepaalde leeftijd (dit verschilt per persoon en is sterk afhankelijk van leefstijl en genen), begint onze huid te hangen, verliezen we aan vet waardoor het volume in ons gezicht afneemt en krimpt onze schedel.

 

Al deze factoren zorgen voor een oudere uitstraling: Ingevallen wangen en oogkassen, een hangende kaaklijn en hangende mondhoeken. Het staat niet meer zo strak als het eerst deed en geen zorgen, dit is normaal! Maar of dit als mooi ervaren wordt, verschilt per persoon. Het volume verlies in je gezicht kun je vergelijken met een ballon die leegloopt. Een pas opgeblazen ballon is strak gevuld met lucht. De volledige capaciteit aan ruimte wordt benut. Na een aantal dagen kun je zien dat de ballon leeg loopt. Er zit minder lucht in en de ballon zakt in elkaar. De gezichtshuid had een hoop capaciteit voor vet en dit zorgde voor een ‘gevulde’ huid. Nu het vet vermindert en de botten krimpen, loopt de huid dus eigenlijk leeg en zakt ze in.

 

Met een Liquid Facelift bij Skin + Surgery vul je de huid weer op, geef je het een extra dosis hydratatie en wordt er ook nog eens gekeken naar mogelijke asymmetrie die verholpen kan worden. Skin+Surgery heeft een holistische kijk op schoonheid. Dat betekent dat we gaan voor het mooiste schoonheidsideaal dat er is: balans. Herstel je jeugdige uitstraling en voel je weer jezelf. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen!

Skin + Surgery hanteert de gepatenteerde MD codes techniek en focust zich hiermee op volume herstel. We verfrissen en liften je gezicht door ons te richten op sleutelpunten in je gezicht. De jukbeenderen zijn belangrijke punten die effect hebben op het hele gezicht. We maken gebruik van Juvéderm filler, een stevige filler die volume toevoegt, hydrateert en lang werkt. We liften je gezicht door het midden van je gezicht te accentueren, wat weer effect zal hebben op het onderste gedeelte. We gaan door naar de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn. Ook hierbij geldt dat het opvullen een subtiele lift creëert. Deze methode wordt ook wel de 7-point lift bij vrouwen en de 9-point lift bij mannen genoemd.

 

Deze techniek is zeer precies en eist een vaste, kundige hand. Daarnaast is het ook van belang dat de specialist je gezicht als geheel ziet en dus niet alleen de sleutelpunten opvult, maar kijkt naar het effect wat dit zal hebben op het totaalplaatje. Skin + Surgery hanteert daarom een holistische aanpak.

Liquid Facelift bij Skin + Surgery

Resultaten Liquid Facelift bij Skin + Surgery

De Liquid Facelift heeft al vele cliënten voor je geholpen zichzelf weer te vinden! Een aantal van hen delen hun resultaten op deze pagina. Daarnaast kun je ook een hoop reviews vinden op Kliniekervaringen.nl. Een Liquid Facelift bij Skin + Surgery heeft ongeveer een jaar effect. 

Liquid Facelift bij Skin + Surgery

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dit heeft te maken met het verlies van volume en is dus heel verschillend per persoon. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden over de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden, ook zal er een canule gebruikt worden om de filler zo mooi en geleidelijk mogelijk te verspreiden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Let er ook op dat je na de behandeling niet naar een zonnige bestemming gaat, de felle zon kan een negatieve invloed hebben om het behandelde gebied, er kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan. Breng de huid ook niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Amra Sabanovic

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij u direct resultaat ziet.
Lees meer over onze specialisten

Liquid Facelift

Prijzen en vergoedingen

Het is tijd te investeren in jezelf! Je doet er toe, dus trakteer jezelf op een van onze behandelingen die je weer goed over jezelf laten voelen. Skin + Surgery is altijd helder en eerlijk in zijn tarieven. Er zijn verschillende behandelvarianten en wat het beste bij je past, is afhankelijk van een aantal variabelen. Dit zullen we met je bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Lees meer over onze prijzen op onze prijzen pagina.

Liquid Facelift bij Skin + Surgery

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk: opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, wat zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen 18-24 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Liquid Facelift

Wees je stralende zelf weer

Soms is het moeilijk jezelf te herkennen in de spiegel. Ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat je je niet meer jezelf voelt. Bij Skin + Surgery vinden we het belangrijk dat je gelukkig bent met wie je bent en soms is een behandeling de manier om je weer jezelf te voelen. Vraag een vrijblijvend consult aan voor een Liquid Facelift met Juvéderm en laat ons je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak