Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Body behandeling

Last van een verslapte huid? Profhilo Body versterkt, verzorgd en geeft de huid meer verkracht, van binnenuit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam

Profhilo Body is een innovatieve behandeling die jouw huid van binnenuit verzorgt. Voor optimale versteviging, huidherstel en celvernieuwing. Straal als nooit te voren!

Heb je last van een verslapte huid, bijvoorbeeld door je zwangerschap of huidveroudering? Wij begrijpen dat je je hierdoor oncomfortabel kan voelen in je eigen lichaam. Vanaf ongeveer 30 jaar kan er huidverslapping optreden, Profhilo Body is een natuurlijke oplossing die een subtiel resultaat geeft van binnenuit.

 

Profhilo Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. Middels kleine injecties wordt de werkzame stof hyaluronzuur in de puurste vorm geïnjecteerd. De huid wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

 

Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak als een ‘injecteerbare moisturizer’ of ‘injecteerbare glow’. Ons lichaam produceert van nature ook hyaluronzuur, maar we verliezen het geleidelijk met de jaren. Ook breken collageen en elastine mettertijd steeds meer af en worden ze in mindere mate door ons lichaam aangemaakt. Terwijl deze eitwitvezels de huid juist haar structuur en elasticiteit geven.

 

Hyaluronzuur wordt doorgaans in synthetische vorm gebruikt voor andere filler behandelingen. Dit betekent dat de ketens verbonden zijn dankzij toegevoegde hulpstoffen. Door de toevoeging van deze stoffen plakken de hyaluronzuurmoleculen aan elkaar vast, waardoor ze volume toevoegen aan gewenste delen van het lichaam. Bijvoorbeeld de buik of de armen.

 

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

 

Ben je benieuwd wat Profhilo Body voor jou kan betekenen? Maak nu een afspraak in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek.

Profhilo Body behandeling

Resultaten van een Profhilo Body behandeling

Een Profhilo Body behandeling in de vorm van kleine injecties met hoogwaardig hyaluronzuur geeft uitstekende resultaten, die met een herhaalbehandeling na 1 of 2 jaar zichtbaar blijven. Bekijk de mooie resultaten in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

Profhilo Body behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Profhilo Body behandeling

Prijzen en vergoedingen

Met een Profhilo Body behandeling word je betaalbaar mooier. Onze tarieven zijn transparant, eerlijk en voor een brede doelgroep bereikbaar. De bewezen effectieve behandeling om cosmetische redenen wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo Body behandeling

€ 875,- per behandeling Pakketprijs (2 behandelingen)

Profhilo Body behandeling

Veelgestelde vragen

Profhilo Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. Profhilo stimuleert de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, stevige en gezondere huid.

 

In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat het behandelde gebied qua vorm verandert, maar zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo Body zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo Body behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten. De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik.

 

Het creëert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo Body behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Let er wel op dat dit proces geleidelijk verloopt, dit verscheelt per persoon en kan tussen de 6-10 weken duren.

De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van tien injecties in het lichaam: buik of armen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

De buik

De armen

De Profhilo Body behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo Body een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo Body behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan huidverslapping? Dan kan Profhilo Body een subtiele oplossing bieden. Uiteraard bespreekt u samen met onze specialist of de behandeling passend is aan de hand van uw wensen.

Een Profhilo Body behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 2 behandelingen te ondergaan, met een tussenpozen van ongeveer 4 weken. Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo Body behandeling

Een stralende, verzorgde huid

Een Profhilo Body behandeling hydrateert en verzorgt jouw huid van binnenuit. Kies ook voor een strakkere, jongere en frissere huid en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak