Schaamlipcorrectie in Rotterdam

Heb je pijn of ongemak bij je vagina tijdens het fietsen, paardrijden of hardlopen? Of heb je last bij het vrijen of het dragen van een strakke broek, die gaat schuren en wondjes kan veroorzaken? Geneer je niet en neem direct contact op met Skin + Surgery Clinics, dat gespecialiseerd is in een schaamlipcorrectie in Rotterdam. Je wordt in een veilige en vertrouwde omgeving van je klachten afgeholpen. Ons team van hooggekwalificeerde specialisten heeft veel ervaring met schaamlipcorrecties én laat je ook meer vrouw voelen door een vaginaverjonging of de Geneveve® behandeling, waarbij vaginale verslapping wordt verholpen met het verstrakken van de huid. Neem Skin + Surgery Clinics in vertrouwen en vraag een vrijblijvend consult aan bij een vrouwelijke arts voor een schaamlipcorrectie in Rotterdam, die je pijn en gevoelens van onzekerheid en schaamte wegneemt.

 

Verkleining binnenste schaamlippen veelvoorkomende ingreep

 

Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is een veelvoorkomende cosmetische of medische ingreep bij Skin + Surgery Clinics bij vrouwen met grote binnenste schaamlippen. Het verkleinen van de uitstulpende labia minora is een betrekkelijk geringe behandeling, die onder verdoving wordt uitgevoerd. De binnenste schaamlippen vallen na de operatie in staande positie binnen de labia majora ofwel de buitenste schaamlippen. Ze vormen weer een symmetrisch, natuurlijk geheel. Je houdt geen duidelijk zichtbaar litteken aan de chirurgische ingreep over. De natuurlijke gevoeligheid van de schaamlippen blijft na de schaamlipcorrectie in Rotterdam volledig intact. De verkleining van de schaamlippen neemt de oorzaak van de klachten weg. Je kunt weer zonder pijn en ongemak je dagelijkse activiteiten verrichten en weer pijnvrij vrijen.

 

Schaamlipcorrectie in Rotterdam door een hooggekwalificeerde specialist

 

Het probleem van grote of lange binnenste schaamlippen komt vaker voor dan de meesten denken. Het kan al in de puberteit zijn ontwikkeld of zijn ontstaan na een zwangerschap. Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is bij Skin + Surgery Clinics een eenvoudige poliklinische behandeling. Je hoeft hiervoor niet te worden opgenomen. Je wordt behandeld door een van onze deskundige en ervaren specialisten, die is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Tijdens het consult vraagt de vrouwelijke chirurg naar je klachten en wensen en worden vervolgens je schaamlippen geïnspecteerd. Wij snappen dat een schaamlipcorrectie in Rotterdam een intieme kwestie is en nemen de tijd voor je.

 

Schaamlipcorrectie vanaf 18 jaar, bij volgroeide schaamlippen

 

Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is alleen mogelijk bij volgroeide schaamlippen. De chirurgische ingreep kan vanaf je achttiende jaar worden uitgevoerd. De kans op complicaties is gering. Er kan soms een nabloeding, wondinfectie of ontsteking optreden. Schaamlippen zijn van nature asymmetrisch. Er wordt altijd gestreefd naar een optimale balans tussen een zo symmetrisch mogelijk aanzien en een natuurlijk resultaat. Na de verkleining van de binnenste schaamlippen kan een zwelling optreden die met koelen goed kan worden bestreden. Het wordt afgeraden om in de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie in Rotterdam grote inspanningen te vermijden. Denk aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen en sporten. Vrijen wordt tijdens de herstelperiode van de labiareductie afgeraden. Daarna ben je een betere versie van jezelf!

 

Weer klachtenvrij na schaamlipcorrectie in Rotterdam

 

De schaamlippen kunnen na de schaamlipcorrectie in Rotterdam door het genezingsproces en de huidstructuur een wat onregelmatig uiterlijk houden, maar dit is niet onnatuurlijk. Geen vagina is hetzelfde, er bestaat niet zoiets als een standaard vagina. Het is van belang om te weten dat je na de ingreep een normale vagina hebt én bovendien van je klachten af bent. Heb je andere vaginale klachten, zoals irritatie, droge vagina, vaginawandverslapping of een verminderd gevoel bij het vrijen? Met een vaginaverjonging kan de vagina strakker en vochtiger worden gemaakt. Dit gebeurt bij Skin + Surgery met een filler met lichaamseigen hyaluronzuur en bloedplaatjes rijk plasma (PRP). Dit stimuleert het herstel van de beschadigde slijmvliezen en de collageenvorming in de vaginawand neemt toe. Door een daling van de oestrogeenspiegel en een tekort aan collageen bij het ouder worden kan de vagina en vulva verslapt raken. Met een vaginaverjonging, worden klachten weggenomen die voortkomen uit het gebruik van de pil, een verstoorde hormoonhuishouding, stress, auto-immuunziekte of medicatiegebruik. De seksuele beleving wordt bevorderd.

 

Geneveve® behandeling bij vaginale verslapping met allerlei klachten

 

Naast een discrete en deskundige schaamlipcorrectie in Rotterdamis Skin + Surgery gespecialiseerd in de Geneveve® behandeling die wordt gegeven bij vaginale verslapping en de diverse klachten die hieruit voortvloeien. Dit kan gaan om een verminderd gevoel bij het vrijen of ongewenst urineverlies, dat als vrouw een grote impact op je welzijn en algemene gezondheid heeft. Bij deze innovatieve behandeling wordt de huid bij de vagina en vooral rond de plasopening verstrakt met radiofrequente geluidsgolven. Er wordt door de geluidstrillingen meer collageen aangemaakt. Dit eiwit is verantwoordelijk voor het beschermen van de structuur en stevigheid van je huid. De Geneveve® behandeling met radiofrequente geluidsgolven is pijnloos en wordt zonder verdoving uitgevoerd. Je krijgt je gevoel terug, hebt weer zin om te vrijen en voelt je meer vrouw dan ooit!     

 

Meer informatie, advies of een consult voor schaamlipcorrectie in Rotterdam

 

Heb je pijn, irritatie of ongemak van grote en uitstulpende binnenste schaamlippen? Voel je je hier onzeker over of schaam je je hiervoor? De empatische artsen van Skin + Surgery Clinics hebben een luisterend oor voor je vragen en wensen en een goed oog voor je klachten en problemen. Bel ons direct op, stuur een e-mail of maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult en een persoonlijk gesprek over een schaamlipcorrectie in Rotterdam  in onze toonaangevende en hoog gewaardeerde kliniek.

 

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak