Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Hals liposuctie Westland

Een strakke, elegante kaaklijn? Mooie contouren en geen hangende flapjes meer? Een hals liposuctie in Westland helpt je dit te bereiken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Hals liposuctie Westland

Er is niets mis met een rond of vol gezicht. Ook een onderkin is geen probleem, als je er zelf tevreden mee bent. Mocht je dat niet zijn, zijn er een aantal mogelijkheden om ervan af te komen. Voor sommigen werkt sporten al een hoop, maar als gewicht niet het probleem is, kan de onderkin genetisch bepaald zijn. In dat geval zorgt een hals liposuctie in Westland er gegarandeerd voor dat je van je onderkin af komt en een strakkere kaaklijn terugkrijgt.

Hals liposuctie Westland – De onderkin, wie kent hem niet. Zelfs als je normaal geen last hebt van een onderkin, kun je soms foto’s terugvinden die het tegendeel bewijzen. Je bent niet de enige die last heeft van overtollig vet onder de kin. In heel wat gevallen heeft de onderkin te maken met gewicht. Vaak is een gezond dieet en sporten de oplossing, maar sommigen behoren tot het ongelukkige clubje mensen die last hebben van een onderkin wegens genetische redenen. In dat geval werkt sporten niet en heb je drie keuzes:

 

  1. De onderkin accepteren
  2. De onderkin dagelijks weg ‘contouren’ met make-up
  3. Een hals liposuctie in Westland ondergaan, misschien zelfs met een faceslimming procedure of facelift als toevoeging.

 

Ben je klaar met je onderkin en wil je er permanent vanaf? Dan is optie 3, een hals liposuctie in Westland de juiste keuze voor jou. Een hals liposuctie in Westland maakt gebruik van een verfijnde techniek, wat ervoor zorgt dat de kans op beschadiging van omliggende cellen en weefsels minimaal is.  Een canule wordt onder de huid geplaatst en zuigt al het overtollige vet uit de onderkin, de hals en de gebieden rondom de kaaklijn weg. Hierdoor krijgt je gezicht meer definitie en ontstaan er natuurlijke contouren. Deze contouren had je altijd al en behoren tot jouw gezichtsstructuur. Alleen is het nu pas echt goed te zien omdat het hardnekkige vet verwijderd is.

 

 

Heb je niet alleen last van een onderkin, maar ook verslapping rondom de nek of bolle wangen? Je kunt ervoor kiezen de hals liposuctie in Westland te combineren met andere behandelingen die je verder kunnen helpen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om een facelift eraan toe te voegen. Dit is een goede toevoeging als je last hebt van hangende huid rondom je hals. Een andere favoriet van onze cliënten is Skin + Surgery Clinics’ unieke face slimming behandeling. Dit is dé behandeling voor cliënten met ronde, volle gezichten, die dromen van strakkere contouren en meer definitie.

 

 

Zo zijn er nog meer mogelijkheden bij een hals liposuctie in Westland. We bespreken graag alle wensen en mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of in Utrecht.

Ben je woonachtig in de regio Rotterdam, Den Haag of kom je uit de gemeente Westland (Naaldwijk,  s-Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier)? Dan is een hals liposuctie in Westland dichterbij dan je denkt. Skin + Surgery is namelijk de specialist bij jouw in de buurt. We bieden verschillende soorten hals liposuctie behandelingen in Westland aan. De behandeling kan gecombineerd worden met een facelift of faceslimming. Wat het beste voor jou is, bespreken we graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

We zijn vanuit Westland goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam. Plan hier je reis als je naar onze kliniek in Den Haag wil.

Hals liposuctie Westland

Onze resultaten van liposuctie

Een hals liposuctie in Westland kan worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals  buccaal vetverwijdering of een facelift. Je kunt de voor en na foto’s bekijken om te zien hoe een hals liposuctie in Westland ervoor kan zorgen dat het gezicht niet alleen slanker, maar ook strakker oogt. Benieuwd naar degenen die je voorgingen? Lees over de ervaringen van onze cliënten op Kliniekervaringen.nl.

Hals liposuctie Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een hals liposuctie in Westland gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of liposuctie een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen.

 

Een hals liposuctie in Westland neemt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Liposuctie kan worden herhaald, mits er opnieuw vet is gaan ophopen.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Enkele dagen na de hals liposuctie in Westland, zal de hals wat gezwollen en strak aanvoelen. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de liposuctie normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Een hals liposuctie is een veel voorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics in Westland, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: liposuctie wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Hals liposuctie Westland

Prijzen en vergoedingen

Meer weten over de prijzen van een hals liposuctie in Westland? Skin + Surgery Clinics biedt de hoogste kwaliteit aan tegenover een scherpe prijs. Wil je meerdere behandelingen combineren? Dat kan! Hiernaast vind je niet alleen de prijs van een hals liposuctie in Westland, maar ook combinatie prijzen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een faceslimming behandeling of facelift toe te voegen. Dit heeft wel invloed op de uiteindelijke prijs. De precieze prijzen voor jouw specifieke situatie worden besproken tijdens een van de consultatiegesprekken. Onderga je een hals liposuctie wegens medische redenen? In sommige gevallen wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag naar meer informatie bij jouw zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 2950,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Hals liposuctie Westland

Veelgestelde vragen

Bij liposuctie van de hals wordt het vet onder de kin, rondom de kaaklijn en in de hals verwijderd.  Dit gebeurt met een buisje (canule) die onderhuids wordt ingebracht en het vet opzuigt. Liposuctie van de hals haalt zo een onderkin weg en geeft meer definitie aan de overgang tussen kin en hals, en de kaaklijn.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg een face-halslift adviseren waarbij, naast liposuctie, ook overtollige huid wordt gelift en verwijderd.

 

Tevens kan liposuctie van de hals in sommige gevallen heel mooi gecombineerd worden met buccaal vet verwijdering. Hiermee krijgt het gelaat vanaf het midden naar beneden meer definitie en een V-shape. Deze combinatie wordt bij Skin + Surgery aangeboden onder de naam face slimming behandeling.

Goede kandidaten voor liposuctie van de hals hebben voldoende huidelasticiteit zodat hun huid kan terugveren nadat het vet is verwijderd. Mensen van in de veertig of ouder hebben misschien ook een halslift nodig om overtollige huid te verwijderen. Tijdens je eerste consult beoordeelt de chirurg of je huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Liposuctie van de hals wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij liposuctie van de hals wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Als je goed op gewicht blijft, gaan de resultaten lang mee.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Een goede elasticiteit van de huid en minimale verslapping zijn essentieel om te voorkomen dat de huid slapper wordt nadat het vet is verwijderd.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Hals liposuctie Westland

Onderkin? Hals Liposuctie is de oplossing

De onderkin, de meeste van ons zijn er (helaas) bekend mee. Of je nu dun of dik bent, je kunt altijd last hebben van een onderkin. Het behoort tot een van de meeste hardnekkige stukjes vet die het lichaam opslaat. Jouw onderkin kan genetisch bepaald zijn, dus ook sporten helpt niet altijd. Als ook afvallen niet werkt en blijkt dat dat stukje vet niet weg wil, is een hals liposuctie in Westland de oplossing. We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak