Skin Surgergy Menu icon

Ooglidcorrectie voor mannen

 

Ook mannen kunnen last hebben overhangende oogleden, wallen onder de ogen en rimpelvorming rond de ogen. Een ooglidcorrectie voor mannen is een veilige en veel voorkomende ingreep die je kunt ondergaan in de toonaangevende kliniek van Skin + Surgery. Je kunt ervoor kiezen een ooglidcorrectie te ondergaan van je bovenste en/of onderste ooglid. De ooglidcorrectie voor mannen is een redelijk kleine en eenvoudige operatie, die onder verdoving plaatsvindt. De behandeling duurt ongeveer een uur en je hoeft niet in de kliniek te verblijven. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze deskundige en ervaren specialisten, kun je al je vragen stellen en wensen bespreken. Onze specialisten geven je advies over de beste behandeling en nazorg. Na de ooglidcorrectie voor mannen zie je er niet alleen goed uit, je kunt vaak ook beter zien omdat je geen last meer hebt van hangende oogleden. Daarnaast heb je een frissere en jeugdigere uitstraling.

 

Ooglidcorrectie voor mannen om zowel cosmetische als medische redenen.

 

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit. Er ontstaan rimpels, groeven en hangende huid. Ook de huid van onze oogleden rekt uit, met als gevolg dat ze over de ogen heen hangen of drukken op de wimpers. Voor de meeste geldt dat dit voor vermoeide ogen, verminderd zicht en hoofdpijn zorgt. Vaak voel je je nog fris en fruitig, maar je vermoeide blik vertelt de buitenwereld iets anders. Je krijgt een oudere en vermoeide blik, terwijl je je van binnen helemaal niet zo voelt. Een ooglidcorrectie voor mannen biedt een passende oplossing voor heren die zich storen aan deze klachten en er iets aan willen doen.

 

De ooglidcorrectie voor mannen wordt zowel om cosmetische als medische redenen uitgevoerd. De behandeling wordt ondergaan onder verdoving. Onze specialisten weten waar ze mee bezig zijn en Skin + Surgery is dé toonaangevende kliniek voor verschillende soorten ooglidcorrecties voor mannen. We hebben de volgende opties voor ooglidcorrecties voor mannen:

 

  1. Bovenooglidcorrectie
  2. Onderooglidcorrectie
  3. Medische ooglift
  4. Aziatische ooglidcorrectie
  5. Aesthetic Asian Treatment
  6. Brighten your eyes

 

Sommige van deze behandelingen kunnen in combinatie met elkaar gedaan worden. Sommige mannen komen voor een boven en onderooglidcorrectie tegelijkertijd. Anderen kiezen voor de Aziatische ooglidcorrectie en voegen daar de Brighten your Eyes behandeling aan toe. Er zijn een hoop mogelijkheden en onze specialisten leggen je graag alles uit tijdens een verblijvend adviesgesprek. 

 

Ooglidcorrectie voor mannen van de onder- en/of bovenoogleden

 

Een ooglidcorrectie voor mannen wordt uitgevoerd aan je bovenoogleden en/of onderoogleden. Als je ongemak ondervindt van hangende oogleden of wallen, kom je in aanmerking voor een onderooglidcorrectie. Hoe ontstaan wallen onder de ogen? Wallen zijn het gevolg van onze huid die slapper wordt, maar slappere spieren of een vetophoping onder het oog. De Skin + Surgery specialist van Skin + Surgery Clinics maakt een kleine insnede vlak onder de wimperrand. De overtollige huid en extra  vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. Daarna wordt de huid samengetrokken en gehecht. Het litteken wordt verstopt onder de wimpers en nauwelijks en soms helemaal niet zichtbaar.

 

In het geval van hangende oogleden biedt Skin + Surgery de bovenooglidcorrectie aan. Een minder elastische huid en verslapte spieren rond de ogen zorgen voor hangende oogleden. Naast dat dit je uitstraling negatief kan beïnvloeden (je ziet er minder wakker, vrolijk,  of jong uit dan dat je daadwerkelijk bent), heeft het praktische en medische gevolgen. Zo krijgen veel mannen last van hoofdpijn omdat ze constant fronzen. Het optillen van de hangende oogleden vergt constante tensie in de ogen en spieren van het voorhoofd en de tempels. Omdat je harder aan het werk bent om te kunnen kijken, kan vermoeidheid ontstaan. Daarnaast blijf je minder goed zien. Gelukkig kan onze Skin + Surgery specialist je hiervan af helpen. Bij deze ingreep wordt eerst afgetekend welk huidoverschot weggehaald kan worden. Bij de incisie wordt het teveel aan huid, spier- en vetweefsel verwijderd. Er ontstaat een litteken, maar de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Dat betekent dat dit litteken vrijwel niet te zien is. Veel van onze mannelijke cliënten hebben al een review geschreven over hun ooglidcorrectie voor mannen bij Skin + Surgery.

 

Na de chirurgische ingreep snel weer naar huis

 

De ooglidcorrectie voor mannen is een poliklinische behandeling. Dat betekent dat je na de chirurgische ingreep en een kortdurende wachttijd, direct weer naar huis mag. Het is wel goed om te weten dat je niet zelf mag autorijden na de behandeling wegens de zwelling die kan optreden. Daarnaast zal je zicht tijdelijk verminderd zijn. Vergeet dus niet iemand te vragen om je op te kunnen halen. De ooglidcorrectie voor mannen is een behandeling met een zeer kleine kans op complicaties. Nabloeding of infecties kunnen optreden, maar komen bijna niet voor. De oogleden zullen de eerste dagen na de operatie ietwat blauw en gezwollen zijn. Houdt hier dus rekening mee. Daarnaast raden onze specialisten de eerste week arbeidsintensieve inspanningen zoals zwaar tillen of persen, flink hoesten, bukken of sporten ten zeerste af. Koel de oogleden direct na de ingreep om het kwartier met een koelbril, met een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Mocht je last hebben van lichte pijn hebt, kan een paracetamol helpen. Een gouden tip op de zwelling tegen te gaan is om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, Dit zorgt ervoor dat het hoofd hoger ligt dan de rest van het lichaam.

 

Goede nazorg na een ooglidcorrectie voor mannen

 

Skin + Surgery vindt het belangrijk dat de algehele ervaring van de ooglidcorrectie voor mannen optimaal is. Dat betekent dat we ons focussen op het gehele proces inclusief de nazorg. Zo mag je bijvoorbeeld al een dag na de ooglidcorrectie weer douchen. Voor een goede en snelle wondgenezing is het van belang om tijdens het afdrogen het wondje bij het oog droog te deppen, in plaats van droog te vegen. Wees zeer voorzichtig met de ogen om snel herstel te stimuleren. De hechtingen en pleisters worden na 7 tot 9 dagen tijdens een controleafspraak in onze kliniek verwijderd. Je mag daarvoor absoluut niet zelf aan de hechtingen zitten of de uiteinden afknippen. Het gebruik van make-up is weer toegestaan als de hechtingen zijn verwijderd én de korstjes verdwenen zijn. Dit geldt ook voor roken. Je komt tot 6 weken na de operatie op controle bij je behandelend arts. Daarnaast adviseert Skin + Surgery de eerste drie maanden niet onder felle uv-straling van de zon of de zonnebank te gaan. Draag bijvoorbeeld een zonnebril.

 

Skin + Surgery Specialisten hebben aandacht voor je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid

 

Een ooglidcorrectie voor mannen wordt uitgevoerd door een kundig, ervaren en betrokken team van specialisten. Skin + Surgery werkt in een state of the art kliniek met een uitstekend uitgeruste operatiekamer, met de beste instrumenten en volgens de modernste en veiligste behandeltechnieken. Het specialistenteam bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Ze zijn alle lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). De behandeling wordt uitgevoerd vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat we niet een ‘one size fits all’ aanpak hanteren bij Skin + Surgery. Ieder resultaat is op maat gemaakt en past perfect bij de client. Wie jij van binnen bent, vertaalt zich naar buiten door middel van je ogen. Skin + Surgery helpt je graag bij het uitstralen van je innerbeauty.

 

Aanvullingen zoals fillers en SkinCeuticals producten voor extra langdurige resultaten. 

 

Wallen verminderen is mogelijk met de toepassing van fillers of het gebruik van de producten van SkinCeuticals die voor een vermindering van donkere kringen en wallen zorgen. Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen. Maak een afspraak voor een kosteloos consult en laat je informeren over de behandelmogelijkheden en het te verwachten eindresultaat.

 

Meer informatie of advies over een ooglidcorrectie voor mannen

 

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie voor mannen of advies over de beste behandeling voor jouw klachten? Bel direct (070 – 200 20 70), stuur een e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde online-contactformulier. Je kunt direct een afspraak maken door te klikken op onze button ꞌMaak hier online je afspraakꞌ op onze website.

 

Ooglidcorrectie-mannen-4

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak