Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Injectables in Bergschenhoek

Heb je last van rimpels, plooien, ingevallen wangen of een verslapte huid en wil je een jongere en frissere uitstraling? Skin + Surgery Clinics  is gespecialiseerd in het geven van injectables in Bergschenhoek. Onze deskundige en ervaren artsen werken louter met hoogwaardige fillers (als Juvéderm, Radiesse of Restylane) en spierverslappers (botox). De verschillende behandelingen zijn vrijwel pijnloos en zorgen ervoor dat rimpels, kraaienpootjes en wallen vervagen, je huid strakker wordt en volumeverlies in het gezicht wordt hersteld. De injectables in Bergschenhoek zijn ook geschikt bij het tegengaan van terugkerende migraine, overmatig zweten en zichtbaar tandvlees bij het lachen (gummy smile).  Neem contact op met de hooggewaardeerde praktijk van Skin + Surgery Clinics en vraag direct een vrijblijvend consult voor injectables in Bergschenhoek aan.        

 

Balans herstellen tussen innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid

 

Skin + Surgery Clinics is als cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie en wordt als de beste van Nederland beschouwd. Onze clinic werkt alleen met de beste artsen, die zijn aangesloten bij de NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie) en NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ons team van specialisten is expert op het gebied van injectables in Bergschenhoek. Het team bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen.

 

De specialisten van Skin + Surgery Clinics werken volgens de nieuwste behandeltechnieken en met de beste kwaliteitsproducten. De filosofie van onze kliniek is dat lichaam en geest in balans moeten zijn. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van het evenwicht tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Jouw wensen staan centraal. Wij willen dat jij gelukkig en blij wordt van het resultaat.      

 

Injectables in Bergschenhoek in de vorm van fillers of botox

 

In de loop der jaren wordt de huid dunner en gaat je gezicht tekenen. Injectables zijn ideaal om tekenen van vermoeidheid en veroudering te verminderen. Er worden verschillende soorten injectables in Bergschenhoek verricht. Fillers vullen rimpels op en geven meer volume aan je gezicht of je lippen. Juvéderm is een filler op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vocht in de huid vasthoudt. De filler wordt met een dunne naald in de huid gebracht.

 

Er zijn vele gebieden die goed met een filler behandeld kunnen worden: ogen/wallen, neus, kin, slaap, onder- en bovenlip, neuslippenplooi, handen, hals, decolleté, mondhoeken/marionetlijnen, bil en kaaklijn. Het eiwit botox laat als spierverslapper rimpels verdwijnen. Deze injectables in Bergschenhoek worden veelvuldig gebruikt bij rimpelbehandelingen als voorhoofd– en fronsrimpels, kraaienpootjes en wenkbrauwlift, evenals tegen migraine, gummy smile, littekens, vierkante kaken, overmatig transpireren en tandenknarsen.

 

Innovatieve behandeltechnieken door ervaren specialisten

 

De hooggekwalificeerde artsen van Skin + Surgery Clinics willen dat jij weer zelfverzekerd in de spiegel kunt kijken en de beste versie van jezelf wordt. De specialisten hebben jarenlange ervaring met injectables in Bergschenhoek, met een natuurlijk en mooi resultaat. Daarbij worden innovatieve en veilige technieken toegepast, zoals de Profhilo behandeling die huidverslapping tegengaat, zonder volume aan je gezicht te geven.

 

Vele internationale sterren zweren bij de Vampire facelift, waarbij ter huidverbetering het gezicht wordt geïnjecteerd met een mengsel van hyaluronzuur en eigen bloed. Tot de gewilde injectables in Bergschenhoek behoort ook de Skinbooster behandeling, Je hele huid krijgt een flinke oppepper door oppervlakkige inspuiting van hyaluronzuur.

Injectables in Bergschenhoek voor transgenders

 

Injectables in Bergschenhoek bieden een oplossing voor problematische gezichtszones. Zo kan een chirurgische neuscorrectie worden voorkomen met een filler voor de  neus. De neusbrug kan worden versmald of verbreed, of de vorm van de neusvleugel kan worden verzacht. Een filler onder de ogen maakt een chirurgische ooglidcorrectie overbodig en haalt de vermoeide of sombere uitstraling van je gezicht. Een filler voor de kin wordt bij Skin + Surgery Clinics vaak gebruikt om de kin te verlengen of te vormen voor een betere symmetrie in het gezicht. De cosmetisch arts kan een dubbele kin zonder operatie verwijderen met vetoplossende injectables in Bergschenhoek. Wil je de eerste tekenen van veroudering terugdringen? Een filler voor een liquid facelift biedt uitkomst. De wangen en/of jukbeenderen worden opgevuld met fillers.

 

Bij fanatieke hardlopers kan het gezicht tekenen en rimpelig worden. Hiervoor is een fillerbehandeling voor een runners-face mogelijk. Het ingevallen gezicht wordt op een natuurlijke wijze opgevuld. Je gezicht oogt voller en je ziet er jonger uit. Er zijn ook injectables in Bergschenhoek voor  transgenders. Er zijn vele kleine veranderingen mogelijk. Van vollere wangen en lippen of het opvullen van het voorhoofd voor minder prominente wenkbrauwen tot het V-shapen van de kaaklijn of feminisatie van de wangen.        

 

Botox oplossing voor uiteenlopende cosmetische wensen

 

Botox ofwel botuline toxine is een spierontspanner, die een oplossing biedt voor uiteenlopende cosmetische wensen. Deze injectables in Bergschenhoek zorgen ervoor, dat de behandelde spier tijdelijk niet meer kan samentrekken. De huid wordt strakker en rimpels verdwijnen grotendeels. Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of lachrimpels kunnen eenvoudig worden verminderd of verholpen met  botox. Laaghangende wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd met een wenkbrauwlift met microbotox.

 

Botox is niet alleen een rimpelbehandeling. Het is te gebruiken bij overmatig transpireren, migraine en als je last hebt van vierkante kaken of tandenknarsen. Botox helpt bij wondgenezing en kan littekens minder breed en rood maken. Heb je te maken gehad met een halfzijdige gezichtsverlamming als gevolg van een TIA, beroerte, facialis parese of Bell’s paralyse? Bij verlamming in het gezicht kan een botoxbehandeling je gezicht weer symmetrisch maken.

Neem vrijblijvend contact op met Skin + Surgery Clinics

 

Wil je meer weten over de vrijwel pijnloze injectables in Bergschenhoek, specifiek voor jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op met Skin + Surgery Clinics en informeer naar de mogelijkheden en vraag om advies. Je kunt direct online een afspraak maken of bellen of e-mailen met je vragen over injectables in Bergschenhoek.

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved