Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Microneedling

Wil je graag een steviger en elastischer huid, met een gladde, zachte en stralende uitstraling? Met microneedling krijgt je huid een intensieve oppepper.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Als je je huid drastisch wilt verbeteren, kun je kiezen voor een Microneedling-behandeling. Een zeer effectieve en veilige behandelmethode waarbij op een gecontroleerde manier microkanaaltjes in de huid worden gecreëerd. Door deze stimulatie in het weefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt een intensieve boost en onmiddellijke verfrissing wat uiteindelijk resulteert in een nieuwe huidstructuur. Verder kan met behulp van microneedling ingrediënten van verschillende verzorgingsproducten dieper in de huid worden aangebracht, wat hun effect vergroot. Daarom wordt een microneedling ook geadviseerd met andere gezichtsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld de HydraFacial.

Microneedling

Onze resultaten met microneedling

Het effect van microneedling is direct zichtbaar. De behandeling wordt door onze cliënten toegepast bij huidproblemen zoals een slappe huid, fijne lijntjes en rimpels, huidoneffenheden, littekens, striae, pigmentvlekken en beschadiging door de zon, ruwe huidstructuur en kaalheid.

Microneedling

Kwaliteit is onze passie

Free consultation

Ma. until so. from 08:00 to 22:00

Dominique Kortenoeven

Huidspecialist

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Microneedling

Prijzen en tarieven

Skin + Surgery is transparant in haar tarieven voor microneedling. Vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar. Raadpleeg hen indien nodig voor advies.

Dermica Microneedling

€ 185,-

Microneedling

Veelgestelde vragen

Een Dermica Microneedling behandeling is bedoeld voor iedereen die een intensieve behandeling wil ondergaan om de huid een boost te geven, en een egale, zachte en stralende teint wenst. Daarnaast kan deze behandeling ingezet worden bij gerichte huidproblemen zoals huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, onregelmatigheden, ruwe huidstructuur en poriën, pigment- en zonneschade, striae, littekens en kaalheid.

Informeer bij de huidtherapeut altijd voorafgaand aan de behandeling als er sprake is van:

 • Allergieën
 • Gebruik van roaccutane (isotretinoïne) in de afgelopen 6-12 maanden
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica
 • Neiging tot littekens
 • Infectieziekten
 • Open of verdachte plaatsen
 • Actieve herpes
 • Eczeem
 • Geïrriteerde huid
 • Geschiedenis van medische problemen
 • Lupus Erythematosus (systemisch)

De Dermica-pen creëert met behulp van een kopstuk met 11 kleine naalden microkanaaltjes in de huid, die door het speciale slijpen gemakkelijk in de huid glijden. Afhankelijk van de diepte van de naalden in de huid, kan een tintelend tot prikkelend gevoel worden waargenomen. Bovendien kan de behandelde huid warm aanvoelen. Vaak zal aan het einde van de behandeling, het koelen van de huid, het gevoel verminderen en verdwijnen. Tijdens en direct na de behandeling tot ongeveer een week na de behandeling treedt roodheid van de huid op. Het is mogelijk dat de huid gaat schilferen. Meestal is de huid na een week volledig hersteld.

Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (UV-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om de huid gedurende ten minste twee weken na de behandeling tegen de zon te beschermen en blootstelling aan de zon te minimaliseren. Onderga geen behandeling als u voor een korte zonvakantie gaat of als u net terug bent van een zonvakantie. Gebruik geen exfoliërende producten gedurende minimaal twee weken na de behandeling.

Verzorg de huid met vocht inbrengende producten, met actieve ingrediënten om de huid te ondersteunen en het behandelresultaat te verhogen. De huidtherapeut geeft advies op maat.

Afhankelijk van het doel van de behandeling kan Dermica Microneedling éénmalig worden gebruikt, of als kuur (4-6 behandelingen). Door de gevoeligheid van de huid voor direct zonlicht kunnen de behandelingen het beste in de herfst en winter plaatsvinden.

Houd er rekening mee dat tijdens en / of direct na de behandeling roodheid van de huid kan optreden. Deze roodheid kan tot ongeveer een week aanhouden. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling is het mogelijk dat de huid na enkele dagen gaat schilferen en / of dat de huid gaat schilferen. Bescherm de huid en trek / pluk / kras niet aan eventueel gevormde huid.

Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (UV-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om de huid gedurende ten minste twee weken na de behandeling tegen de zon te beschermen en blootstelling aan de zon te minimaliseren. Gebruik geen exfoliërende producten gedurende minimaal twee weken na de behandeling.

Verzorg de huid met vocht inbrengende producten, die een gezonde celgroei stimuleren.

Is your question there
not in between?

Then contact us now

070-200 20 70

from Mon to Sun 08:00 to 22:00

Microneedling

Direct een verbeterde huid

Microneedling is een effectieve behandeling voor een frisse, gezonde en prachtige huid. Ervaar het zelf een boek nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 to 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak