Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Hals liposuctie Utrecht

Loop jouw kin over in je hals zonder definitie? Heb je een onderkin en wil je liever een strakke kaaklijn? Een hals liposuctie in Utrecht kan je verder helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Hals liposuctie Utrecht

Zelfs als je ondergewicht hebt, kun je toch last hebben van een onderkin. Een onderkin kan genetisch bepaald zijn, je lichaam heeft besloten daar vet op te slaan en dat blijft het doen. Een hals liposuctie zorgt ervoor dat je van je vervelende onderkin afkomt en een strakkere kaaklijn krijgt.

Hals liposuctie Utrecht – Een onderkin hoeft niet altijd met gewicht te maken te hebben. In sommige gevallen is een onderkin genetisch bepaald. Je kunt nog zoveel sporten en afvallen, de onderkin vertrekt maar niet. Een hals liposuctie in Utrecht kan er voor zorgen dat je van je onderkin af komt en een strakkere kaaklijn krijgt.

 

Een hals liposuctie in Utrecht is een redelijk eenvoudige ingreep. Door middel van een dunne buis, ook wel een canule genoemd, wordt het overtollige vet uit de onderkin, de hals en het gebied rondom de kaaklijn weggezogen. Nu het vet weg is, krijgt je gezicht meer definitie en ontstaan er natuurlijke contouren. De nauwkeurige techniek zorgt ervoor dat alleen de vetcellen worden opgezogen. Er is weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels.

 

De hals liposuctie in Utrecht is te combineren met andere behandelingen. Zo kun je ervoor kiezen een facelift erbij te doen als je last hebt van huidverslapping rondom de hals en of kaaklijn. Als je last hebt van hamsterwangen en een vol ondergelaat, kun je ook kiezen voor de unieke face slimming behandeling.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Een hals liposuctie en een neklift kunnen op elkaar lijken als je niet in de sector van de plastische chirurgen zit. Ze richten zich allebei op de hals maar er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen de twee waarvan je je bewust moet zijn om een ​​weloverwogen keuze te maken. Een hals liposuctie in Utrecht verwijdert het overtollige vet dat een dubbele kin veroorzaakt, terwijl een neklift zich richt op het aanspannen van losse nekspieren en het verwijderen van overtollige huid die verslapping veroorzaakt.

 

Uiteindelijk komt het verschil neer op het feit dat een hals liposuctie in Utrecht zich richt op vet, terwijl de nek lift zich op de huid richt. Als je van een dubbele kin af wilt, dan is een liposuctie van de hals meer geschikt, terwijl voor het wegwerken van een “kalkoennek” een neklift nodig is.

 

Hoewel de procedure voor deze twee opties anders is, is de hersteltijd ongeveer hetzelfde. Het duurt ongeveer 2 weken voordat je weer volledig kunt werken, en beide gaan gepaard met blauwe plekken in de hals. Wil je meer weten over wat de juiste keuze is voor jou? Neem contact op met de experts van Skin + Surgery in Utrecht om te leren welke procedure, een hals liposuctie of een nek lift, het beste voor jou is.

Omdat de hals liposuctie in Utrecht overtollig vet verwijdert, zijn er enkele overwegingen waarmee je rekening moet houden voordat je ervoor kiest. Het eerste wat je moet overwegen is of jouw huid de elasticiteit heeft die nodig is om deze procedure effectief uit te voeren. Omdat een hals liposuctie overtollig vet uit de nek verwijdert, maar de verslapping van de huid niet verbetert, zijn kandidaten meestal jonger, tussen de 20 en 50 jaar. Dit komt omdat, zonder de juiste elasticiteit, de overtollige huid geaccentueerd kan worden als er geen vet is. Een goede huidelasticiteit is dus nodig om de huid soepel en gelijkmatig te laten samentrekken na een hals liposuctie in Utrecht. Een facelift of halslift kan dit ook oplossen.

 

Het is ook belangrijk om je te concentreren op het verminderen van eventuele gewichtstoename na de operatie, omdat gewichtstoename de procedure tegenwerkt. Een hals liposuctie in Utrecht kan overtollig vet verwijderen, maar het houdt het niet voor altijd weg; jouw taak na de operatie is om het gewicht en de vorm van de hals te behouden met de juiste voeding en lichaamsbeweging. Als je ervoor kiest om de procedure te ondergaan, zul je de voordelen zien van een strakkere nek, verbeterde kaaklijn en een jeugdiger uiterlijk; die voordelen zijn het waard om op gewicht te blijven.

Kom je uit de omgevingen Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal of een andere stad in de regio Utrecht en wil je graag een hals liposuctie dicht aan huis ondergaan?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan zijn onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek beter te bereiken.

Hals Liposuctie Utrecht

Onze resultaten van liposuctie

Een hals liposuctie in Utrecht wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen, bijvoorbeeld buccaal vetverwijdering. Ontdek de reviews van de cliënten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl. Bekijk ook de voor en na fotos om de resultaten van een hals liposuctie in Utrecht te kunnen zien. Het gezicht is slanker, heeft meer contouren en lijkt jonger en strakker.

Hals liposuctie Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een hals liposuctie in Utrecht gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of liposuctie een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen.

 

Een hals liposuctie in Utrecht neemt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Liposuctie kan worden herhaald, mits er opnieuw vet is gaan ophopen.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Enkele dagen na de hals liposuctie in Utrecht, zal de hals wat gezwollen en strak aanvoelen. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de liposuctie normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Een hals liposuctie is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics in Utrecht, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: liposuctie wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Hals liposuctie Utrecht

Prijzen en vergoedingen

Wil jij graag een hals liposuctie in Utrecht, maar ben je benieuwd naar de prijzen? Skin + Surgery Clinics biedt de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten zijn transparant en duidelijk. In combinatie met andere behandelingen kan de prijs veranderen, dit wordt besproken tijdens het consultatiegesprek.  In sommige medische gevallen wordt een liposuctie vergoed door de zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 2950,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Hals liposuctie Utrecht

Veelgestelde vragen

Bij liposuctie van de hals wordt het vet onder de kin, rondom de kaaklijn en in de hals verwijderd.  Dit gebeurt met een buisje (canule) die onderhuids wordt ingebracht en het vet opzuigt. Liposuctie van de hals haalt zo een onderkin weg en geeft meer definitie aan de overgang tussen kin en hals, en de kaaklijn.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg een face-halslift adviseren waarbij, naast liposuctie, ook overtollige huid wordt gelift en verwijderd.

 

Tevens kan liposuctie van de hals in sommige gevallen heel mooi gecombineerd worden met buccaal vet verwijdering. Hiermee krijgt het gelaat vanaf het midden naar beneden meer definitie en een V-shape. Deze combinatie wordt bij Skin + Surgery aangeboden onder de naam face slimming behandeling.

Goede kandidaten voor liposuctie van de hals hebben voldoende huidelasticiteit zodat hun huid kan terugveren nadat het vet is verwijderd. Mensen van in de veertig of ouder hebben misschien ook een halslift nodig om overtollige huid te verwijderen. Tijdens je eerste consult beoordeelt de chirurg of je huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Liposuctie van de hals wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij liposuctie van de hals wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Als je goed op gewicht blijft, gaan de resultaten lang mee.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Een goede elasticiteit van de huid en minimale verslapping zijn essentieel om te voorkomen dat de huid slapper wordt nadat het vet is verwijderd.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Hals liposuctie Utrecht

“Ik ben eindelijk van mijn onderkin af”

Het vet onder je kin is vaak overtollig, maar hardnekkig vet. Ook als je een gezond gewicht hebt, of te dun bent, kun je last hebben van een onderkin. Gelukkig kan een hals liposuctie in Utrecht je hier vanaf helpen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak