Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Hals liposuctie Leidsche Rijn

Ben je klaar met je onderkin en wil je liever een strakke kaaklijn? Een hals liposuctie in Leidsche Rijn is de oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Hals liposuctie Leidsche Rijn

Veel mensen hebben last van een onderkin. Het gezicht kan hierdoor ronder en voller lijken. Als je je hieraan stoort, kun je ervoor kiezen af te vallen, maar zelfs dan kan het hardnekkige vet blijven vasthouden. Een hals liposuctie zorgt er gegarandeerd voor dat je van je onderkin af komt en een strakkere kaaklijn terugkrijgt.

Hals liposuctie Utrecht – Je bent niet de enige die last heeft van overtollige vet onder de kin, beter bekend als de onderkin. Vaak heeft een onderkin met gewicht te maken, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een onderkin kan genetisch bepaald zijn, wat ervoor zorgt dat je zelfs met ondergewicht nog steeds een onderkin kunt hebben. Als afvallen niet werkt, kan een hals liposuctie in Leidsche Rijn er voor zorgen dat je van je onderkin af komt.

 

Een hals liposuctie in Leidsche Rijn maakt gebruik van een nauwkeurige techniek, wat er voor zorgt dat de kans op beschadiging van omliggende cellen en weefsels zeer klein is.  Een canule, eigen een dunne buis, wordt onder de huid geplaatst en zuigt al het overtollige vet uit de onderkin, de hals en het gebied rondom de kaaklijn weg. Hierdoor krijgt je gezicht meer definitie en ontstaan er natuurlijke contouren, die eerder verborgen werden door het hardnekkige vet.

 

Je kunt ervoor kiezen de hals liposuctie in Leidsche Rijn te combineren met een andere behandeling. Sommige cliënten kiezen voor een facelift wanneer ze last hebben van huidverslapping rondom de hals en of kaaklijn. Andere cliënten kozen voor de unieke face slimming behandeling van Skin + Surgery. Deze behandeling is ideaal voor ronde, volle gezichten, die graag meer contouren zouden willen hebben.

 

Zo zijn er meerdere mogelijkheden bij een hals liposuctie in Leidsche Rijn. Bespreek de mogelijkheden met een van onze Skin + Surgery specialisten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Er zijn een aantal overwegingen die je moet maken voordat je besluit een hals liposuctie in Leidsche Rijn te ondergaan. Een hals liposuctie in Leidsche Rijn verwijdert overtollig vet, wat er voor zorgt dat je geen dubbele kin meer hebt. Maar er zat wel huid om dit vet heen. Wanneer dit vet weggehaald is, blijft de huid hangen. Het is dus belangrijk dat je, of een goede huidelasticiteit hebt, of dat je besluit een facelift of neklift toe te voegen aan je behandeling. De verslapping van de huid komt vooral naar voren bij oudere kandidaten. Daarom wordt een hals liposuctie in Leidsche Rijn aangeraden tussen de 20 en 50 jaar.

 

Daarnaast is gewicht een belangrijke factor. Een dubbele kin kan genetisch bepaald zijn. Net als bij hamsterwangen, kan het voorkomen dat jouw lichaam besluit op bepaalde plekken vet op te slaan. Je kan het perfecte gewicht hebben en alsnog last hebben van vet in je hals. Als je tot deze groep behoort, is een hals liposuctie in Leidsche Rijn een simpele oplossing. Voor velen geldt dat er sprake is van overgewicht, of een ongezonde leefstijl.

 

Het is belangrijk om je gewicht te verminderen en eventuele gewichtstoename na de operatie, te voorkomen. Gewichtstoename werkt de procedure namelijk tegen. Een hals liposuctie in Leidsche Rijn kan overtollig vet verwijderen, maar dat betekent niet dat het voor altijd wegblijft als gewicht aanzienlijk toeneemt. Het is je eigen verantwoordelijk om het gewicht en de vorm van de hals te behouden met de juiste voeding en lichaamsbeweging.

 

De procedure en de bijbehorende leefstijl, zijn de resultaten waar. Mocht je voor een hals liposuctie in Leidsche Rijn kiezen, geniet je van een strakkere nek, verbeterde kaaklijn en een jeugdiger uiterlijk. Voeg hier een facelift aan toe of jaarlijkse Sculptra behandelingen en zie zelf hoe je natuurlijk ogend, mooier ouder wordt.

Kom je uit de omgevingen Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal of een andere stad in de regio Utrecht en wil je graag een hals liposuctie dicht aan huis ondergaan?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan zijn onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek beter te bereiken.

Hals liposuctie Leidsche Rijn

Onze resultaten van liposuctie

Een hals liposuctie in Leidsche Rijn kan worden gecombineerd met andere behandelingen, bijvoorbeeld buccaal vetverwijdering of een facelift. Bekijk de voor en na fotos en zie zelf hoe een hals liposuctie in Leidsche Rijn ervoor kan zorgen dat een gezicht slanker en strakker oogt. Lees over de ervaringen van cliënten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl en overtuig jezelf.

De beste hals liposuctie kwaliteit, ook in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een hals liposuctie in Leidsche Rijn gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of liposuctie een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen.

 

Een hals liposuctie in Leidsche Rijn neemt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Liposuctie kan worden herhaald, mits er opnieuw vet is gaan ophopen.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Enkele dagen na de hals liposuctie in Leidsche Rijn, zal de hals wat gezwollen en strak aanvoelen. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de liposuctie normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Een hals liposuctie is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics in Leidsche Rijn, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: liposuctie wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Hals liposuctie Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

Benieuwd naar de prijzen van een hals liposuctie in Leidsche Rijn? Skin + Surgery Clinics biedt de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je kunt ook meerdere behandelingen combineren met een hals liposuctie in Leidsche Rijn. Dit heeft wel invloed op de prijs, maar dit wordt besproken tijdens een van de consultatiegesprekken. In sommige medische gevallen wordt een liposuctie vergoed door de zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 2950,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Hals liposuctie Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Bij liposuctie van de hals wordt het vet onder de kin, rondom de kaaklijn en in de hals verwijderd.  Dit gebeurt met een buisje (canule) die onderhuids wordt ingebracht en het vet opzuigt. Liposuctie van de hals haalt zo een onderkin weg en geeft meer definitie aan de overgang tussen kin en hals, en de kaaklijn.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg een face-halslift adviseren waarbij, naast liposuctie, ook overtollige huid wordt gelift en verwijderd.

 

Tevens kan liposuctie van de hals in sommige gevallen heel mooi gecombineerd worden met buccaal vet verwijdering. Hiermee krijgt het gelaat vanaf het midden naar beneden meer definitie en een V-shape. Deze combinatie wordt bij Skin + Surgery aangeboden onder de naam face slimming behandeling.

Goede kandidaten voor liposuctie van de hals hebben voldoende huidelasticiteit zodat hun huid kan terugveren nadat het vet is verwijderd. Mensen van in de veertig of ouder hebben misschien ook een halslift nodig om overtollige huid te verwijderen. Tijdens je eerste consult beoordeelt de chirurg of je huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Liposuctie van de hals wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij liposuctie van de hals wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Als je goed op gewicht blijft, gaan de resultaten lang mee.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Een goede elasticiteit van de huid en minimale verslapping zijn essentieel om te voorkomen dat de huid slapper wordt nadat het vet is verwijderd.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Hals liposuctie Leidsche Rijn

“Ik ben eindelijk van mijn onderkin af”

Het vet onder je kin behoort tot het meest hardnekkige vet dat er is. Zelfs mensen met ondergewicht kunnen last hebben van een onderkin. Dit komt omdat een onderkin genetisch bepaald kan zijn. Gelukkig kan een hals liposuctie in Leidsche Rijn je hier vanaf helpen. We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak