Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Detox & voedingssupplementen

Heb je last van acne, huidallergie of huidveroudering? Detox en voedingssupplementen zijn perfect voor huidverbetering, met een glanzende huid én een goed gevoel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Innerbeauty –

Detox & Voedingssupplementen

Je voelt je beter wanneer je gezond eet en sport.

Je voelt je beter wanneer je gezond eet en sport. Dagelijks worden we blootgesteld aan chemicaliën en E-nummers in ons voedsel. Geen wonder dat het je lichaam zoveel energie kost om alles te verwerken. Tegelijkertijd word je overspoeld met dieetadviezen. Wat mogen we wel en wat mogen we niet eten?

 

Zit je met vragen zoals: Hoe kan ik mijn dieet gezonder en lekkerder maken? Hoe krijg ik meer energie? Hoe eet ik mijn huid mooier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je een afspraak maken met onze detox coach. Zij zal je vertellen wat er mogelijk is op voedingsgebied en stelt met  jou een eetpatroon samen dat bij je past.

 

Ons voedsel bevat steeds minder hoogwaardige voedingsstoffen die nodig zijn voor een fit en gezond lichaam. Daarom adviseren we specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden om je huid optimaal te verbeteren en om verschillende huidproblemen zoals acne, allergie en veroudering op te lossen. We adviseren LaViesage Nutricosmetics®.

Laviesage Nutricosmetics® is een bijzonder voedingssupplement dat zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid. Alle supplementen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame voedingsingrediënten. Met behulp van krachtige antioxidanten zoals spirulina, bètacaroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract, wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en ioniserende stralingen. Met de boost&lift anti-aging formule wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, met als resultaat het effect van een facelift en een prachtige volle uitstraling van binnenuit.

Detox & voedingssupplementen

Resultaten detox en voedingssupplementen

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Skin + Surgery bereikt met de voedingssupplementen en detox uitstekende resultaten. Huidproblemen worden opgelost, huidverbetering treedt op én je voelt je een stuk beter. Ervaar het zelf en bekijk onze resultaten.

Detox & voedingssupplementen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Detox & voedingssupplementen

Prijzen en vergoedingen

Detox-behandelingen en voedingssupplementen worden in overleg met jou gegeven. Informeer naar de mogelijkheden bij Skin + Surgery en naar een prijs op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. Vergoeding is mogelijk vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Detox & Voedingssupplementen

Op basis van overleg

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Detox & voedingssupplementen

Weet wat je eet en voel je weer goed

Weet wat je eet en voel je weer goed. Skin + Surgery zorgt voor huidverbetering met detox-behandelingen en speciale, natuurlijke voedingssupplementen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak