Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Huidverslapping van de hals

Hoewel we vaak gefocust zijn op huidveroudering in ons gezicht, verslapt de huid van de hals bij de meeste mensen minstens net zo snel. En daar waar we de nodige aandacht aan ons gezicht geven met crèmes en behandelingen, wordt de hals en nek daarbij vaak vergeten. Kun je iets aan een verslapte huid in de hals doen?

 

Door dokter Kim de Weijer

 

De hals en het decolleté (samen met de handen) worden bijna dagelijks aan zonlicht blootgesteld, en met name wanneer we naar de hals kijken is de huidveroudering daar vaak in dezelfde mate aanwezig als in het gezicht. Naast vroegtijdige huidveroudering door overmatig zonlicht, is het helaas ook een gegeven dat vanaf ons 30e levensjaar het collageen in de huid afneemt. Zo verliest de huid van de hals met de jaren steeds meer zijn elasticiteit, waardoor de hals er slapper uitziet en ook slapper aanvoelt.

Behandeling verslapte huid in de hals

Ze zeggen weleens dat de hals (naast de handen) je echte leeftijd verraadt. Patiënten vragen mij dan ook geregeld of er een behandeling is tegen huidverslapping van de hals, zonder direct aan een operatieve halslift te denken. Die is er! Ik ben erg enthousiast over de resultaten van de Profhilo behandeling. Profhilo is een innovatieve anti-aging behandeling met pure hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Zo stimuleert Profhilo de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel. Dit noemt men bioremodelling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

 

Profhilo behandeling

Dat is ook gelijk het verschil met een ‘normale’ filler. De huid wordt niet gevuld zoals we met fillers doen, maar het wordt aangezet tot actie. Door middel van kleine injecties wordt de werkzame stof hyaluron in de puurste vorm geïnjecteerd. De huid wordt hierdoor aan het werk gezet en zal daadwerkelijk verstrakken en verjongen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je kunt de behandeling al toepassen wanneer je de eerste ouderdomsverschijnselen in je hals ziet. Hiermee kun je de tijd even stilzetten en de klok zelfs een beetje terugdraaien. Mooi toch?

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me