Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Secret Skin behandeling

Heb je een vale, slappe en minder volle huid? EenSecret Skin behandeling zorgt voor een duidelijke huidverbetering. Je huid krijgt zijn natuurlijke, mooie gloed terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ontdek de secret Skin behandeling

Bij de Secret Skin krijgt de hele huid een oppepper, zoals je het nooit eerder hebt ervaren

Huid verontreinigingen, zonschade en chemicaliën kunnen onze huid dof en futloos maken. Bij het verstrijken van de tijd verminderen collageen en elastine. Ook neemt de hoeveelheid hyaluronzuur . Het is allemaal niet leuk. Je huid wordt vaal en het voelt minder vol aan.
Gelukkig hebben we bij Skin+Surgery onze signature treatment de “Secret Skin” behandeling. De naam zegt het al. Het is ons geheim voor een stralende huid. Heel veel dames zijn u voor gegaan.
Waarschijnlijk heb je van deze behandeling gehoord van een goede vriendin. Want we houden het graag geheim. Het effect is subtiel en heel natuurlijk, zodat mensen niet zien dat je behandeld bent. Je krijgt alleen maar complimenten.

De Secret Skin behandeling is een combinatie van skinbooster, huidrelaxers en vitamines in een. Door al deze producten te combineren in de juiste verhoudingen voelt je huid voller aan en heeft het een stralende glow die weken aanhoudt. Dit is een behandeling die we adviseren als je huid de ultieme oppepper kan gebruiken na een lange periode van stress of drukte.

Na het aanbrengen van de verdovingscreme, wordt met een zeer dunne naald wordt de skinbooster, de huid relaxer en vitamines  in de oppervlakkige huidlaag gespoten. Bij de Secret Skin krijgt de hele huid een oppepper. De skinbooster heeft een enorm vochtbindend vermogen. Je plaats als het ware kleine sponjes in de huid dat vocht absorbeert. Door op verschillende plekken onze geheime cocktail te injecteren, krijgt de huid meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht.

De “Secret Skin” is geschikt voor ieder huidtype waarvan de huid de zichtbare sporen van zonneschade, roken of een ongezonde levensstijl draagt. Hersteltijd is een tot twee dagen.

Het resultaat van de Secret Skin behandeling houdt ongeveer 2-3 maanden aan. Het is natuurlijk afhankelijk van de kwalitei, het herstellend vermogen en de verzorging van je huid.

Het effect houdt langer aan bij een gezonde levensstijl en als je de “Secret Skin” behandeling combineert met de hydrating B5 en Vitamine C serum van SkinCeuticals. Onze huidspecialisten adviseren je graag.

Secret Skin behandeling

Resultaten van Secret Skin

De Secret Skin is onze signature behandeling. Het geeft je huid een prachtige glow, die lang aanhoudt. Je straalt en dat ziet iedereen.

Secret Skin behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt de conditie van jouw huid en bespreekt welke filler het meest geschikt is om het mooiste resultaat te behalen. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De injectables zullen met behulp van een hele smalle naald in de besproken gebieden geïnjecteerd worden. De meeste injectable behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

 

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Secret Skin behandeling

Prijzen en vergoedingen

Het transparante tarief van een Secret Skin behandeling is gerelateerd aan het aantal behandelingen, dat afhangt van de conditie van de huid. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

Secret Skin behandeling

€ 595,-

3x Secret Skin pakket

€ 1495,-
Bekijk alle prijzen

Secret Skin behandeling

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Secret Skin behandeling

Geef je huid een glanzende oppepper

Een Secret Skin behandeling geeft je huid meer volume, verbetert de elasticiteit en verzacht de fijne lijntjes. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak