Behandeling

CryoPen/plasma pen

Huidklachten effectief verwijderen zonder operatie? Skin Surgery heeft voor vele verschillende probleemzones op de huid een oplossing met de CryoPen en plasma pen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

CryoPen / plasma pen

Onze gespecialiseerde nemen de tijd en adviseren je graag.

Vlekjes of goedaardige bultjes op de huid kunnen ontsierend en storend zijn. Cryotherapie kan uitkomst bieden. Cryotherapie is de gecontroleerde vernietiging van ongewenst huidweefsel door de nauwkeurige toepassing van extreme kou. Er wordt gebruikgemaakt van N2O, wat ook bekendstaat als lachgas (verbinding van stikstof en zuurstof). Door te behandelen met de CryoPen zullen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen.

 

Een andere optie voor probleemzones op de huid, is de behandeling met een Plasma Pen. De Plasma Pen werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens de behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasmaenergie. Als reactie trekken de huidvezels samen, waardoor er een liftend effect ontstaat. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld rokerslijntjes en hardnekkige rimpels behandelen zonder littekens of de huid te beschadigen. Aarzel niet om een vrijblijvend consult in de plannen. Onze gespecialiseerde nemen de tijd en adviseren je graag.

CryoPen / plasma pen

Onze resultaten bij de CryoPen/plasma pen

Skin + Surgery boekt mooie resultaten met de CryoPen, die wordt gebruikt tegen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en goedaardige bultjes. De plasma pen zorgt voor een huidlift, bijvoorbeeld bij rokerslijntjes of rimpels. Bekijk de enthousiaste reacties van onze cliënten.

CryoPen / plasma pen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Mary Berkhuysen

Na de opleiding schoonheidsverzorging heeft Mary de specialisatie dermatologie gedaan. Mary heeft jarenlange ervaring als huidspecialiste en staat bekend als één van de beste in haar vak. ‘Ik heb altijd een grote interesse gehad in de cosmetische en medische wereld. Als schoonheidsspecialiste ben ik lange tijd werkzaam geweest in de cosmetica branche en ik heb als visagist voor diversen modellenbureau’s en televisie gewerkt. Uiteindelijk heeft Mary besloten zich volledig te specialiseren in huidverzorging en wenkbrauwen. Mary is tevens gecertificeerd als Skinceuticals specialist Lees meer over onze specialisten

CryoPen / plasma pen

Prijzen en vergoedingen

Het gebruik van de CryoPen of plasma pen bij huidproblemen is een betaalbare behandeling met doeltreffend resultaat. Skin + Surgery hanteert eerlijke prijzen voor deze huidverbetering of huidlift, die normaliter niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Cryopen

€ 75,-

CryoPen / plasma pen

Veelgestelde vragen

Cryotherapie is de gecontroleerde vernietiging van ongewenst huidweefsel door de nauwkeurige toepassing van extreme kou. Er wordt gebruikgemaakt van N2O, wat ook bekendstaat als lachgas (verbinding van stikstof en zuurstof). Cryotherapie wordt beschreven als een patiëntvriendelijke, veilige en bijzonder effectieve wijze van behandelen. Door de behandeling met de CryoPen zullen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen.

 

Een andere werkwijze is een behandeling met een Plasma Pen. De Plasma Pen werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens de behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasmaenergie.

Na de behandeling is er niet direct een duidelijk verschil met de oude situatie. Dit komt door de zwelling en bloeduitstortingen. Deze trekken vrij snel weg en na enkele dagen is al een mooie verbetering zichtbaar. Nadat de zwelling afneemt, trekt de huid vaak bij. Na drie tot zes maanden zijn de uiteindelijke resultaten duidelijk zichtbaar. Vanaf de puberteit maakt je lichaam geen vetcellen meer aan. Voor de vetcellen die tijdens de ingreep zijn weggehaald komen dan ook geen nieuwe vetcellen terug. Het resultaat is dus blijvend. Als je aankomt in gewicht zullen de resterende vetcellen in grootte gelijkmatig toenemen. De nieuwe contouren van je lichaam blijven hetzelfde. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van een groot aantal factoren zoals je spieropbouw, leeftijd, hormoonwerking en elasticiteit van de huid.

De Plasma Pen geeft een kleine boog van geladen plasmaenergie die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de Plasma Pen bestaat uit een serie van deze aanrakingen. Onze arts kan hiermee bepaalde probleemzones zoals rokerslijntjes en hardnekkige rimpels behandelen zonder littekens of de huid te beschadigen.

De behandeling met de CryoPen of de Plasma Pen is zeer veilig en is geschikt voor elk huidtype. De neveneffecten zijn nihil.

De behandelde zone wordt direct na behandeling rood gekleurd met lichte zwelling.
Enkele dagen na de behandeling wordt het behandelde gebied donkerrood tot zwart gekleurd. Er kan een (vlies)korstje ontstaan (of bij iets te lang behandelen een blaasje).
Onderhuids wordt nieuwe huid aangemaakt.

Zorg ervoor dat de nieuwe huid niet wordt blootgesteld aan UV licht voor tenminste een periode van 4 weken. Dagelijks gebruik van een zonbescherming met een SPF 50 wordt sterk geadviseerd.
Het behandelde gebied niet harsen of epileren tijdens de behandelkuur.
Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

  • De behandelde zone wordt direct na behandeling rood gekleurd met lichte zwelling.
  • Enkele dagen na de behandeling wordt het behandelde gebied donkerrood tot zwart gekleurd.
  • Er kan een (vlies)korstje ontstaan (of bij iets te lang behandelen een blaasje).
  • Onderhuids wordt nieuwe huid aangemaakt.
  • Na circa 10 tot 14 dagen valt het korstje er vanzelf af.

Zorg ervoor dat de nieuwe huid niet wordt blootgesteld aan UV licht voor tenminste een periode van 4 weken. Dagelijks gebruik van een zonbescherming met een SPF 50 wordt sterk geadviseerd.

Het behandelde gebied niet harsen of epileren tijdens de behandelkuur.
Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

CryoPen / plasma pen

Huidverbetering of lift zonder operatie

Even een vlekje, bultje of rimpeltje wegwerken. Dat effect heeft de door onze specialisten gebruikte CryoPen of plasma pen. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak