Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Vitamine Infuus

Voel je ook weleens moe en futloos? Wil je je weer fit en energiek voelen? Met een vitamine infuus geef je je lichaam de boost die het nodig heeft.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Innerbeauty

Vitamine Infusen

Heb je weinig energie? Voel je je futloos? Misschien is een vitamine infuus iets voor jou.

Voel je ook weleens moe en futloos? Weet je soms niet waar je de energie vandaan moet halen? Of ben je herstellende van een zware griep of van een periode van ziek zijn? Het kan zijn dat een lichaam een kleine hulp nodig heeft om weer op een goed energie niveau te komen. Een extra vitamine boost kan je dan helpen.

 

In onze dagelijkse voeding zitten voldoende vitamines, mineralen en anti-oxidanten om het lichaam te ondersteunen in het dagelijks leven. Echter, soms heb je tijdens een periode van stress minder gezond gegeten, heb je een tijd niet goed voor jezelf gezorgd of ben je een tijd ziek geweest. Dan kan het zijn dat je lichaam onvoldoende bouwstoffen heeft om op een goede energie niveau te komen. En dat voel je.

 

Je lichaam heeft een tekort aan vitamines en mineralen. En heeft daarbij moeite om je natuurlijke weerstand goed te houden. Dan kan een vitamine infuus een oplossing bieden.

 

Via een infuus, geven we een vitamine shot met hoge doseringen vitaminen (zoals vitamine C) en mineralen. Zo kan je lijf een inhaalslag maken om de weerstand weer op peil te krijgen. We geloven in het natuurlijke herstellende vermogen van je lichaam. De vitamine infusen geven een versnelde en natuurlijke ondersteuning aan je herstel.

Vitamines en mineralen die je eet worden niet volledig opgenomen, doordat de opname afhankelijk is van de functie van je maag-darm kanaal. Via een infuus, worden de vitamines en mineralen volledig  opgenomen in je bloedbaan. Je bypassed als het ware je maag-darm route, waardoor je als het ware een vitamine shot krijgt. En omdat je opname capaciteit via een infuus 100% is, is dit een enorme vitamine boost voor je gesteldheid.

Welke type infuus geschikt is voor jou, bepaal je samen met je arts.

De infusen worden samengesteld naar aanleiding van een intake. Naar aanleiding van deze intake en jouw wensen zal een advies worden gegeven over het soort infuus wat het beste bij je past.

 

De producten die we toedienen zijn GMO, GLUTEN, HEXANE en SUIKER vrij. Ook zijn de producten VEGAN vriendelijk. De infusen hebben als doel aanvulling van de dagelijkse inname van nutriënten met vitaminen en mineralen. De producten hebben geen medische doeleinden en hebben derhalve geen medische staments.

De infusen hebben verschillende samenstellingen en zijn gericht op verbetering van je weerstand, je prestatie, je immuniteit en je energie. Laten we samen kijken, welke infuus het meest geschikt is voor jou.

 

“Get me back on track” -infuus

Dit is de ultimate detox infuus. Het bevat een hoge concentratie vitamine C. Het infuus zorgt voor rehydratatie en reiniging van je lichaam. Het wordt ook wel de anti-kater infuus genoemd.

 

“Health me up” infuus

Dit is een infuus ter verbetering van je algehele welzijn en weerstand. Het bevat Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, Magnesium Cloride, Calcium Cloride en Kalium Cloride. Het brengt je energie en weerstand weer in balans. Ideaal na een zware griep of periode van stress of slecht eten.

 

“Rebuild me please”- infuus

Ben jij een topatleet of verricht je veel fysieke werkzaamheden? Dit infuus geeft een boost aan je atletische prestatie en je metabolisme. Het bevat Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, aminozuren en mineralen.

 

“Maximize my energy” – infuus

Wil je een flinke energie boost? Dan is dit infuus de ultimate power hit. Dit infuus is een sterke energie booster en het bevat een combinatie van aminozuren en mineralen in combinatie met een vitamine B complex. Na enkele uren merk je al resultaat in je energie niveau.

Vitamine Infuus

Ons vitamine infuus

Weer goed in je vel voelen en voldoende energie hebben is zo belangrijk. Onze vitamine infusen zijn erop gericht om je lichaam te ondersteunen met vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Voel je weer energiek en opgeladen.

Vitamine Infuus

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Vitamine Infuus

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante prijzen voor vitamine infuus op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie. Vitamine infusen worden niet vergoed door je verzekeraar.

Get me back on track - Detox Vitamine C infuus

150,-

Health me up - Health Boost

200,-

Rebuild me please - Performance Booster

250,-

Maximize my energy - ultimate power hit

300,-
Bekijk alle prijzen arrow-right

Vitamine Infuus

Veelgestelde vragen

Voor en na de behandeing controleren wij je bloeddruk en pols. Nadat het infuus ingelopen is, blijf je nog 30 minuten bij ons ter observatie. Het kan zijn dat je een lichte misselijkheid of duizeling ervaart na het infuus. Je lichaam moet wennen aan de veranderingen.

Op de dag kan je na de behandeling je normale werkzaamheden blijven uitvoeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vitamine Infuus

Voel je weer energiek en opgeladen

Haal het maximale uit jezelf. Met de vitamine infuus ben je minder moe en voel je je weer fit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak