Skin Surgergy Menu icon

Injectable in Rotterdam

Wil je af van kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdsrimpels? Kies voor een veilige en effectieve behandeling met injectable in Rotterdam door de specialisten van Skin + Surgery Clinics. Injectable is een natuurlijk voorkomend eiwit, dat spiertjes laat ontspannen en rimpels laat verdwijnen. Een injectie met botuline toxine is vrijwel pijnloos, de behandeling wordt ook succesvol ingezet tegen migraine, overmatig transpireren en tandenknarsen. Injectable in Rotterdam biedt uitkomst bij zowel cosmetische wensen als medische ongemakken als verlamming in het gezicht. Skin + Surgery is door zijn topkwaliteit en klantgerichtheid een van de hoogst gewaardeerde klinieken van Nederland. Neem contact op voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een behandeling met injectable  in Rotterdam.

 

Injectablebehandeling bij kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels

 

Injectable in Rotterdam is een veilige behandelingsmethode, waarbij door inspuiting van uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdunde injectable de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren wordt geblokkeerd. De werking van de geïnjecteerde spiertjes neemt af of komt stil te liggen. Dit is ideaal als je last hebt van lachrimpels of kraaienpootjes die je ouder en vermoeider doen lijken. Je hebt binnen enkele dagen een frissere uitstraling. Injectable in Rotterdam wordt veel toegepast bij fronsrimpels die vaak voor een boze gezichtsuitstraling zorgen. Je voelt je na de injectables beter van buiten én binnen. Dit geldt ook voor een injectablebehandeling tegen voorhoofdsrimpels, waarbij de diepe lijntjes worden verholpen. Bij een wenkbrauwlift kom je af van je laaghangende wenkbrauwen en van je vermoeide en sombere uitstraling.     

 

Injectable in Rotterdam tegen migraine, overmatig zweten en tandenknarsen

 

Injectable blokkeert de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Met injectable in Rotterdam kan het zweten onder de oksels worden voorkomen. Bij migraine worden onwillekeurig spieren in het gezicht aangespannen, met een teveel aan spierspanning en ernstige hoofdpijn tot gevolg. Injectable zorgt ervoor, dat de migraine afneemt en minder vaak voorkomt. Heb je een probleem met tandenknarsen, dat bovendien schadelijk is voor je gebit? Het is eenvoudig op te lossen met een behandeling in de toonaangevende kliniek van Skin + Surgery. Het natuurlijke eiwit wordt in de kauwspieren gespoten. Na enkele behandelingen vermindert of stopt het tandenknarsen en kun je weer rustig slapen. Wil je weer vrij kunnen lachen en van je gummy smile af?  Door injectable te injecteren in de spier die de bovenlip optrekt tijdens het lachen, wordt je tandvlees minder of helemaal nier meer zichtbaar.      

 

Specialisten van Skin + Surgery maken de beste versie van jezelf

 

De hooggekwalificeerde specialisten van Skin + Surgery Clinics hebben veel ervaring met Injectable in Rotterdam, met als insteek om de beste versie van jezelf te maken. Je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid worden in balans gebracht. De injectablebehandelingen worden gegeven vanuit de filosofie dat je van buiten kunt zien hoe je je van binnen voelt en jij weer zelfverzekerd en blij in de spiegel kijkt. Het team van artsen bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Leanne Wong, Drs. Aletta de Wit en meer. Alle specialisten zijn gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie).    

 

Injectable in Rotterdam bij vierkante kaken, littekens of  gezichtsverlamming

 

Met Injectable in Rotterdam kan er veel aan je mimiek en gezichtscontour worden gedaan. Als je als vrouw last hebt van vierkante kaken, oogt dit al snel mannelijk. Dit is te verhelpen met injectables in de kaakspier. Je kaak krijgt een ovaler en hartvormige contour. Dat betekent een geluksmomentje voor de spiegel! Een behandeling is een cosmetische én medische meerwaarde. Injectable helpt bij de wondgenezing van littekens, die hierdoor minder rood en breed worden. Injectable in Rotterdam wordt ook gebruikt bij een verlamming in het gezicht, na een TIA, beroerte, facialis parese of Bell’s paralyse. De injectables vinden aan de niet-aangedane kant plaats, waarmee je scheefgetrokken gezicht weer symmetrisch wordt en rimpels verminderen of verdwijnen.             

 

Huidverbetering en mommy facial na zwangerschap

 

Droom je al jaren van een stralende, egale huid, met een natuurlijke gloed? Kies voor een huidverbetering met injectable in Rotterdam. Injectable verbetert de huidkwaliteit, vermindert de roodheid ervan en vervaagt de oppervlakkige vaattekeningen. De talgafgifte neemt af, zodat je huid egaler wordt en je minder snel last van puistjes hebt. Ervaar de verbluffende resultaten en vraag een vrijblijvend consult aan! Heb je een baby gekregen en ben je net gestopt met borstvoeding? Skin + Surgery heeft speciaal voor moeders de mommy facial. De combinatiebehandeling met fillers en injectable in Rotterdam maakt je huid weer mooi. De mommy facial helpt tegen huidoneffenheden, zwangerschapspigmentatie en een doffe, vale huidkleur. Daarnaast geven wij je graag advies op het gebied van leefstijl.  

 

Fillers voor het opvullen van rimpels en meer volume in het gezicht

 

Naast een behandeling met injectable in Rotterdam worden er bij Skin + Surgery  fillers toegepast voor het opvullen van rimpels en het aanbrengen van meer volume in de gezichtszones, hals, handen en decolleté. De moderne, veilige fillers van lichaamseigen hyaluronzuur worden in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. Het kan gaan om een injectable van de lip of lippen, neus inclusief neuslippenplooi, mond en mondhoeken, wangen bij ingevallen wangen, jukbeenderen, ogen, traangoot of kin. Een filler biedt ook uitkomst voor een strakkere kaaklijn, het wegwerken van wallen onder de ogen en verlenging van de kin voor meer symmetrie in het gezicht. Laat je deskundig voorlichten over de vele mogelijkheden en de positieve cosmetische effecten van een liquid facelift, Skinbooster behandeling en Vampire facelift.            

 

Neem nu contact op met Skin + Surgery voor Injectable in Rotterdam

Voor een werkzame behandeling met Injectable in Rotterdam in een ontspannen, persoonlijke setting, ben je helemaal op je plaats bij Skin + Surgery Clinics. Kwaliteit, eerlijkheid en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden. Dit levert ons een zeer hoge klantwaardering op. Ervaar het zelf en bel of mail direct voor je vragen of advies over een van onze injectablebehandelingen. Of maak nu online een afspraak voor een vrijblijvend consult voor Injectable in Rotterdam.   

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak