Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Neckbooster

Naarmate we ouder worden, veroudert niet alleen ons gezicht, maar ook de hals wordt slapper. Het verstrakken van de nek en het verzachten van de halslijnen geven vaak direct een algehele verfrissing en verjonging.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ontdek onze Neckbooster behandeling

Heb je last van fijne lijntjes in de hals? Naarmate we ouder worden, veroudert niet alleen onze gezichten, maar ook de hals wordt slapper. Met de Neckbooster behandeling krijgt je huid een oppepper van binnenuit, zodat je weer straalt.

Naarmate we ouder worden, veroudert niet alleen ons gezicht, maar ook de hals wordt slapper. Na je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine die de huid aanmaakt af.

De nek blijft een van de lastigste gebieden om te verjongen. Het verstrakken van de nek en het verzachten van de halslijnen geven vaak direct een algehele verfrissing en verjonging. Met een Neckbooster behandeling zijn je gezicht en je hals zijn weer mooi in balans.

 

Bij Skin+Surgery Clinics hebben we een uniek behandelprotocol ontwikkeld om de nek te verstrakken met botulinetoxine en Profhilo.

 

Botulinetoxine wordt in de juiste dosering en op een specifieke wijze nauwkeurig in de halsspier geïnjecteerd. Dit geeft een mooi en verstrakkend resultaat. Naast de botulinetoxine, injecteert onze arts het nekgebied met profhilo. Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak als een ‘injecteerbare moisturizer’ of ‘injecteerbare glow’. De huid wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. Je krijgt een stevige, gladdere huid en een prachtige glans.

Met een zeer dunne naald wordt hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag gespoten. Normaal wordt een filler in de diepere huidlagen aangebracht en geeft plaatselijk meer volume. Bij de Neckbooster krijgt de hele huid een oppepperHyaluronzuur heeft een enorm vochtbindend vermogen, die als een spons het vocht absorbeert. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht.

 

Botulinetoxine wordt in juiste dosering en op een specifieke wijze nauwkeurig in de halsspier geinjecteerd. Dit geeft een mooi en verstrakkend resultaat. Naast de botulinetoxine, injecteert onze specialist het nekgebied met profhilo. Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak als een ‘injecteerbare moisturizer’ of ‘injecteerbare glow’. Ons lichaam produceert van nature ook hyaluronzuur, maar we verliezen het geleidelijk met de jaren. Ook breken collageen en elastine mettertijd steeds meer af en worden ze in mindere mate door ons lichaam aangemaakt. Terwijl deze eiwitvezels de huid juist haar structuur en elasticiteit geven. Hiermee wordt ons eigen collageen aanmaak gestimuleerd en het halsgebied optimaal gehydrateerd.

 

Neckbooster pakket

Pakket bestaat uit:

  • 1e behandeling: 1e Profhilo behandeling icm botulinetoxine
  • 2e behandeling: Na een tussenpozen van 4-6 weken
  • Profhilo serum ter hydratatie van de huid

Neckbooster behandeling

Resultaten van een Neckbooster behandeling

 

Een Neckbooster behandeling versterkt, hydrateert en verstevigd de nek. Hierdoor komt het gezicht en de hals beter in balans. Bekijk de resultaten bij onze cliënten.

Neckbooster behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Neckbooster behandeling

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics werkt uitsluitend met gecertificeerd cosmetisch artsen om de beste kwaliteit en het mooiste resultaat te garanderen. Een Neckbooster behandeling geeft een mooi natuurlijk resultaat gedurende 3-6 maanden. Skin+Surgery Informeer bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

Neckbooster behandeling

€ 895,-

Neckbooster behandeling

Veelgestelde vragen

Neckbooster kan worden gebruikt om de huid te verjongen en te hydrateren. Dankzij de werkzame stof hyaluronzuur in combinatie met de botulinetoxine, wordt hydratreerd en geeft het een verstrakkend effect. Bij Skin+Surgery Clinics hebben een uniek behandelprotocol ontwikkeld om de nek te verstrakken met botulinetoxine behandeling en Profhilo behandeling.

 

De Neckbooster kan worden ingezet om de hals te egaliseren, hydrateren en verbeteren.

De Neckbooster is een combinatie van een filler en botulinetoxine behandeling. Profhilo stimuleert de collageen aanmaak en hydrateert tegelijkertijd het gebied. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Botuline toxine wordt in juiste dosering en op een specifieke wijze nauwkeurig in de halsspier geinjecteerd. Dit geeft een mooi en verstrakkend resultaat.

Het resultaat na een Neckbooster behandeling is na 4-6 weken zichtbaar en geeft gemiddeld 3-6 maanden een mooi en natuurlijk resultaat.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van fillers en Botx. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers en Botx volkomen veilig is. De producten waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel en natuurlijk resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Neckbooster behandeling

Je gezicht en je hals zijn weer mooi in balans

Het verstrakken van de nek en het verzachten van de halslijnen geven vaak direct een algehele verfrissing en verjonging.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak