Skin Surgergy Menu icon

Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Wil je je gezicht verjongen door middel van de juiste producten en gepaste injectable behandelingen? Skin + Surgery adviseert je graag over je mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Skincare & injectable behandelingen

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Een mooie, natuurlijke en gezonde huid is bereikbaarder dan je denkt! Wil jij je gezicht verjongen en weet je niet waar je moet beginnen? Skin + Surgery kan gezichtsverjonging icm injectable behandelingen zeker aanraden.

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen – Een gezonde en stralend huid is afhankelijk van een hoop variabelen. Zo zijn er genetische variabelen die meespelen maar ook gewoontes die huid kunnen beïnvloeden. Hebben jouw ouders op jonge leeftijd last van rimpels gekregen? Dan is er een kans dat jij dat ook hebt of zult krijgen. Voorkomen is beter dan genezen, maar genezen is tegenwoordig haalbaar door middel van gezichtsverjonging icm injectable behandelingen. Maar wat houdt dit precies in?

 

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen bestaat uit drie onderdelen: huidbehandelingen bij Skin + Surgery, de juiste skincare bij jouw huid, en injectable behandelingen.

 

Tijdens een huidbehandeling bij Skin + Surgery analyseren we jouw huid en geven we je alle informatie die je nodig hebt om er goed voor te kunnen zorgen. We kijken of je een droge, normale, gecombineerde, vette of gevoelige huidtype hebt. Daarnaast kijken we ook of je bepaalde huidcondities hebt zoals acne, dehydrateerde huid, huidveroudering, pigmentatie / verkleuring, gevoeligheid en/of vlekkerigheid. Op basis van deze verkregen informatie kunnen we je skincare routine opstellen. We bieden verschillende producten aan in onze webshop die aansluiten bij wat je huid nodig heeft.

 

Nu kun je voor je huid zorgen en gezichtsveroudering tegengaan. Wat er ook bij komt kijken, zijn injectable behandelingen. Zie je een lijntje ontstaan op je voorhoofd? Of heb je een duidelijke frons? Een rimpel relaxer is de oplossing hiervoor. Het voorkomt dat de groeven nog dieper worden en geeft je een frisser uiterlijk.

 

Je kunt gezichtsverjonging zien als een soort cyclus die continu doorgaat. Je investeert nu in je huid en je zult er nu en later de vruchten nog van kunnen plukken. Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen is dé manier om mooier oud te worden.

 

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Skin + Surgery en laat je huid weer stralen! Weet je al waar je aan toe bent? Dan kun je gelijk een afspraak boeken.

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Reviews van cliënten

Wie ooit bij Skin + Surgery is langs geweest voor een injectable behandeling, weet dat we skincare aanprijzen als onderhoud van een jeugdige huid. We vinden het namelijk belangrijk open en transparant te zijn. De beste manier om voor je huid te zorgen is door voor gezichtsverjonging te kiezen icm injectable behandelingen. Skincare en huidbehandelingen vallen onder de paraplu term gezichtsverjonging. Lees onze reviews op Kliniekervaringen.nl om te zien hoe onze cliënten ons advies en onze behandelingen hebben ervaren.

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

SkinCeuticals

SkinCeuticals heeft als missie de gezondheid van de huid te verbeteren. SkinCeuticals is toegewijd aan het leiden van de huidverzorgingsindustrie op het gebied van onderzoek en innovatie, en belooft geavanceerde huidverzorging te bieden die wordt ondersteund door de wetenschap.De huidverzorgingsfilosofie van SkinCeutivals is gebaseerd op drie hoofdpijlers:

 

PREVENTIE. BESCHERMEN. CORRIGEREN.

 

Deze principes werken synergetisch samen om de gezondste huid mogelijk te maken, en optimale anti-verouderingsresultaten te garanderen.

 

Vanaf €35.00 – €185.00

Dermaceutic

De werkzaamheid van de cosmeceuticals van Dermaceutic wordt ondersteund door uitgebreide klinische onderzoeken en de samenwerkingen met toonaangevende artsen van over de hele wereld. Als één van de eerste laboratoria die cosmeceuticals ontwikkelde met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C-complex, retinol en glycolzuur (nu standaardingrediënten in huidverzorging), heeft Dermaceutic de cosmeceutische industrie geleid bij de ontdekking van effectieve combinaties van optimaal geconcentreerde ingrediënten voor gebruik in de esthetische dermatologie.

 

De hoogwaardige parabenen- en geurvrije producten van Dermaceutic zijn vakkundig geformuleerd op basis van professionele en patiëntbehoeften, met behulp van de nieuwste ingrediënten die zijn geselecteerd op hun optimale huidtolerantie-eigenschappen.

 

Vanaf €30.00 – €285.00 (volledig pakket)

Perris Swiss Laboratory

Skin Fitness van Perris Swiss Laboratory is huidverzorging van hoge kwaliteit voor een zachte gezonde huid. Skin Fitness werd geboren uit passie en toewijding voor een meer natuurlijke vorm van huidverzorging. De luxe producten worden ondersteund door de meest innovatieve Zwitserse technologie, en behandelen een reeks huidklachten. Dankzij natuurlijke, actieve ingrediënten zijn ze geschikt voor de meest gevoelige huid. Bij de ontwikkeling van Skin Fitness, is wereldwijde expertise en klinische kennis gebruikt om resultaten te bereiken die direct zichtbaar zijn.

 

Om ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor alle huidtypes, voornamelijk voor de gevoelige huid, houdt Perris Swiss Laboratory zich aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en zijn de producten van Skin Fitness vrij van veel chemische ingrediënten. Het risico op allergische reacties wordt hierdoor tot een minimum beperkt. De Skin Fitness producten van Perris Swiss Laboratory zijn: voor minimaal 95% van natuurlijke oorsprong, hypo-allergeen, klinisch en dermatologisch getest, tot stand gebracht met farmaceutische, Zwitserse technologie, ultrafijne emulsies.

 

Vanaf €25.00 – €195.00

Skin + Surgery biedt alleen merken aan van A-kwaliteit. Daarnaast zijn deze merken ontwikkeld op basis van langdurig en uitvoerig onderzoek naar verschillende huidtypes en condities. 

 

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery biedt verschillende injectable behandelingen aan die helpen bij gezichtsverjonging. Daarnaast kun je ook gezichtsverzorgende en verjongende producten vinden in onze webshop. Deze producten hebben verschillende doeleinden zoals huidveroudering tegengaan, acne remmen en het gezicht beschermen. Bezoek onze webshop om alle producten te bekijken. We bieden ‘losse’ producten aan, maar ook pakketten van hetzelfde merk! Laat je adviseren door onze specialisten en vind een skincare regime dat perfect bij jou past!

Profhilo 1 behandeling 2.0 CC

€ 350,-

Hyaluronzuur fillers - Restylane | Stylage Skinbooster behandeling

€ 250,-

Rimpel relaxer (btx) frons en kraaienpootjes en voorhoofd

€ 385,-

Dermaceutic Activ Retinol 1.0 30 ml

€ 82,-

SkinCeuticals Glycolic Renewal Cleanser reiniging 150ml

€ 37.-
Bezoek onze webshop

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Veelgestelde vragen

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid een boost wil geven en graag langdurige resultaten ziet. Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen kun je eigenlijk zien als een investering in je huid over een langere periode. Skin + Surgery biedt verschillende producten aan die uitermate geschikt zijn voor de huid die extra verzorging en aandacht nodig heeft. Iedereen heeft een handgemaakte skincare routine nodig. Wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor de ander.

 

Daarom raden we je aan een SkinCeuticals facial, een SkinCeuticals facial de luxe of een andere huidbehandeling te ondergaan bij Skin + Surgery. Onze specialist kan je op basis van een huidanalyse de juiste producten aanraden en adviseren over welke injectable behandelingen baat bij je zullen hebben. De producten die we aanbieden in onze Skin + Surgery webshop zijn gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting. Ook zijn er producten die corrigerend werken op onzuiverheden, pigment of huidveroudering.

Skin + Surgery biedt alleen merken aan van A-kwaliteit. Daarnaast zijn deze merken ontwikkeld op basis van langdurig en uitvoerig onderzoek naar verschillende huidtypes en condities.

De merken die Skin + Surgery aanbiedt in de webshop zijn:

Niet ieder product is geschikt voor jouw specifieke huidtype. Het is dus belangrijk om te weten waar je mee werkt. Skin + Surgery kan je hierbij helpen tijdens een huidbehandeling. We analyseren de huid en vertellen je je huidtype.

Skin + Surgery biedt specifieke producten aan voor verschillende huidcondities.

Heb je last van verticale fronsrimpels of andere duidelijke rimpels die je blik boos en vermoeid maken? Dit zijn voortekenen van veroudering. Om te voorkomen dat de rimpels dieper worden, kan een injectable behandeling de perfecte oplossing zijn. Met de juiste dosering en plaatsing van de injectable, behoud je je eigen gelaatstrekken en zie je er uitgerust en fris uit.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen

Geef je huid de skincare die het verdient!

Gezichtsverjonging icm injectable behandelingen zijn de manier om huidveroudering tegen te gaan. Gun jezelf de skincare die je verdient! Skin + Surgery biedt allerlei soorten behandelingen aan om huidveroudering te tegen te gaan zoals fillers en rimpel relaxers. Deze behandelingen werken geweldig, maar een goede skincare routine is het begin en einde van een gezonde, stralende huid. Het is namelijk een combinatie van deze twee die voor de beste resultaten zorgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak