Behandeling

Injectables Westland

Injectables in Leidsche Rijn fillers & btx header

Injectables in Westland zijn de manier om jouw schoonheid te accentueren zoals jij dit wil.

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

 

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Injectables Westland

Injectables in Westland zijn de manier om eigen schoonheid te accentueren, of juist de punten die je minder vind aan jezelf, te verdoezelen. Uiteindelijk gaat het allemaal om wat jij graag zou willen zien als je in de spiegel kijkt. Btx kan je van vierkante kaken, rimpels en fronzen afhelpen. Fillers kunnen weer wat extra volume toevoegen aan je gezicht. Wat het ook is, Skin + Surgery beschikt over de ervaring en esthetische kennis om jouw wensen waar te maken.

Injectables in Westland

Injectables Westland – Er zijn tegenwoordig diverse injectables op de markt die ervoor zorgen dat allerlei probleempunten verdoezeld kunnen worden. Bijvoorbeeld als je rimpeltjes in je gezicht hebt, zoals kraaienpootjes of fronsrimpeltjes. Maar dat niet alleen! Je kunt ook voor fillers kiezen als je de aanmaak van collageen wilt stimuleren (Sculptra), als je een natuurlijke glow wilt (profhilo) of als je gewoon wat meer volume wil (hyaluronzuur fillers). Daarnaast heb je ook rimpel relaxers die de spieren ontspannen. Dit werkt goed bij rimpels, maar bijvoorbeeld ook bij mensen die tandenknarsen of vierkante kaken hebben.

Injectables zijn er om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en de minder mooie dingen te verdoezelen. Vaak weet je zelf al wat je aan wil passen. Skin + Surgery heeft de ervaring, kennis en het esthetische oog om dit ook mooi te kunnen volbrengen. Als specialist ben je eigenlijk een soort kunstenaar. Injectables in Westland functioneren als een fijn penseel en we werken aan een prachtig kunstwerk: dat ben jij. We zien de kunst voor wat het is, maar weten waar nog extra lichtinval nodig is, of waar een schaduw beter zou werken om harmonie en balans te kunnen creëren.

Ons werk is veel meer dan alleen spuiten. Het is meten, rekenen, voelen, zien en balanceren. Daarnaast zullen onze Skin + Surgery specialisten ook altijd eerlijk en transparant met je zijn om zo met je mee te kunnen denken. Je zult onze kliniek nooit met een ‘strak’ gezicht verlaten. Subtiel, natuurlijk en mooi, dat is hoe wij werken. Bekijk de voor en na foto’s en zie het zelf.

Er is genoeg keuze aan injectables in Westland. Sculptra, Profhilo, btx en nog veel meer. Hier kun je alle injectables vinden die Skin + Surgery in de omgeving Westland aanbiedt. Ben je benieuwd naar wat het beste bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bereikbaarheid Injectables Westland

Kom jij uit de omgeving van Westland? Dan ben je binnen 30 minuten bij een van onze Skin + Surgery klinieken in Den Haag of Bergschenhoek in Rotterdam. Onze cliënten bezoeken ons vanuit heel Nederland, maar degene die vanuit Naaldwijk, s’ Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier reizen, wonen bijna om de hoek. Als je naar een ooglidcorrectie specialist in Westland op zoek bent, staan we voor je klaar. Alhoewel je zo dichtbij woont, is het toch van belang dat je niet alleen komt. Je mag namelijk absoluut niet rijden na een ooglidcorrectie.

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Injectables Westland: fillers & btx

Resultaten van Injectables

Injectables in Westland transformeren jouw gezicht in wat je graag zou willen zien. Sommige willen volle, gehydrateerde lippen, anderen zijn op zoek naar een rimpel relaxer die hun vierkante kaken ontspant. De mogelijkheden met injectables in Westland zijn oneindig. Als je naar beneden scrolt, kun je een aantal voor en na foto’s vinden van de resultaten die behaald kunnen worden met injectables in Westland. Onze specialisten van Skin + Surgery helpen je graag verder met al jouw wensen. Onze cliënten zijn zeer enthousiast en tevreden, zoals je op kliniekervaringen.nl kunt lezen.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Injectables Westland: fillers & btx

Kwaliteit is onze passie

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Injectables Westland: Prijzen

Prijzen

Skin + Surgery biedt transparantie aan op ieder vlak, inclusief onze prijzen. Wanneer we het over injectables in Westland hebben, gaat het over een breed assortiment aan fillers en rimpel relaxers. Ieder met zijn eigen voordelen, doeleinden en prijzen. Bekijk onze prijzenpagina voor een overzicht.

Het is belangrijk dat je weet wat je wil bereiken met een filler of btx behandeling. Mocht je geen idee hebben, maar wel weten dat je graag een behandeling wilt, is dat geen probleem. Tijdens ons vrijblijvend adviesgesprek analyseren we jouw gezicht en kijken we naar welke behandelingen zullen zorgen voor een harmonisch en esthetisch verfijnd resultaat.

Vragen over Injectables: fillers & btx in Westland?

Neem dan nu contact op
070-200 20 70
van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Injectables Westland: fillers & btx

Schoonheid van binnen en buiten

Wil jij graag gebruikmaken van injectables zoals fillers en rimpel relaxers (btx)? Daar hoef je niet ver voor te reizen als je uit de omgeving van Westland komt. Skin + Surgery biedt verschillende injectables in Westland aan. Sculptra, Profhilo, hyaluronzuur fillers, btx en nog veel meer! Skin + Surgery helpt je graag verder met al jouw fillers en btx behandelingen. Maak een afspraak of begin met een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00