Liposuctie met Lipolaser

Een onderkin kan soms een verkeerd beeld geven van je daadwerkelijke leefstijl, dit heeft namelijk niet altijd te maken met een ongezond eetpatroon of te weinig beweging. Een onderkin kan zelfs in sommige gevallen genetisch bepaald zijn. We kijken tegenwoordig ook kritischer naar onszelf en vinden het belangrijker dan ooit om onszelf van binnen én van buiten goed te voelen. We willen graag een frisse en jongere uitstraling. Een onderkin kan je onzeker maken waardoor je niet lekker in je vel kan gaan zitten. Een Liposuctie met Lipolaser behandeling kan voor jou misschien de oplossing bieden om definitief van je onderkin af te komen. Waarschijnlijk heb je veel research gedaan over de techniek die toegepast kan worden. Maar welke behandeling past het best bij jou? En wat is nou precies het verschil tussen Liposuctie en Lipolaser?

 

 

Liposuctie

Bij Liposuctie van de hals gebruikt onze cosmetisch chirurg een dunne buis (ook wel canule genoemd) om overtollig vet uit de onderkin, hals en rondom de kaaklijn te zuigen. Dit geeft meer definitie aan je gezicht en brengt de natuurlijke contouren terug. Het is een specialistische en nauwkeurige techniek, waarbij alleen vetcellen worden opgezogen. Het is daarom een relatief veilige ingreep, met weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels. Als er sprake is van huidverslapping rondom de hals en of kaaklijn, is deze behandeling ook te combineren met een facelift.

 

De operatie

Liposuctie van de hals wordt uitgevoerd onder een roesje en met lokale verdoving. Je bent dus erg slaperig en ontspannen en zal weinig van de ingreep meemaken. Om het vet op de juiste plekken te kunnen verwijderen, maakt de chirurg een kleine incisie onder je kin en bij je oor. Vanuit hier kan de canule worden ingebracht waarmee het vet onder de kin, in de hals en langs de kaaklijn kan worden opgezogen. Zo wordt je natuurlijke gezichtscontour teruggebracht. De hele ingreep duurt ongeveer een uur.

 

De incisies worden kundig gehecht en je mag na een rustmoment in onze uitslaapkamer weer naar huis. Omdat je wat suf kan zijn mag je niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer en moet je worden opgehaald. Je krijgt een drukverband mee om de huid strak te houden. Na ongeveer een week kom je terug en worden de hechtingen verwijderd.

 

Lipolaser

De Lipolaser is een specialistische en nauwkeurige techniek, waarbij vetcellen worden gesmolten en opgezogen. Het is daarom een relatief veilige ingreep, met weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels. Ook heeft het een kortere ‘down time’. De Lipolaser behandeling ondersteunt een Liposuctie behandeling, je kunt de behandelingen samen boeken.

 

De operatie

Omdat de Lipolaser behandeling in combinatie met de Liposuctie wordt uitgevoerd, vindt dit ook plaats onder onder plaatselijke verdoving en een roesje uitgevoerd. Net zoals bij een Liposuctie behandeling wordt er een incisie gemaakt bij de oren en onder de kin. Via de kleine incisie gaat er een canule naar binnen, door de laser wordt het vetweefsel ‘gesmolten’ waardoor het makkelijker weggeleid kan worden. Ook zorgt de laser voor een subtiele lift van de huid waardoor de kaak zichtbaarder wordt en het gezicht meer geaccentueerd.

 

Wanneer er naast overtollig vetweefsel ook sprake is van verslapte huid adviseren wij de Liposuctie behandeling met Lipolaser. De Lipolaser is namelijk een aanvulling op de Liposuctie behandeling. Liposuctie in combinatie met Lipolaser is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Het unieke aan de Lipolaser is dat het naast het ‘smelten’ van het vetweefsel ook je natuurlijk collageen stimulatie activeert waardoor je een subtiele lift krijgt. Ons lichaam wordt hierdoor aan het werk gezet om de huid te verstrakken en te liften.

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken onze specialisten graag de mogelijkheden, ook wordt u voorzien van persoonlijk advies. Je bent van harte welkom in onze kliniek in Bergschenhoek aan de Leeuwenhoekweg 4 (Rotterdam) of in Den Haag aan de Laan van Meerdervoort 677. Wij zijn maandag tot en met zondag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 op het nummer 010-310 56 20.

 

 

Ben je ook benieuwd naar het resultaat? Wij delen veel before en after foto’s op ons social media kanaal.

Volg jij ons al? @skin_surgery_clinics

 

 

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak