Skin Surgergy Menu icon

Cosmetische behandelingen voor het trouwen

 

Cosmetische behandelingen voor het trouwen – Ga jij binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd namens Skin + Surgery Clinics! Er zijn verschillende dingen die moeten gebeuren voordat de grote trouwdag er is. Van het organiseren van het feest, tot de huwelijksreis daarna. Maar ook lichamelijk en cosmetisch gebeurt er veel. Veel mannen en vrouwen kiezen ervoor de sportschool te bezoeken om er perfect uit te kunnen zien in hun prachtige jurk of pak. Een andere manier om je voor te bereiden is het ondergaan van cosmetische behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat je er stralend uitziet op de grote dag maar ook op de foto’s. Cosmetische behandelingen voor het trouwen komen veel vaker voor dan je denkt.

 

Sommige kiezen voor een vleugje filler, terwijl anderen zich meer focussen op de algehele huidverbetering. Degene die er op tijd bij zijn, kiezen soms ook voor cosmetische behandelingen voor het trouwen in de vorm van cosmetische chirurgie. Denk bijvoorbeeld aan een facelift op er iets strakker uit te zien, of een ooglidcorrectie om de ogen weer te laten stralen. Skin + Surgery Clinics deelt graag de meest voorkomende cosmetische behandelingen voor het trouwen met haar cliënten. Zo kun jij inventariseren waar je in geïnteresseerd bent en een afspraak maken zodat je er geheid goed uitziet op de grote dag!

 

Cosmetische behandelingen voor het trouwen

 

SkinCeuticals facial, SkinCeuticals facial Luxe + producten

 

We beginnen klein, want soms is er niet zoveel nodig om er geweldig uit te zien. Skin + Surgery Clinics biedt de SkinCeuticals facial behandeling aan. Deze behandeling is een combinatie tussen het herstellen, hydrateren en oppeppen van de huid. Daarnaast is het een zeer relaxerende behandeling waar veel mensen van genieten (alle stress van het regelen van een bruiloft kans soms overweldigend zijn). De behandeling duurt ongeveer een uur, dus je kunt snel weer aan de slag mocht dat nodig zijn. We maken gebruik van SkinCeuticals producten die ontwikkeld zijn op basis van hoge concentraties werkzame stoffen, gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. Deze producten kun je ook in de Skin + Surgery webshop kopen.

 

We bieden ook de SkinCeuticals facial Luxe behandeling aan. Deze lijkt er op de basis behandeling, maar duurt langer en gaat net iets verder. Met behulp van de Skinscope doen wij altijd eerst een uitgebreide huidanalyse, om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling is dus op maat gemaakt. Daarna gaan we aan de slag met voorkomen, corrigeren én beschermen van de huid. De SkinCeuticals facial behandelingen kun je tot een week voor de bruiloft in plannen.

 

Een vitamine infuus voor een extra energie boost

 

We snappen dat het organiseren van een bruiloft zeer stressvol en energievretend kan zijn. Het is belangrijk om goed op je gezondheid te letten in deze periode. Veel clienten kiezen voor vitamine infuus behandelingen om hun energie op pijl te houden. Je wilt natuurlijk niet moe of lusteloos zijn op een van de mooiste dagen van je leven! Een vitamine infuus is de oplossingen. Door middel van extra vitaminen, mineralen en antioxidanten die verwerkt zitten in de infusen, krijg je op een natuurlijke manier een echte boost. Je kunt deze behandeling tot een dag voor de bruiloft ondergaan.

 

Fillers en rimpel relaxers (Btx)

 

Trouw je op een mooie zomerdag en worden de foto’s buiten gemaakt? De kans is groot dat je de zon in je ogen krijgt en dus veel aan het fronsen bent. Ook als de fotoshoots binnen gehouden worden, is de kans groot dat er lichte fronsrimpels, lachrimpels of voorhoofdsrimpels te zien zullen zijn. Dat komt omdat de meeste een fotograaf kiezen met een geweldige camera, die alles oppikt. Skin + Surgery Clinics kan de rimpel relaxer behandelingen zeker aanraden als een van de cosmetische behandelingen voor het trouwen. Deze behandelingen zijn nagenoeg pijnloos (het voelt een beetje als een speldenprik) en zeer betaalbaar. Daarnaast kosten ze weinig tijd. Je bent vaak al binnen 20 minuten klaar, afhankelijk van het gebied dat we behandelen.

 

Het stofje dat we gebruiken, botulinetoxine, heeft twee weken de tijd nodig om goed in te werken. Als je nog nooit eerder een  Botulinetoxine behandeling hebt gehad, raden we je eerst aan het 6 maanden voor de bruiloft te proberen. Je hebt genoeg tijd om te kijken of je blij bent met het resultaat en of je andere reacties hebt op de rimpel relaxer. Ben je blij met het resultaat? Dan kun je ongeveer een maand voor de bruiloft een touch-up behandeling inplannen.

 

Traangootfiller

Heb je last van wallen of diepe groeven onder de ogen? Dit kan je een vermoeide uitstraling geven op je grote dag en dat voorkomen we natuurlijk liever. In sommige gevallen is dit goed te bedekken met concealer of colour correction make-up. Merk je dat het bij jou niet werkt of wil je liever niet met een te dikke laag make-up gefotografeerd worden? Dan is de traangootfiller behandeling een must. Je ziet er uitgerust, jeugdig en natuurlijk uit. In het geval van deze traangootfiller behandeling, raden we je aan 4 weken voor de bruiloft bij Skin + Surgery Clinics een afspraak in te plannen. Er bestaat namelijk een kans dat je kleine blauwe plekjes krijgt na de behandeling. Deze zijn snel weer weg, maar we nemen liever ruim de tijd om er zeker van te zijn dat je er goed uitziet op de grote dag. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is een grote favoriet onder mannen en vrouwen. Veel cliënten kiezen ervoor de behandeling te combineren met de wenkbrauw lift behandeling. 

 

Top 10 cosmetische behandelingen voor het trouwen

Zo zijn er nog veel meer interessante cosmetische behandelingen die je voor het trouwen kunt ondergaan. Bekijk onze blog over het onderwerp om meer informatie te lezen over de behandelingen. De volgende 10 cosmetische behandelingen worden genoemd:

 

  1. Skinceuticals facial
  2. Rimpelrelaxer in de fronsrimpel, lachrimpels en/of voorhoofd
  3. Hydrafacial-behandeling
  4. Lipfiller
  5. Mommy facial
  6. Vitamine Infuus
  7. Traangootfiller
  8. Skinbooster
  9. Profhilo
  10. Ooglidcorrectie

 

Veel van onze cliënten hebben al een review geschreven over hun ervaringen bij Skin + Surgery Clinics en ook over bovengenoemde behandelingen. Lees het allemaal en laat je overtuigen!

 

Skin + Surgery Specialisten hebben aandacht voor je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid

 

Onze cosmetische behandelingen voor het trouwen worden uitgevoerd door een kundig, ervaren en betrokken team van specialisten. Skin + Surgery werkt in een state of the art kliniek met een uitstekend uitgeruste operatiekamer, met de beste instrumenten en volgens de modernste en veiligste behandeltechnieken. Het specialistenteam bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Leanne Wong, Drs. Aletta de Wit en nog veel meer getalenteerde arsten. Ze zijn alle lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Onze behandelingen worden vanuit een holistische benadering uitgevoerd. Ieder resultaat is op maat gemaakt en past perfect bij de cliënt. Wie jij van binnen bent, vertaalt zich naar buiten door middel van je ogen. Skin + Surgery helpt je graag bij het uitstralen van je innerbeauty niet alleen op je trouwdag maar ook in het dagelijkse leven.

 

Meer informatie of advies over de mogelijke cosmetische behandelingen voor het trouwen.

 

Wil je meer informatie over de mogelijke cosmetische behandelingen voor het trouwen of wil je advies over de beste behandeling voor jouw klachten? Bel direct (070 – 200 20 70), stuur een e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde online-contactformulier. Je kunt direct een afspraak maken door te klikken op onze button ꞌMaak hier online je afspraakꞌ op onze website. Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek  om je te laten informeren over de behandelmogelijkheden en het te verwachten eindresultaat.

 

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak