Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Injectables Westland

Injectables in Westland zijn de manier om jouw schoonheid te accentueren zoals jij dit wil.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Injectables Westland

Injectables in Westland zijn de manier om eigen schoonheid te accentueren, of juist de punten die je minder vind aan jezelf, te verdoezelen. Uiteindelijk gaat het allemaal om wat jij graag zou willen zien als je in de spiegel kijkt. Btx kan je van vierkante kaken, rimpels en fronzen afhelpen. Fillers kunnen weer wat extra volume toevoegen aan je gezicht. Wat het ook is, Skin + Surgery beschikt over de ervaring en esthetische kennis om jouw wensen waar te maken.

Injectables Westland – Er zijn tegenwoordig diverse injectables op de markt die ervoor zorgen dat allerlei probleempunten verdoezeld kunnen worden. Bijvoorbeeld als je rimpeltjes in je gezicht hebt, zoals kraaienpootjes of fronsrimpeltjes. Maar dat niet alleen! Je kunt ook voor fillers kiezen als je de aanmaak van collageen wilt stimuleren (Sculptra), als je een natuurlijke glow wilt (profhilo) of als je gewoon wat meer volume wil (hyaluronzuur fillers). Daarnaast heb je ook rimpel relaxers die de spieren ontspannen. Dit werkt goed bij rimpels, maar bijvoorbeeld ook bij mensen die tandenknarsen of vierkante kaken hebben. 

 

Injectables zijn er om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en de minder mooie dingen te verdoezelen. Vaak weet je zelf al wat je aan wil passen. Skin + Surgery heeft de ervaring, kennis en het esthetische oog om dit ook mooi te kunnen volbrengen. Als specialist ben je eigenlijk een soort kunstenaar. Injectables in Westland functioneren als een fijn penseel en we werken aan een prachtig kunstwerk: dat ben jij. We zien de kunst voor wat het is, maar weten waar nog extra lichtinval nodig is, of waar een schaduw beter zou werken om harmonie en balans te kunnen creëren.

 

Ons werk is veel meer dan alleen spuiten. Het is meten, rekenen, voelen, zien en balanceren. Daarnaast zullen onze Skin + Surgery specialisten ook altijd eerlijk en transparant met je zijn om zo met je mee te kunnen denken. Je zult onze kliniek nooit met een ‘strak’ gezicht verlaten. Subtiel, natuurlijk en mooi, dat is hoe wij werken. Bekijk de voor en na foto’s en zie het zelf.

 

Er is genoeg keuze aan injectables in Westland. Sculptra, Profhilo, btx en nog veel meer. Hier kun je alle injectables vinden die Skin + Surgery in de omgeving Westland aanbiedt. Ben je benieuwd naar wat het beste bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Kom jij uit de omgeving van Westland? Dan ben je binnen 30 minuten bij een van onze Skin + Surgery klinieken in Den Haag of Bergschenhoek in Rotterdam. Onze cliënten bezoeken ons vanuit heel Nederland, maar degene die vanuit Naaldwijk, s’ Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier reizen, wonen bijna om de hoek. Als je naar een ooglidcorrectie specialist in Westland op zoek bent, staan we voor je klaar. Alhoewel je zo dichtbij woont, is het toch van belang dat je niet alleen komt. Je mag namelijk absoluut niet rijden na een ooglidcorrectie.

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Injectables Westland: fillers & btx

Resultaten van Injectables

Injectables in Westland transformeren jouw gezicht in wat je graag zou willen zien. Sommige willen volle, gehydrateerde lippen, anderen zijn op zoek naar een rimpel relaxer die hun vierkante kaken ontspant. De mogelijkheden met injectables in Westland zijn oneindig. Als je naar beneden scrolt, kun je een aantal voor en na foto’s vinden van de resultaten die behaald kunnen worden met injectables in Westland. Onze specialisten van Skin + Surgery helpen je graag verder met al jouw wensen. Onze cliënten zijn zeer enthousiast en tevreden, zoals je op Kliniekervaringen.nl kunt lezen.

Facelift in Leidsche Rijn review

Injectables Westland: fillers & btx

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Injectables Westland: Prijzen

Prijzen

Skin + Surgery biedt transparantie aan op ieder vlak, inclusief onze prijzen. Wanneer we het over injectables in Westland hebben, gaat het over een breed assortiment aan fillers en rimpel relaxers. Ieder met zijn eigen voordelen, doeleinden en prijzen. Bekijk onze prijzenpagina voor een overzicht.

 

Het is belangrijk dat je weet wat je wil bereiken met een filler of btx behandeling. Mocht je geen idee hebben, maar wel weten dat je graag een behandeling wilt, is dat geen probleem. Tijdens ons vrijblijvend adviesgesprek analyseren we jouw gezicht en kijken we naar welke behandelingen zullen zorgen voor een harmonisch en esthetisch verfijnd resultaat.

Vragen over Injectables: fillers & btx in Westland?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Injectables: Fillers voor de lippen

Profhilo – de behandeling voor huidverbetering 

Injectables Westland: fillers & btx

Schoonheid van binnen en buiten

Wil jij graag gebruikmaken van injectables zoals fillers en rimpel relaxers (btx)? Daar hoef je niet ver voor te reizen als je uit de omgeving van Westland komt. Skin + Surgery biedt verschillende injectables in Westland aan. Sculptra, Profhilo, hyaluronzuur fillers, btx en nog veel meer! Skin + Surgery helpt je graag verder met al jouw fillers en btx behandelingen. Maak een afspraak of begin met een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak