Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Rotterdam

Een Profhilo behandeling in Rotterdam is een slimme en gezonde investering in de langdurige schoonheid en uitstraling van jouw huid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo Rotterdam

Profhilo is niet zomaar een filler. Profhilo verjongt de huid van binnenuit zonder extra volume toe te voegen. Deze injecteerbare moisturizer voor de huid zorgt voor optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing. Behoudt jouw glow met Profhilo in Rotterdam!

Profhilo Rotterdam – We worden elke dag een beetje ouder en ook de huid gaat mee in dit proces. Ouder worden is iets moois! Het brengt wijsheid en elegantie met zich mee, maar het verlies van elasticiteit en collageen heeft een negatief effect op de gezondheid van onze huid. Het wordt minder stevig, minder rekbaar en een stuk droger.

 

 

Gelukkig kun je je huid helpen door de collageen aanmaak te stimuleren met een Profhilo behandeling in Rotterdam. Profhilo is geen alledaagse filler. Het is een behandeling met een 100% zuiver hyaluronzuur zonder andere chemische toevoegingen. Dit type hyaluronzuur stimuleert de productie van meerdere soorten collageen en stimuleert ook de elastine in cellen zoals fibroblasten en keratinocyten. Via kleine injecties kan het actieve bestanddeel in zijn zuiverste vorm geïnjecteerd worden in de huid. De huid wordt aan het werk gezet en herstelt zich langzaam van binnenuit. Hierdoor oogt het resultaat natuurlijk en krijg je een stevigere en gladdere huid met een prachtige glow.

 

 

Profhilo is niet op de een na de andere dag te zien. Het resultaat wordt pas kenbaar naar meerdere dagen en heeft een subtiel effect over meerdere maanden. Profhilo in Rotterdam is uitermate geschikt voor cliënten die niet op zoek zijn naar onmiddellijke bevrediging en de behandeling zien als een investering in hunzelf die over meerdere jaren heen strekt. Vroeg beginnen met Profhilo kan ervoor zorgen dat je er pas op je 60ste uitziet als een 50-jarige (dit hangt natuurlijk van meer af dan alleen de Profhilo behandelingen. Skincare en gezonde gewoontes spelen ook een rol in het uiterlijk van de huid).

 

 

Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery en Profhilo voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over Profhilo in Rotterdam tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag.

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor al jouw cosmetische eisen? Verwacht je specialisten die eerlijk, betrouwbaar en kundig zijn? Dan zit je goed bij Skin + Surgery in Rotterdam (Bergschenhoek) of Den Haag. Onze cliënten weten precies  wat ze kunnen verwachten van hun behandelingen en gaan tevreden de deur uit. Je hoeft dus niet ver te reizen voor een Profhilo behandeling in Rotterdam! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

Profhilo Rotterdam

Resultaten van een Profhilo behandeling

Skin + Surgery is een A-kliniek. Dat betekent dat kwaliteit, veiligheid en esthetisch bevredigende resultaten bij ons een garantie zijn. Daarnaast zijn we altijd zeer eerlijk met onze cliënten. We bespreken wat wel en niet mogelijk is en managen verwachtingen. Skin + Surgery Clincs is de juiste keuze voor jou als je op zoek bent naar directe en eerlijke specialisten die een oog hebben voor esthetiek. Benieuwd naar de meningen van cliënten die je voorgingen? Lees de reviews van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Profhilo Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Profhilo prijzen in Rotterdam

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is duidelijk en transparant over de kosten van onze Profhilo behandelingen in Rotterdam. Zo weet jij waar je aan toe bent wanneer je je keuze maakt.  Onze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die je wil ondergaan. Logischerwijze zijn twee of drie Profhilo behandelingen duurder dan een. Je zult wel merken dat de prijs per behandeling daalt wanneer je voor een kuur kiest. Met Profhilo behandelingen in Rotterdam krijg je weer je frisse, jeugdige uitstraling terug. We kunnen je dus zeker een kuur aanraden voor de beste resultaten.

1 Profhilo behandeling 2.0 CC

€ 350,- per (losse) behandeling

Profhilo Body kuur (2 behandelingen)

€ 750,- voor 2 behandelingen

Profhilo kuur 3 behandelingen (gespreid betalen mogelijk)

€ 900,- voor 3 behandelingen

Profhilo Rotterdam

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo in Rotterdam

Investeer in langdurige jeugdigheid

Wie jaren lang wil genieten van een prachtige huid, kan beter vroeg beginnen met het werken aan een gezonde huid. Een mooie huid vraagt namelijk om onderhoud. Profhilo in Rotterdam is een van de beste manieren om aan de gezondheid en elasticiteit van de huid te werken. Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Rotterdam (Bergschenhoek). Je kunt ook een Skin + Surgery kliniek in Den Haag vinden. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak