Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Yoga, meditatie & mindfulness

Zoek je een plek om even te onthaasten, te ontspannen en je knap te voelen? Bij Skin + Surgery ontdek je je mooie binnenkant met yoga, meditatie en mindfulness.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Innerbeauty –

Yoga, Meditatie & Mindfullness

Ieder mens heeft de potentie om voluit te bloeien.

Net als een bloemknop heeft ieder mens de potentie om voluit te bloeien. Yoga en meditatie zijn mooie methodes om je tot ontspanning te brengen. We zijn tenslotte allemaal geboren yogi’s. Met simpele oefeningen brengt de yoga je weer terug naar je lichaam. Hoe mooi is het wanneer je met een goede ademhalingstechniek en beweging, meer energie en rust krijgt.

 

Skin + Surgery Clinics is uniek in haar concept. Onze kliniek biedt, naast mogelijkheden tot een mooie buitenkant, ook mogelijkheden om je mooie binnenkant te ontdekken. We creëren een plek om te onthaasten met een lekker kopje thee. Een plek om je verhaal te vertellen, om op adem te komen of om er gewoon even te zijn en je mooi te voelen.

 

We geven je graag adviezen hoe rust te vinden in de dagelijkse hectiek. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke methode die bij jou past. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Yoga, meditatie & mindfulness

Resultaten meditatie, yoga en mindfulness

Skin + Surgery biedt een plek om even te ontsnappen uit de hectiek van alledag, aan je innerbeauty te werken en je verhaal te vertellen. Lees de enthousiaste verhalen van onze cliënten, die baat hebben bij de yoga, meditatie en mindfulness in onze veelzijdige kliniek.

Yoga, meditatie & mindfulness

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Yoga, meditatie & mindfulness

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant in zijn prijzen voor innerbeauty producten, behandelingen en therapieën. Sommige zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan voor een mindfulness training, als er sprake is van een medische indicatie (depressie, angst, slapeloosheid).

Yoga, Meditatie & Mindfullness

Op basis van overleg

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Yoga, meditatie & mindfulness

Ga voortaan ontspannen door het leven

Constante werkdruk, slecht slapen of een burn-out? Ga voortaan ontspannen door het leven met yoga, meditatie en mindfulness bij Skin + Surgery.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak