Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Injectables in Leidsche Rijn: fillers & btx

Wil jij graag wat dingen aan je gezicht 'tweaken'? Iets vollere lippen? Minder rimpels? Skin + Surgery helpt je graag verder met injectables in Rotterdam, Den Haag, of Utrecht.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Injectables: fillers & btx in Leidsche Rijn

Injectables zijn dé manier om jouw gezicht op te doen fleuren. Onder injectables vallen fillers en rimple relaxers, beter bekend als btx.  Skin + Surgery biedt verschillende injectables in Leidsche Rijn aan, met verschillende doeleinden.

Injectables: Fillers & Btx in Utrecht – Met de komst van filler, btx en andere soorten injectables is heel veel haalbaar geworden, zonder het mes onder te gaan. Je kunt er voor kiezen om een ‘normale’ facelift te ondergaan, of een liquid facelift. Een neuscorrectie kan nu ook met behulp van een paar goed geplaatste spuitjes filler gedaan worden. En dan hebben we het nog niet over de volle lippen trend die we overal zien. Injectables kunnen de oplossing zijn voor jou, maar dan heb je wel een specialist nodig die voor natuurlijke resultaten kan zorgen. Gelukkig weten we bij Skin + Surgery waar we mee bezig zijn. De reviews van onze cliënten die je voorgingen, geven je een eerste indruk. Na een behandeling bij Skin + Surgery, voel jij je weer mooi!

 

Rimpel Relaxer

Naarmate we ouder worden, maakt onze huid minder elastine en collageen aan. Dit zorgt ervoor dat je last krijft van rimpels en huidverslapping. De oplossing tegen rimpels en vele andere kwaaltjes, is een rimpelrelaxer. Het merk btx wordt het meeste gebruikt. Met deze injectables kom je van je rimpels af, maar je kunt er ook je kaken mee laten onstpannen, waardoor je gezicht meer een V-shape krijgt. Rimpel relaxers worden voor van alles gebruikt, bekijk hier een overzicht voor meer informatie. Skin + Surgery specialisten worden gekenmerkt door hun oog voor esthetiek. Je zult onze kliniek nooit met een ‘strak’ gezicht verlaten. Subtiel, natuurlijk en mooi, dat is hoe wij werken.

 

Fillers

Met fillers kun je een hoop bereiken. Putje in je kin? Last van diepe traangootjes? Behoefte aan vollere lippen? Fillers zijn het antwoord. Deze injectables worden gebuikt om ‘op te vullen’ en worden voor verschillende behandelingen gebruikt. Fillers bestaan uit hyaluronzuur, wat van nature al in je lichaam voorkomt. Dit stofje zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en blijft. Onze Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder met injectables (zoals fillers) in Leidsche Rijn.

 

Er is genoeg keuze aan injectables in Leidsche Rijn. Sculptra, Profhilo, btx en nog veel meer. Hier kun je alle injectables vinden die Skin + Surgery in Utrecht aanbiedt. Ben je benieuwd naar wat het beste bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze specialisten kijken graag met je mee naar welke behandelingen geschikt zullen zijn om jou het mooiste resultaat te geven.

Woon je in Utrecht, of kom je uit de buurt van Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort of Veenendaal? Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Wij helpen je graag met alles rondom injectables en meer! Skin + Surgery biedt allerlei soorten injectables, zoals fillers en Btx aan in Leidsche Rijn. Je kunt ook terecht bij een van onze klinieken in Rotterdam of Den Haag.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn vanuit heel Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Injectables: Fillers & Btx Leidsche Rijn

Resultaten van Injectables: Fillers & Btx

Het mooie aan injectables is dat ze jouw gezicht precies zo vormen als jij dat wil. Dit kan heel natuurlijk en subtiel gedaan worden. Hier zijn onze Skin + Surgery specialisten groot voorstander van. Onze specialisten van Skin + Surgery helpen je graag verder met al jouw wensen. Wil je meer lezen over de ervaringen van cliënten die je voorgingen? Vind de reviews hier.

Facelift in Leidsche Rijn review

Injectables: fillers & btx in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Injectables: fillers & btx in Leidsche Rijn

Prijzen

Vragen over Injectables: Fillers & Btx in Utrecht?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Injectables: Fillers voor de lippen

Profhilo – de behandeling voor huidverbetering 

Injectables: fillers & btx in Leidsche Rijn

Skin + Surgery in Leidsche Rijn staat voor je klaar.

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor injectables? Of je nou behandelt wil worden met Sculptra, Profhilo of btx, Skin + Surgery helpt je graag verder met al jouw fillers en btx behandelingen in Leidsche Rijn. Daarnaast zijn we ook in Rotterdam en Den Haag te vinden. Kom langs voor vrijblijvend adviesgesprek of maak gelijk een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak