Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Collageenpoeder/ voedingssupplementen, je ziet het overal voorbijkomen, in alle soorten en maten. Tegenwoordig wordt collageenpoeder onwijs veel aangeboden, maar als we kritisch mogen zijn, zijn de meeste niet effectief genoeg om echt resultaat te zien. Bij Skin + Surgery Clinics werken wij met de beste kwaliteit om jouw huid te laten stralen. Skin+Surgery Clinics is trots om als eerste kliniek in Nederland een samenwerking aan te gaan met Yuuggii, het innovatieve en essentiële merk van voedingssupplementen voor jouw huid die langdurige en mooier resultaat geven. Wij dragen graag bij aan een gezonde en fitte leeftijl.  Daarom hebben we samen met Yuugii supplementen geselecteerd die de huid van binnenuit verzorgen en voeden en perfect aansluiten op onze injectable behandelingen, zoals Sculptra, Draadlift en Profhilo, voor een mooier en langduriger resultaat. ”Je huid op z’n best, ook als je ouder wordt, Yuugii.”

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Yuugii staat voor innerlijke kracht. Het is afgeleid van het Japanse woord ‘yugen’ wat de sensatie omschrijft die je ervaart bij het zien van de pracht van de natuur. Het gevoel dat je overvalt als je de schoonheid van de natuur aanschouwt en de grootsheid en immense kracht voelt binnenstromen. Een warm en overweldigend gevoel dat je voelt met je hart; het innerlijke van de natuur. Elk mens is uniek en prachtig en zo veel meer dan alleen het uiterlijk. We zijn juist mooi door de kracht die van binnen komt via onze persoonlijkheid en ervaringen. Door het lichaam van binnenuit te verzorgen en voeden versterk je je innerlijke kracht welke tot uiting komt via de buitenkant; je straalt!

Hét merk voor huidverbetering

Huidveroudering wordt voor 80% veroorzaakt door factoren van buitenaf, met name UV-straling, maar ook ongezonde voeding en stress. Het goede nieuws is dat jij veel invloed hebt op de manier waarop je ouder wordt en dat je met een gezonde levensstijl, de juiste voedingsstoffen en een goede bescherming tegen de zon heel veel goeds kunt doen voor je huid. Om jou hierbij te helpen hebben wij producten ontwikkeld op basis van wetenschappelijke studies over actieve ingrediënten die je huid van binnenuit beschermen en optimaal voeden. De yuugii routine is daarmee een totaalaanbod voor de huid, die een perfecte aanvulling vormt op jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Producten met een sterke onderbouwing zodat je erop kunt vertrouwen dat ze écht werken, Yuugii garandeert hiermee de beste kwaliteit voor langdurige en mooier resultaat.

De beste kwaliteit voor jouw huid

De producten van yuugii zijn ontwikkeld door een team van ervaren specialisten en wetenschappers op het gebied van voeding en voedingssupplementen. De productie vindt plaats in Nederland onder de strengste kwaliteitsnormen. Voor onze producten zijn alleen de meest zuivere en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd in de juiste dosering en met een wetenschappelijk bewezen werking. Dit alles om de beste producten te garanderen voor jouw huid.

Collagen Active

Daily protect

Antioxidant Booster

Vrijblijvend advies

Heb je vragen aan de hand van onze blog of wil je meer informatie? Onze specialisten helpen je graag en geven passend advies aan de hand van je wensen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een behandeling. Wij verwelkomen je graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak