Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Kliniek in het Westland

Een unieke kliniek bij jou in de buurt. We ontmoeten je graag.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Kliniek in het Westland

Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek voor injectables of cosmetische chirurgie? Skin + Surgery is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen in het Westland, waaronder De Lier, ‘s-Gravenzande, Maasdijk, Monster, Naaldwijk en Poeldijk.

Skin + Surgery Clinics is inmiddels een begrip in het Westland. Met klinieken in Bergschenhoek, Den Haag en Utrecht is een cosmetische behandeling altijd binnen handbereik. Of je nu een injectable behandeling zoals rimpel relaxers of fillers overweegt, of je aan het oriënteren bent voor cosmetische chirurgie zoals een facelift, ooglidcorrectie of schaamlipcorrectie: Skin + Surgery is een betrouwbare kliniek dichtbij.

 

Met 8 artsen, 2 huidspecialisten, 4 ondersteunend specialisten en 6 assistentes, doen we binnen Skin + Surgery iedere dag vol overgave waar we goed in zijn: jou de beste versie van jezelf laten zijn. Of je nu komt voor een heerlijke gezichtsbehandeling en huidadvies op maat, of voor een operatie, binnen Skin + Surgery kun je voor verschillende behandelingen terecht.

 

Onze klinieken zijn uitermate goed bereikbaar vanuit plaatsen in het Westland zoals Honselersdijk, De Lier, Kwintsheul, Ter Heijde en Wateringen. Skin + Surgery staat garant voor hoogwaardige behandelingen, en we behoren dan ook tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetisch klinieken van Nederland. Als onze artsen zijn NVCG gecertificeerd zijn en hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, inlevingsvermogen en de juiste kennis maken we een behandelplan dat perfect aansluit op jouw unieke wensen en dromen. Laten we er samen iets moois van maken.

Kliniek in het Westland

Onze resultaten

Bekijk de resultaten van de unieke behandelingen in onze kliniek. Veel mensen zijn je voorgegaan. Natuurlijke en verbluffende resultaten.

Kliniek in het Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de behandeling niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Kliniek in het Westland

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Sommige behandelingen worden om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

Huidverbeterende behandelingen

Vanaf € 50,-

Rimpel relaxers

Vanaf € 99,-

Fillers

Vanaf € 295,-

Ooglidcorrectie

Vanaf € 845,-

Schaamlipcorrectie

Vanaf € 1250,-

Overige chirurgie

Vanaf € 1500,-

Onze kliniek in Bergschenhoek

Buccaal vetverwijdering

Traangootbehandeling

Profhilo behandeling

Kliniek in het Westland

Een betrouwbare, hoogwaardige kliniek

Zoek jij een cosmetisch kliniek waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen? Skin + Surgery heeft verschillende locaties, perfect bereikbaar vanuit Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Maassluis, Honselersdijk en Ter Heijde. Bel gerust voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak