Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Verslapte nek huid

Skin+Surgery gelooft in gouden combinaties. Zo zijn er ook verschillende manieren om van een verslapte nek huid weer een strakke, gestroomlijnde hals te maken. We delen graag hoe je dit kunt realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen voor een

Verslapte nek huid

Er zijn verschillende manieren om van een verslapte nek huid af te komen. Skin + Surgery clinics deelt graag een aantal manieren met je om van jouw verslapte nek huid weer een strakke en gestroomlijnde hals te maken.

Verslapte nek huid – Heb jij last van een verslapte nek huid en weet je niet precies hoe je hier het beste van af kunt komen? Bij Skin+Surgery Clinics geloven we in gouden combinaties. Dat betekent dat we eke behandeling zien als een soort puzzelstuk dat het plaatje completer maakt. In het geval van een verslapte nek huid, zijn er meerdere behandelingen die uitstekend gecombineerd kunnen worden om zo een nog mooier en natuurlijker resultaat te behalen. We nemen je graag mee in de opties de we bij Skin + Surgery aanbieden.

 

Magic Jawline

Soms treed de verslapping niet op bij de nek, maar meer bij de kaaklijn waardoor het lijkt dat de nek ook verslapt. Een manier om dit effect tegen te gaan is de Magic Jawline behandeling. Deze behandeling zorgt voor een strakkere kaaklijn. Door het toevoegen van een filler in de kin en de kaaklijn, kunnen we een scherpere contour creëren. Daarnaast wordt er ook een rimpelrelaxer toegevoegd aan de kin. Dit zal ervoor zorgen dat de kin minder naar beneden getrokken wordt en meer wordt gelift. Deze behandeling creëert een strakke, gedefinieerde kaaklijn, wat het verslapte effect van de kaak en ook de hals tegengaat. 

 

Hals liposuctie

Een hals liposuctie verwijdert het overtollige vet dat een dubbele kin veroorzaakt. Bij een liposuctie van de hals gebruikt een plastisch chirurg een canule om overtollig vet uit de onderkin, hals en rondom de kaaklijn te zuigen. Dit zorgt voor meer definitie aan het gezicht en brengt de natuurlijke contouren terug. Deze behandeling focust zich voornamelijk op het verwijderen van de onderkin.

 

Halslift met platysmaplastiek

Een halslift focust zich op het aanspannen van losse nekspieren en het verwijderen van overtollige huid die verslapping veroorzaakt. Door deze spieren te verstrakken worden de plooien en rimpels in het halsgebied zachter en minder zichtbaar.

 

Face- en halslift

Je kunt ervoor kiezen om een facelift en een halslift tegelijktijdig te ondergaan. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Niet alleen in het gezicht maar ook in de hals, wat voor een egaal en natuurlijk resultaat zal zorgen.

 

We helpen je graag verder in één van onze klinieken in Den Haag of Bergschenhoek. Plan nu jouw gratis adviesgesprek in.

Verslapte nek huid

Resultaten van de Skin + Surgery behandelingen 

De resultaten van de behandelingen voor een verslapte nek huid ogen mooi en natuurlijk. Bij Skin + Surgery vinden we het belangrijk dat onze cliënten met een tevreden gevoel onze kliniek verlaten. Dit lukt over het algemeen altijd! Bezoek onze pagina op Kliniekervaringen.nl en lees de reviews van de vele cliënten die je voor waren bij Skin + Surgery. Ook jij kan genieten van de prachtige resultaten die we creëren. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, of plan direct een afspraak in.

Verslapte nek huid

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw kaaklijn en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de kaaklijn geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Verslapte nek huid

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en eerlijke prijzen voor al haar cliënten. We delen de prijzen hiernaast, maar je kunt ze ook bekijken op onze prijzen pagina. Besluit je meerdere behandelingen te ondergaan? Bespreek dit tijdens je vrijblijvende adviesgesprek en laat onze specialisten je begeleiden. In sommige gevallen kan een combinatie behandeling voordeliger uitvallen. Veel behandelingen om cosmetische redenen vallen buiten het zorgverzekeringspakket. Je kunt jouw zorgverzekeraar vragen of er uitzonderingen zijn.

Magic Jawline

€ 900,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Facelift en halslift

€ 8000,-

Verslapte nek huid

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Specifieke rimpels, zoals de fronsrimpels, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes, kunnen worden vermindert door de spier te laten ontspannen die ze veroorzaakt. Dit wordt gedaan met behulp van een injecteerbare neuromodulator (btx). Het blokkeert bepaalde signaaltjes in de spier, zodat deze niet kan samentrekken en ontspant en helpt zo om lijnen en rimpels te verzachten.

 

De toxine behandelt rimpels die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Dat maakt de behandeling ook zeer geschikt vanaf midden 20 tot begin 30 jaar, en je preventief wilt werken aan rimpels die zich later ontwikkelen.

Desalniettemin is het bij iedere injectable behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geïnjecteerd, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik geven.

 

In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Met een platysmaplastiek herstellen we verslapping van de spieren aan de voorzijde van de hals. Door deze spieren te verstrakken worden de plooien en rimpels in het halsgebied zachter en minder zichtbaar. Via een kleine incisie maakt de chirurg de huid aan de voorzijde van de hals los. Hierna brengt hij de verslapte spieren terug bij elkaar met een blijvende hechting. Een platysmaplastiek is een relatief veilige ingreep, mits uitgevoerd door een gekwalificeerd specialist. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving plaatsvinden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Verslapte nek huid

Smooth, strak en gestroomlijnd is het doel.

Je bent mooi zo als je bent, maar de meeste van ons ervaren een verslapte nek huid als onplezierig. Sommige noemen dit zelfs “turkey neck”, ook wel kalkoen nek genoemd. Een mooi gevormde hals straalt kracht en jeugdigheid uit. Door middel van verschillende behandelingen kunnen de gezichts-en hals contouren worden hersteld.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak