Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Injectables in Rotterdam

Heb je last van huidveroudering, met rimpels in je gezicht, ingevallen wangen en/of een vermoeide of boze uitstraling? De specialisten van Skin + Surgery Clinics zorgen met injectables in Rotterdam voor een jeugdiger en frisser uiterlijk. Er zijn verschillende soorten injectables met een verschillende werking in de strijd tegen rimpels en plooien. Fillers geven meer volume en contour aan je gezicht of lippen en maken rimpels minder zichtbaar of laten deze zelfs verdwijnen. Botox is een spierontspanner die veel wordt gebruikt bij het tegengaan van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes, maar ook helpt tegen migraine, overmatig transpireren, tandenknarsen, littekens en een zenuwtrek bij het oog. Injectables laten je weer stralen en lachen. Neem vandaag nog contact op met Skin + Surgery Clinics voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult in onze toonaangevende en hooggewaardeerde praktijk.

 

Kijk weer zelfverzekerd in de spiegel na injectables in Rotterdam

De behandelingen bij Skin + Surgery Clinics zijn vrijwel pijnloos en gericht op het herstellen van de balans tussen innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. De injectables bij Skin + Surgery Clinics te Rotterdam hebben als resultaat dat je weer lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk. Lichaam en geest zijn weer één. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten hebben aandacht voor jouw verhaal en jouw wensen. Schoonheid zit van binnen en buiten. Met de injectables in Rotterdam maak je je dromen waar en kijk je straks weer blij en zelfverzekerd in de spiegel en naar de buitenwereld.

 

Het team van specialisten bestaat uit Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Alle artsen zijn gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en de NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Dit waarborgt dat de artsen aan de strengste eisen voldoen, de behandelingen volgens vastgestelde protocollen worden uitgevoerd en de cliënten optimaal worden geholpen.

 

Injectables in Rotterdam bieden in vele gevallen een mooie oplossing

Injectables in Rotterdam bieden in vele gevallen een mooie oplossing, met een natuurlijk resultaat. Wil je mooi oud worden? Een botoxbehandeling is een perfect antwoord op voorhoofdsrimpels en verticale fronsrimpels. De kliniek van Skin + Surgery is gespecialiseerd in het verminderen of vervagen van rimpels en plooien. Storende factoren in het gezicht worden weggenomen. Je mooie eigenschappen komen weer naar voren. Wil je de wallen onder je ogen verminderen? Je hoeft niet gelijk aan een ooglidcorrectie te denken. Met injectables in Rotterdam wordt het volumeverlies onder de ogen tegengegaan en krijg je een meer frisse en open blik.

 

Volle lippen ,ogen, sensueel en vrouwelijk. Ze zijn een blikvanger in het gezicht. Met een lipfiller wordt de verhouding tussen de onder- en bovenlip hersteld en worden rokerslijntjes rond de lippen verholpen. Het kan ook zijn dat je je meer vrouw wilt voelen. Bij een vaginaverjonging wordt de vagina behandeld met hyaluronzuur, waardoor deze strakker en vochtiger wordt.+

 

Een vrolijke uitstraling en een frissere, jeugdiger huid

Injectables in Rotterdam geven je je vrolijke uitstraling terug. Hangende mondhoeken of marionetlijnen hebben tot gevolg dat je er somber, ontevreden of moe uitziet, terwijl dit niet zo is. Het volumeverlies in de gezicht zones wordt gecorrigeerd met een filler. Wens je een strakkere kaaklijn? Bij het ouder worden of als je een maatje meer hebt, gaat de huid bij de kaak hangen. Niet-permanente, stevige fillers als Juvéderm, Restylane Defyne, Belotero Volume of Radiesse verstrakken de kaaklijn. De filler wordt via een klein prikgaatje langs de kaaklijn aangebracht, waarbij de kaakbotstructuur op een natuurlijke manier wordt ondersteund.

 

Droom je al je hele leven van een stralende huid? Er zijn verschillende injectables in Rotterdam om jouw huid weer een natuurlijke uitstraling te geven. Bij een Skinbooster behandeling wordt door oppervlakkige inspuiting van hyaluronzuur de conditie en structuur van de huid aanzienlijk verbeterd. Een Vampire facelift laat een door acne, roken of veroudering aangetaste huid weer stralen en jeugdiger uitzien. Bij deze niet-chirurgische behandeling  worden natuurlijke bestanddelen uit je eigen bloed (bloedplaatjes rijk plasma) samen met hyaluronzuur de huid ingebracht. De huid maakt hierdoor meer collageen en elastine aan.               

 

Injectables in Rotterdam in de vorm van fillers of botox

Niets zo vervelend als regelmatig terugkerende migraine. De artsen van Skin + Surgery Clinics bieden uitkomst met een botoxbehandeling, waarmee de spierspanning wordt weggenomen. De hoofdpijn zal hierdoor flink verminderen of in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnen. Injectables in Rotterdam zijn een probaat middel bij een neuscorrectie, waarbij met fillers de neusbrug wordt versmald, verbreed of de vorm van de neusvleugel wordt verzacht.

 

Behalve de neus en de neuslippenplooi kan de kin op natuurlijke wijze worden gecorrigeerd, in geval je last hebt van een vlakke of teruggetrokken kin. Met fillers wordt je gezicht weer symmetrisch en in balans gemaakt. Een dubbele kin kan worden verholpen met vetoplossende injectables in Rotterdam. Zo zijn er ook fillers voor de handen, hals, decolleté en slaap, evenals fillers voor behandeling van een runners face, voor transgenders en voor een liquid facelift.          

 

Bel of mail voor meer informatie of maak direct een afspraak

Heb je na je zwangerschap een doffe, vale of wat onrustige huid gekregen? Skin + Surgery Clinics heeft speciaal voor moeders injectables in Rotterdam in de vorm van mommy facial. Met gecombineerde filler– en botoxbehandelingen wordt je huid weer prachtig gemaakt en krijg je je uitgeruste look terug. Botox injecteren helpt ook tegen een gummy smile. Je tandvlees is hierdoor bij het lachen niet of veel minder zichtbaar. Injectables in Rotterdam worden ingezet na een verlamming in het gezicht of als wenkbrauwlift. Maak je specifieke wensen kenbaar en bel (070 – 200 20 70) of e-mail naar Skin + Surgery Clinics. Of maak direct online een afspraak voor injectables in Rotterdam.

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved