Innerbeauty scan

Elke dag jezelf zijn. Vind je innerlijke rust en kalmte. Geniet met volle teugen. Neem controle over je leven.

Behandelingen

Innerbeauty scan

Ben je vaak moe of futloos? Heb je weinig controle over je emoties en kan je je moeilijk focussen? Check je innerlijke batterij.

Innerbeauty scan

Revolutionair en als eerste in Nederland introduceert Skin + Surgery Clinics “de Innerbeauty Scan”.

Lees meer

Innerbeauty scan

Het is voor iedereen.

Je innerlijke batterij raakt langzaam leeg. Je hebt steeds minder grip op je emoties en gevoelens. Komen vervelend lichamelijke klachten om de hoek kijken? Dan wordt het tijd voor de Innerbeauty scan.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Innerbeauty scan

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante prijzen voor innerbeauty scan op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie. Vele zorgverzekeraars vergoeden coaching sessies als onderdeel van de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze of als beweegzorg.

Innerbeauty Scan (2 uur sessie) 150

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts

Innerbeauty Scan

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

Van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Waar werken we aan?

Innerlijke Kalmte – Een kalme geest en een kalm lichaam dat klaar is voor gebruik.

Door middel van breintraining om de geest te kalmeren krijgt de persoon betere controle over zijn energie, emoties en lichaamscontrole. Technieken zijn onder meer: ​​Body Scan, Autogene Training, HRV, Mentale MiniBreaks, Focus-oefeningen, visualisaties, Virtual Reality en mindfulness training.

Verschillende HRV-metingen maken zichtbaar dat een meer gebalanceerd autonoom zenuwstelsel gerealiseerd kan worden om hiermee een verhoogde psychofysiologische veerkracht te ontwikkelen.

De deelnemers krijgen in deze fase verschillende workshops gericht op ademhalings- en emotieregulatie.

Vertrouwen – uitgangspunt is dat we weten dat alles wat nodig is om succes te behalen zal worden gedaan zonder een nadere analyse van de ‘innerlijke criticus’ of ‘ego’. We laten ons daar niet door afleiden.

Tijdens de training tolereren we terugval in prestaties onvoorwaardelijk om het fundamentele geloof in de ware potenties niet te ondermijnen. Gedurende de training van de innerlijke kalmte in geest en lichaam zullen de nieuwe vaardigheden geleidelijk aan bloot gesteld worden aan meer taken en opdrachten die meer uitdagender zijn. Tijdens het trainingsprogramma kan de persoon gevoelens van “falen” ervaren, maar in plaats van boos te worden en/of uit de pas te lopen met zijn hartritmes, leert hij een zelfverzekerde en “koele” houding aan te nemen.

Geheel geconcentreerd – volledig opgenomen in het moment.

Trainen met een zorgvuldige mix van innovatieve tools en oefeningen maakt de kans op mentale afleiding kleiner en kan de persoon zijn of haar vermogen om geconcentreerd te blijven verbeteren. Dit vergroot vervolgens de nauwkeurigheid bij het bereiken van prestaties.

Moeiteloos – Het trainingsprogramma van 8 weken en de coach leggen de nadruk op het bereiken van trainingsdoelen die je moeiteloos kunt bereiken. “Te hard proberen”, “moeten of teveel controle” worden ‘onbewust’ psycho-fysiologisch gedetecteerd en er verschijnen coach-suggesties die de persoon helpen om weer moeiteloos adem te halen of om de activiteit te verlichten.

Automatisch – “Minder denken om meer te bereiken” kan prachtig worden getraind met behulp van HRV metingen. Te hard proberen of te intens nadenken zal onmiddellijk zichtbaar worden: het resultaat zal een stijging laten zien in HRV en een daling van de zweetsecretie.

Plezier en vreugde – Als je ‘in flow’ bent, is het een waar genoegen om mee te doen. Levende ‘games’ intensiveren dit gevoel omdat ze leuk zijn om te spelen en de speler krijgt positieve feedback over verbeteringen in zelfregulatie.

Onder controle – Biofeedback is een geweldige manier om emotie-controle te bevorderen. Het werkt tegelijkertijd zowel fysiologisch als psychologisch. “Zien is geloven.” Succes behalen terwijl je daarbij de nieuwe vaardigheden gebruikt werkt enorm positief op groei van de persoonlijke effectiviteit en ontwikkelen van zelfregie.

Door meer innerlijke kalmte en omdat er door de training meer controle op lichaam en geest wordt verkregen, wordt dit bij elke herhaling elke keer opnieuw versterkt tijdens het trainen. Perfectionisten leren mede hierdoor om ‘dwangmatig controleren’ te vervangen door optimale controle. Er is meer gewonnen aan het vermogen tot relativeren.

Waarom de innerbeauty scan?

Met de ontwikkeling van de Inner Beauty Scan was primair het besef dat we weten wat de stresscultuur doet met onze gezondheid. Met de Scan willen we juist dat mensen gezond en met plezier en vreugde aan het werk zijn en blijven.

De Inner Beauty Scan bouwt voort op bestaande valide modellen. Zo heeft TNO in samenwerking met het Dienstencentrum Gedragswetenschappen (GW), voor het leger een model van mentale veerkracht ontwikkeld. Binnen dit model omschrijven ze mentale veerkracht als: het vermogen om tijdens stressvolle omstandigheden, schokkende gebeurtenissen en tegenslagen de optimale prestatie te behouden, er nadien positief van te herstellen op zowel de korte als de langere termijn, waarbij demotivatie voor het militaire werk en de daarbij behorende doelen wordt behouden.

De Inner Beauty Scan is hiermee een soort “Veerkracht Opbouwende Mentaal-Emotionele Fitness” die essentiële kennis over veerkracht combineert met natuurlijke elementen, voeding, de kracht van visualisatie, innovatieve technologieën en biofeedback technieken.

De meest effectieve manier om veerkracht op te bouwen, is door de Inner Beauty Scan te combineren met persoonlijke coaching, ondersteuning én nazorg.

Wat is de innerbeauty scan?

De Inner Beauty Scan is een op zichzelf staand programma dat beschikbaar is voor individuen en voor groepen.

Het is een combinatie van:

  1. Intake met vragenlijst en gebruik van hartritme variatie (HRV) biofeedback
  2. Energieke zelfregulerings- en adem oefening
  3. O2CHAIR, optimale ademcoach met verdieping ademhaling, extra zuurstof, zero-gravity houding, warmte en auditieve ondersteuning met natuurgeluiden

De Inner Beauty Scan kan aangevuld worden met coaching
4. Coaching gericht op leefstijl en nadruk op plezier en vreugde

Met informatie over de fysiologie van stress en veerkracht

Met de HRV biofeedback worden hartslagsignalen geanalyseerd met gepatenteerde HeartMath®-algoritmen om de mate van samenwerking in de innerlijke fysiologie (samenwerking tussen hart-brein-inwendige organen) te berekenen. Er is reeds onderzoek met personeel van de politie, marine, leger, onderwijs en zorg die bewijzen dat de HRV biofeedback effectief is om veerkracht te ontwikkelen en de prestaties te verbeteren in situaties met veel stress. HRV biofeedback wordt omarmd door atleten, de politie en zorgverleners die baat hebben bij de zelfregulering van de stress-energie. Of het nu op het sportveld, op het werk of in de sportschool is, optimale prestaties worden verenigd door terugkerende elementen. Elementen die in de Inner Beauty Scan zijn verwerkt.

Of het nu op het sportveld, op het werk of in de sportschool is, optimale prestaties worden verenigd door terugkerende elementen. Elementen die in de Inner Beauty Scan zijn verwerkt.

  1. Slaap en herstel
  2. Het onderhouden van de conditie van het lichaam
  3. Het optimaal leren omgaan met stress en veerkracht (resilience)
  4. Nadruk op plezier en vreugde

Een natuurlijk gevolg van het toepassen van de Scan is dat je innerlijke kalmte vindt in een steeds drukkere wereld.

Innerbeauty scan

Plan direct je afspraak in

Weet hoe je weer innerlijke rust kan vinden. Neem controle over je eigen gevoelens, emoties en lichaam. Elke dag jezelf kunnen zijn is een waar geschenk.

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten