Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Wil je af van je hangende mondhoeken en sombere uitstraling? Een filler voor de mondhoeken en marionetlijnen geeft je je vrolijke en frisse uitstraling terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler voor de mondhoeken en marionetlijnen

Een filler behandeling geeft direct een natuurlijk resultaat. Voor minder strenge marionetlijnen en afhangende mondhoeken.

Wijzen jouw mondhoeken naar beneden? Dit geeft je onterecht een wat sombere uitstraling. Dit is eenvoudig te verhelpen met behulp van fillers. Hangende mondhoeken of marionetlijnen ontstaan door volumeverlies in het gezicht en zijn niet per definitie leeftijdsgebonden. Zo zien wij ook veel jonge mensen terug in onze kliniek. De fillerinjecties geven direct verbetering. Je mondhoeken staan weer omhoog en je krijgt hierdoor de vrolijk en frisse uitstraling terug die bij je past. We helpen je graag in onze klinieken in Bergschenhoek of Den Haag!

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Resultaten filler mondhoeken en marionetlijnen

Een filler voor de mondhoeken/marionetlijnen geeft een natuurlijk resultaat. Je hebt ongeveer een jaar plezier van de behandeling met lichaamseigen hyaluronzuur. Bekijk de goede resultaten van onze tevreden cliënten die je voorgingen in onze drukbezochte kliniek.

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw marionetlijnen en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de marionetlijnen geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Prijzen en vergoedingen

Het verminderen van de hangende mondhoeken en opvullen van de marionetlijnen is mogelijk voor een vaste, eerlijke prijs. Het is een relatief kleine investering met duidelijk zichtbaar resultaat. De cosmetische ingreep zit niet in het zorgverzekeringspakket.

Filler behandeling mondhoeken en marionetlijnen

Vanaf € 450,-

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. Skin + Surgery kan geen concrete uitspraken doen hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler mondhoeken en marionetlijnen

Een vriendelijker en frisser gezicht

Geef je gezicht een zachtere en jongere uitdrukking. Met een filler voor de mondhoeken en marionetlijnen krijg je weer de aandacht die je verdient.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak