Behandeling

Microneedling

Wil je graag een steviger en elastischer huid, met een gladde, zachte en stralende uitstraling? Met microneedling krijgt je huid een intensieve oppepper.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Microneedling

De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing.

Mocht je een indrukwekkende verbetering van je huid wensen, dan kun je kiezen voor de Microneedling behandeling. Een zeer effectieve en veilige behandelmethode. Bij de microneedling behandeling wordt er op een gecontroleerde manier microkanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze prikkeling in het weefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur. Daarbij kan met behulp van microneedling een werkstof dieper in de huid aangebracht worden, waardoor het effect vergroot wordt.

Microneedling

Onze resultaten bij microneedling

Het effect van microneedling is direct zichtbaar. De behandeling wordt bij onze cliënten ingezet bij huidproblemen, zoals huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, huidoneffenheden, littekens, striae, pigmentvlekken en zonbeschadiging, grove huidstructuur en kaalheid.

Microneedling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Mary Berkhuysen

Na de opleiding schoonheidsverzorging heeft Mary de specialisatie dermatologie gedaan. Mary heeft jarenlange ervaring als huidspecialiste en staat bekend als één van de beste in haar vak. ‘Ik heb altijd een grote interesse gehad in de cosmetische en medische wereld. Als schoonheidsspecialiste ben ik lange tijd werkzaam geweest in de cosmetica branche en ik heb als visagist voor diversen modellenbureau’s en televisie gewerkt. Uiteindelijk heeft Mary besloten zich volledig te specialiseren in huidverzorging en wenkbrauwen. Mary is tevens gecertificeerd als Skinceuticals specialist Lees meer over onze specialisten

Microneedling

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en betaalbare prijzen voor microneedling. Een vergoeding van de behandeling(en) is afhankelijk van de klacht (bijvoorbeeld littekens) en verschilt per zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij je eigen zorgverzekeraar.

Dermica Microneedling

€ 185,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Microneedling

Veelgestelde vragen

Een Dermica Microneedling behandeling is bedoeld voor iedereen die graag een intensieve behandeling ondergaat om de huid een boost te geven, voor een gladde, zachte en stralende teint. Daarbij is deze behandeling goed inzetbaar bij doelgerichte huidproblemen zoals huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden, grove huidstructuur en poriën, pigment en zonbeschadigingen, striae, littekens en kaalheid.

Informeer de huidtherapeut altijd voorafgaande aan de behandeling bij:

 • allergieën
 • Gebruik van roaccutane (isotretinoine) de laatste 6-12 maanden
 • zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica
 • Neiging tot littekenvorming
 • Infectieziekten
 • Open of verdachte plekken
 • Actieve herpes
 • Eczeem
 • Geïrriteerde huid
 • Geschiedenis medische problemen
 • Lupus Erythematosus (Systemisch)

De Dermica pen maakt microkanaaltjes in de huid met behulp van een kopstuk met 11 kleine naaldjes, die door de bijzondere slijping, makkelijk in de huid glijden. Afhankelijk van de diepte van de naaldjes in de huid kan er een tintelend tot prikkend gevoel waargenomen worden. Daarbij kan de behandelde huid warm aanvoelen. Vaak bij de afronding van de behandeling, het koelen van de huid, zal het gevoel afnemen en verdwijnen. Tijdens en direct na de behandeling tot ongeveer een week na de behandeling ontstaat er een roodheid van de huid. Het is mogelijk dat de huid begint te schilferen. Meestal is na een week de huid volledig hersteld.

Voor het optimale behandelresultaat is het raadzaam om de huid goed voor te bereiden op de behandeling.

 

Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (uv-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om na de behandeling de huid voor minimaal twee weken te beschermen tegen de zon en de blootstelling aan zon te minimaliseren. Onderga geen behandeling als u op korte termijn op zonvakantie gaat of als u net terug bent van zonvakantie. Gebruik tot minimaal twee weken na de behandeling geen exfolierende producten.

 

Verzorg de huid met vochtherstellende producten, met actieve werkstoffen om de huid te ondersteunen en het behandelresultaat te vergroten. De huidtherapeut geeft een advies op maat.

Afhankelijk van het behandeldoel is Dermica Microneedling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). In verband met de gevoeligheid van de huid voor direct zonlicht zullen de behandelingen plaatsvinden in het najaar en de winter.

Houd er rekening mee dat tijdens en/of direct na de behandeling roodheid van de huid kan ontstaan. Deze roodheid kan tot ongeveer een week aanhouden. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling is het mogelijk dat de huid na enkele dagen begint te schilferen en/of dat de huid begint te vervellen. Bescherm de huid en trek/pluk/krab niet aan eventueel ontstane velletjes van de huid.

 

Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (uv-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om na de behandeling de huid voor minimaal twee weken te beschermen tegen de zon en de blootstelling aan zon te minimaliseren. Gebruik tot minimaal twee weken na de behandeling geen exfolierende producten.

 

Verzorg de huid met vochtherstellende producten, deze stimuleren een gezonde groei van cellen.

De huidtherapeut geeft een advies op maat.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Microneedling

Een direct zichtbare huidverbetering

Microneedling is een doeltreffende behandelmethode voor een frisse, gezonde en stralende huid. Ervaar het zelf en vraag een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.



Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak