Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Injectables in Hillegersberg

Het is onvermijdelijk dat je huid in de loop der jaren zichtbaar veroudert, ook al zorg je voor een goede huidverzorging. Met injectables in Hillegersberg kan de huid op natuurlijke wijze van binnenuit merkbaar en visueel worden verbeterd. Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie en geldt als leidende en hooggewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland. De vrijwel pijnloze injectables in Hillegersberg omvatten fillers en botox. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van rimpels en meer volume aanbrengen in de gezichtszones en de lippen. Botox is een spierverslapper die uitkomst biedt als je iets wilt laten doen aan kraaienpootjes, voorhoofdrimpels of frontrimpels. Neem contact op met kliniek Skin + Surgery en informeer naar de vele mogelijkheden voor veilige en effectieve injectables in Hillegersberg met een mooi en natuurlijk resultaat.

 

Fillers voor het tegengaan van rimpels en volumeverlies

 

Fillers van lichaamseigen hyaluronzuur zijn bij uitstek geschikt voor het opvullen van rimpels en het corrigeren van volumeverlies. Door veroudering neemt het steunweefsel (collageen, elastine, spieren, vet) in het gezicht af. De kwaliteit van de huid gaat ook achteruit door jarenlange blootstelling aan veel zonlicht en overmatig roken. Injectables in Hillegersberg kunnen hier wat tegen doen. Bij huidverslapping en duidelijk volumeverlies wordt in de praktijk van Skin + Surgery regelmatig een liquid facelift uitgevoerd. Je wangen en jukbeenderen worden op natuurlijke wijze gelift, de rimpels nemen af en je ziet er frisser en stralender uit. Je voelt je zo goed als je er na de behandeling met injectables in Hillegersberg uitziet!

 

Gebieden die ook met een filler worden gebruikt zijn de slaap, mondhoekplooi, neus met neuscorrectie, neuslippenplooi, kin, bovenlip en kaaklijn, evenals de bil, handen, hals en decolleté. Er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige fillers als Juvéderm, Radiesse, Restylane Defyne en Belotero Volume. Heb je last van wallen onder je ogen of traanogen? Reken af met je sombere of vermoeide uitstraling en kies voor injectables in Hillegersberg in het gebied onder de ogen. Wil je af van een dubbele kin? Vetoplossende injectables in onze clinic zijn een goede oplossing.

 

Botox injectables in Hillegersberg maken rimpels minder zichtbaar

 

Botox is allang niet meer alleen populair onder bekende Nederlanders. Er worden jaarlijks vele injectables in Hillegersberg uitgevoerd met botox, een eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren en spiertjes verslapt. Rimpels worden hierdoor minder zichtbaar. Botuline toxine is niet alleen een veelgebruikte behandeling tegen kraaienpootjes, voorhoofd– en frontrimpels en wenkbrauwlift, maar ook tegen vierkante kaken, migraine, gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), bunny lines (rimpeltjes aan de zijkant van de neus bij lachen), overmatig zweten, tandenknarsen en littekens.

 

Injectables in Hillegersberg hebben een duidelijk zichtbare cosmetische meerwaarde na een halfzijdige verlamming in het gezicht, als gevolg van een TIA, beroerte, facialis parese of Bell’s paralyse. Door uitval van de gezichtszenuw aan één kant, trekt je gezicht naarmate je ouder wordt scheef. Een behandeling met botox aan de niet aangedane zijde zorgt er voor dat je gezicht weer symmetrisch oogt. De zwangerschap brengt niet alleen nieuw levensgeluk, maar ook de kans op een doffe, vale en soms onrustige huid met oneffenheden of zwangerschapspigmentatie. Injectables in Hillegersberg in de vorm van een mommy facial zijn bij uitstek geschikt om dit probleem te tackelen. Gecombineerde filler– en botoxbehandelingen geven je een gezonde, mooie huid. Je ziet er beter uit en je voelt je beter. Daar profiteert je hele gezin van!   

 

Verschillende behandelingen tegen huidveroudering en huidverslapping

 

Als je de eerste tekenen van veroudering ziet en je huid wat begint te verslappen, bieden injectables in Hillegersberg soelaas. Voel je jonger en fitter na een innovatieve Profhilo behandeling, waarbij met kleine injecties met lichaamseigen hyaluronzuur huidverslapping wordt tegengegaan zonder volume aan je gezicht te geven. Je krijgt een gladdere huid met een prachtige glans.  Een andere optie is de Skinbooster behandeling. Met een zeer dunne naald wordt  hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag gespoten, waarmee de hele huid een oppepper krijgt met iets meer volume, een verbeterde elasticiteit en verzachting van fijne lijntjes. Populair onder nationale en internationale celebrities is de Vampire facelift, waar geen chirurgie aan te pas komt. Ter huidverbetering in het gezicht wordt hyaluronzuur gemengd met eigen bloedbestanddelen (bloedplaatjes rijk plasma) geïnjecteerd. Deze vorm van injectables in Hillegersberg geeft je huid een boost.     

 

Aandacht voor jouw verhaal bij injectables in Hillegersberg

 

Skin + Surgery Clinics  heeft aandacht voor jouw verhaal en maakt hier een behandelplan op maat op. Wij geloven in een perfecte symbiose tussen innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. Wat je van binnen voelt, straal je naar buiten toe uit. Met injectables in Hillegersberg word je de betere versie van jezelf. Onze hoogopgeleide specialisten hebben een luisterend oor en een scherp oog voor jouw wensen en maken je dromen waar met vakmanschap en hoogwaardige producten.

 

Alle artsen van Skin + Surgery Clinics zijn gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en de NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Ons team van specialisten bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen.        

 

Kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand bij Skin + Surgery       

Wil je er jonger en frisser uitzien en als persoon net zo stralen als je huid? Neem dan meteen contact op met Skin + Surgery Clinics, waar kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan. Je weet precies waar je aan toe bent bij injectables in Hillegersberg, je wordt uitstekend begeleid in onze kliniek, je voelt je op je gemak én je bent verzekerd van een mooi, natuurlijk resultaat. Bel of mail voor vragen of advies over injectables in Hillegersberg. Of boek direct online een vrijblijvend consult en kies daarbij je gewenste dag en tijdstip.      

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved