Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Den Haag

Profhilo in Den Haag zorgt voor een prachtige glow en een frisse uitstraling. Werk aan je huid, van binnenuit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo Den Haag

Profhilo is een injecteerbare moisturizer die geen volume toevoegt aan de huid, maar juist de huid van binnenuit verzorgt. Een Profhilo behandeling in Den Haag zorgt voor optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing. Zo kun jij weer van binnen en buiten uit stralen!

Profhilo Den Haag – Wil jij huidveroudering tegen gaan? Heb jij nog genoeg volume in je huid, maar is je huid droog en dof? Dan is een Profhilo behandeling in Den Haag de juiste keuze voor jou! Profhilo verstevigt en hydrateert de huid van binnenuit wat zorgt voor een stralend, ‘glowy’ effect. Daarnaast verbetert Profhilo de elasticiteit, textuur en teint van de huid zonder extra volume toe te voegen.

 

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van elastine en collageen in onze huid af. Op den duur zal dit zorgen voor huidverslapping, maar niet iedereen heeft gelijk fillers nodig om volume toe te voegen aan de huid. Profhilo is een filler behandeling die huidverslapping tegengaat, zonder volume toe te voegen aan het gezicht. Middels kleine injecties wordt hyaluronzuur in de puurste vorm geïnjecteerd in de huid. De huid zelf wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich van binnenuit. Een Profhilo behandeling in Den Haag creëert een stevige huid met een prachtige glans en een natuurlijk resultaat.

 

Profhilo bestaat 100% uit hyaluronzuur. Ons lichaam produceert van natuur hyaluronzuur, maar dit vermindert, net als elastine en collageen, met de jaren. Profhilo is een injecteerbare moisturizer dat waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak verbindt en zo een frisse uitstraling creëert.

 

Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over onze Profhilo behandeling in Den Haag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag.

Ben je woonachtig in de regio Den Haag? Dan hoef je niet ver te reizen voor een Profhilo behandeling in Den Haag! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

 

De ligging van onze kliniek in Den Haag zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Onze kliniek in Bergschenhoek is dan nog sneller te bereiken.

Profhilo resultaten Den Haag

Resultaten van een Profhilo behandeling

Skin + Surgery beschikt over specialisten met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek. Lees de reviews van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen door de cliënten die je voor waren bij Skin + Surgery. Benieuwd naar de resultaten van een Profhilo behandeling in Den Haag? Bekijk de mooie resultaten onderaan de pagina.

Profhilo Den Haag

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Profhilo prijzen Den Haag

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert eerlijke en transparante tarieven die voor een grote doelgroep betaalbaar zijn. Met een Profhilo behandeling in Den Haag krijg jij weer je frisse uitstraling terug en werk je huidveroudering tegen. Een Profhilo behandeling om cosmetische redenen wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo behandeling 2.0 CC

€ 350,- per behandeling

Profhilo Body kuur 2 behandelingen

€ 750,- voor 2 behandelingen

Profhilo kuur 3 behandelingen (gespreid betalen mogelijk)

€ 900,- voor 3 behandelingen

Profhilo Den Haag

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo Den Haaf

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je opzoek naar een kliniek in Den Haag waar je een Profhilo behandeling kan laten doen? Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Den Haag. Je kunt Skin + Surgery Clinics ook in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, vinden. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak