Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lipolaser onderkin

Wilt u van uw vervelende onderkin af en is overgewicht niet het probleem? Dan heeft u te maken met een genetische bepaalde onderkin, die makkelijk verwijderd kan worden met de lipolaser onderkin behandeling van Skin + Surgery!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Lipolaser onderkin

Een onderkin kan je zelfvertrouwen flink beïnvloeden, vooral wanneer sporten niet helpt en je te maken hebt met een genetisch bepaalde onderkin. Skin + Surgery Clinics helpt je graag verder met de lipolaser onderkin behandeling!

Lipolaser onderkin Stoor jij je aan je onderkin en heb je geen last van overgewicht? Misschien heb je te maken met een genetisch bepaalde onderkin, of een verslapte huid die het effect van een onderkin creëert. De lipolaser onderkin behandeling van Skin + Surgery is dé manier om van dit type onderkin af te komen! Wij leggen je graag uit wat de lipolaser onderkin behandeling inhoudt, wat je ervan kunt verwachten en voor wie deze behandeling het geschiktst is. 

 

Een lipolaser onderkin behandeling vermindert het vetgehalte onder je kin en verstrakt de huid in dit gebied. Deze behandeling is geschikt voor mensen die niet lijden aan overgewicht. Wij raden de lipolaser onderkin behandeling over het algemeen niet aan bij mensen die last hebben van overgewicht, omdat we niet zeker weten of we te maken hebben met een genetisch bepaalde onderkin, of een vetopslag van gewicht wegens overgewicht. Mocht het om het tweede gaan, dan is een onderkin behandeling in zekere zin onnodig, omdat dit resultaat het beste gerealiseerd kan worden met een gezonde leefstijl. 

 

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een lipolaser onderkin behandeling? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij Skin + Surgery aan en laat ons je helpen.

De lipolaser onderkin behandeling wordt onder plaatselijke verdoving en een roesje uitgevoerd. Je zult je lichtelijk slaperig en ontspannen voelen waardoor je eigenlijk weinig van de operatie meekrijgt. Qua pijn niveau is de behandeling mild, vooral omdat je slaperig bent.

 

Het laserapparaat, de lipolaser dus, behandelt je onderkin met warmte en licht. Dit licht smelt de onderhuidse vetcellen als het ware weg en dit verandert de structuur van je huid. Dit samen zorgt voor een strakkere huid en scherpere contouren. Het veilig af voeren van het vet gebeurt met kleine incisies die onder de oren en kin gemaakt worden. De canule verwijdert het vetweefsel gemakkelijk. De lipolaser onderkin behandeling stimuleert de natuurlijke collageen productie wat een subtiel gelift gelaat en een gedefinieerde en strakkere kaaklijn creëert.

Expertise op maat. Dit kan alleen bereikt worden wanneer de specialisten die je helpen over een holistische kijk op schoonheid beschikken. Skin + Surgery specialisten zijn hierin getraind en weten daarom dat persoonlijke begeleiding onmisbaar is binnen ons vakgebied.

 

We beginnen graag met een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je wensen bespreken en je gezicht onder de loep nemen. Een onderkin verwijderen klinkt natuurlijk geweldig, maar wat zal het effect zijn op je kaak? Wat is de invloed van de lipolaser onderkin behandeling op je algehele gezichtsesthetiek? Heb je bijvoorbeeld hamsterwangen? Misschien wordt het effect van je wangen benadrukt wegens de afwezigheid van de onderkin. Je gezicht is een som en alle plus en minnetjes zullen een invloed hebben op het eindresultaat. Wij nemen dit zeer serieus, zoals dat ook hoort! Laat ons je helpen en sta versteld van wat we samen kunnen bereiken. 

Lipolaser onderkin

Onze resultaten van de Lipolaser onderkin behandeling

Een onderkin kan voor veel onzekerheid zorgen, vooral wanneer deze genetisch bepaald is en dus niet weg te krijgen is met een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Wat onze cliënten het meest opvalt na de lipolaser onderkin behandeling is hun toegenomen zelfverzekerdheid. Een onderkin kan bewust en onderbewust jouw zelfvertrouwen beïnvloeden en het verwijderen van de onderkin heeft eigenlijk altijd positieve gevolgen. We bespreken graag al je vragen over de lipolaser onderkin behandeling tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Lees ook de ervaringen van de clienten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl.

Lipolaser onderkin

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan Lipolaser van de onderkin gaat altijd een adviesgesprek met onze consulent/ cosmetisch chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of lipolaser een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Lipolaser icm liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is en het ook mogelijk is om wat te eten en te drinken voor de operatie. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen.

 

Lipolaser icm met liposuctie van de onderkin neemt gemiddeld tussen de 1,5 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijkere kaak- en je onderkin zal verminderen, de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Door de Lipolaser met Liposuctie te combineren is het een definitieve oplossing tegen een onderkin.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je onderkin is de enkele dagen na de Lipolaser behandeling wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de Lipolaser behandeling normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Liposuctie van de hals is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: Lipolaser onderkin behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Bekijk de lipolaser onderkin ervaringen van anderen en laat je altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Lipolaser onderkin

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics biedt de perfecte prijs-kwaliteit verhouding aan voor onze lipolaser onderkin behandeling. De kosten van de lipolaser onderkin behandeling zijn te vinden op onze prijzenpagina. Hier kun je ook de prijzen van onze andere behandelingen vinden. Wees je ervan bewust dat de lipolaser onderkin behandeling alleen wordt vergoed bij een medische indicatie.

Lipolaser onderkin

Veelgestelde vragen

De Lipolaser is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Tijdens de behandeling zal de plastisch chirurg met een laser het vetweefsel ‘smelten’ om het makkelijker te kunnen wegzuigen via een canule. Door deze unieke techniek is de ‘downtime’ korter dan een normale liposuctie. Naast dat het vetweefsel makkelijker weggeleid kan worden, verstrakt de laser de huid waardoor de hals subtiel gelift wordt en de kaaklijn geaccentueerd wordt.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg de lipolaser icm liposuctie adviseren waarbij, naast liposuctie, de huid subtiel wordt gelift en uw natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd.

 

Tevens kan lipolaser van de onderkin heel mooi gecombineerd worden met verschillende soorten Facelifts. Hiermee wordt het overtollig vetweefsel dat aanwezig is bij de kin weggehaald en de huid verstrakt waardoor u meer definitief in uw gezicht krijgt.

Goede kandidaten voor lipolaser van de onderkin hebben naast overtollig vetweefsel ook overtollige huid aanwezig. Voorafgaand uw eerste consult beoordeelt de chirurg of je huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Lipolaser van de onderkin wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij lipolaser icm liposuctie van de onderkin wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd en de huid door middel van een laser gelift. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Door de laser is het een definitieve oplossing tegen een onderkin.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lipolaser behandeling uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Lipolaser onderkin

“Het vet smelt er van af!”

Schoonheid bestaat in verschillende soorten en maten, Wat de een mooi staat, ziet er minder uit bij de ander en dit geldt ook voor de onderkin. Sommige mensen kunnen een subtiele onderkin goed hebben, want het kan is sommige gevallen jeugdig overkomen (denk aan baby vet). Wanneer een onderkin minder subtiel is en misschien zelfs overslaat in een dubbele kin, zien we dat de algehele schoonheid van een persoon in sommige gevallen kan verminderen. Een lipolaser onderkin behandeling kan hierbij helpen, vooral als het om een genetisch bepaalde onderkin gaat! We bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak