Skin Surgergy Menu icon

Zorghotel Van Der Valk Blijdorp

Overnachten met verzorging + ontbijt

Zorghotel Van Der Valk Blijdorp

Heeft u een operatieve behandeling in gedachte of gepland staan en komt u van ver? Wij begrijpen dat het al een hele onderneming is om gebracht en gehaald te worden. Na een operatieve behandeling mag u namelijk niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Na een Facelift mag u de eerste 48 uur niet alleen zijn. Ook komt u na een Facelift na twee dagen weer op controle, als u van ver komt kost dit reistijd. Daarom bieden wij extra service om te kunnen overnachten in het Zorghotel Van Der Valk Blijdorp, wat zich op slechts 15 minuten afstand van onze kliniek bevindt. Dit betreft een zorghotel waar 24-uurs professionele verpleging voor u klaarstaat om u de postoperatieve verzorging te geven die nodig is. Op deze manier kunt u revalideren in een sfeervol en comfortabel hotel met de juiste en veilige zorg.

 

 

U kunt een of twee nachten overnachten in Zorghotel Van Der Valk Blijdorp. Het volgende is daarbij ingegrepen:

 

  • Eigen tweepersoonskamer;
  • Dag en nacht verpleegkundige zorg en toezicht;
  • Post operatieve controle door de arts en/of operatieassistente/verpleegkundige
  • Comfortabel bed, flat screen TV, internet en telefoon;
  • Een luxe badkamer;
  • Overnachting, 3 drankjes, diner en ontbijt voor patiënt. Dit wordt op de kamer geserveerd.

 

 

Wat houdt een overnachting in?

De verpleegkundige werkt volgens een vastgesteld protocol. Daarbij wordt u begeleidt in uw dagelijkse verzorging, wordt uw status gemonitord en gedocumenteerd en kunt u eventuele vragen aan de verpleegkundige stellen. Dit wordt gecontroleerd tijdens vaste rondes, maar uiteraard is de verzorgende/verpleegkundige het gehele verblijf (ook ‘s nachts) aanwezig en bereikbaar via een telefoonnummer. Uiteraard zal ten alle tijden ook de arts beschikbaar zijn voor overleg of bijstand.

 

De ochtend na de operatie zal u geholpen worden met douchen en aankleden. Tevens zal er nog een controle plaatsvinden. Daarna mag u (enkel onder begeleiding) naar huis. Na 2 dagen wordt u terugverwacht in onze kliniek. Een tweede overnachting in het Carehotel is hierdoor, indien gewenst, mogelijk.

 

Zorghotel Van Der Valk Blijdorp is te boeken voor 500,- euro per nacht. Tevens is er een mogelijkheid om een extra persoon (bijv. partner of familielid) te laten overnachten voor €75,- per nacht.

 

Meer informatie? We helpen u graag! Stuur een e-mail naar desk@skin-surgery.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak