Liposuctie van de hals: eindelijk van je onderkin af

Mensen die zich al langer storen aan hun onderkin, hebben waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Van diëten tot extreem sporten, en misschien zelfs cosmetische behandelingen als Coolsculpting en Kybella. Toch zien we dat veel mensen uiteindelijk de overstap maken naar liposuctie van de onderkin. Heb jij last van een hardnekkige onderkin en wil je weten of liposuctie jou kan helpen? Dan is deze informatie voor jou!

 

Wist je dat je last kan hebben van een onderkin zonder dat er sprake is van overgewicht? Genetica speelt vaak een rol en is bepalend voor het wel of niet krijgen van een onderkin. Dik, dun, jong of oud: een onderkin komt bij veel verschillende mensen voor.

 

Het hebben van een onderkin kan je een zwaarder, vermoeider en ouder uiterlijk geven en kan ervoor zorgen dat je er anders uitziet dan je je van binnen voelt. Het kan je onzeker maken en je kunt een hekel krijgen aan foto’s en selfies.

 

Liposuctie van de onderkin

Liposuctie is de gouden standaard als het gaat om het verwijderen van overtollig vet rondom de kaaklijn en kin. De operatie is relatief snel, er is niet veel hersteltijd, het is niet erg pijnlijk en de resultaten zijn uitstekend.

 

Wanneer je kiest voor liposuctie van de onderkin, kun je vaak na drie dagen alweer weer aan het werk. Je hebt de eerste twee dagen drukverband ter ondersteuning, daarna draag je een afneembare hoofdband. Je dagelijkse activiteiten zijn dus na een paar dagen weer goed op te pakken.

 

Voor jongere mensen met een goede huidelasticiteit is liposuctie alleen voldoende om de onderkin te verwijderen. Als er echter sprake is van huidverslapping, is er vaak ook een lift nodig. Wat er precies bij jou nodig is, is afhankelijk van jouw anatomie en jouw gewenste resultaten.

 

De resultaten van liposuctie van hals zijn vrijwel permanent, zeker bij jongere mensen. Hoewel het huidverouderingsproces doorgaat en je wellicht nog kan schommelen in je gewicht, komt de onderkin doorgaans niet terug.

 

Face slimming

Heb je naast volume rondom je kaaklijn en onderkin ook bolle wangen? Dan zou je de face slimming behandeling kunnen overwegen. Deze unieke behandeling combineert liposuctie van de onderkin met het verwijderen van het buccale vet. Dit geeft je gezicht meer definitie en contour en helpt je bij bolle wangen of een baby face.

 

Onze specialisten staan voor je klaar om je van een persoonlijk advies op maat te voorzien. Zij bespreken graag de verschillende behandelingen met je, en wat er mogelijk is om jou droom resultaten te bereiken. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in één van onze klinieken.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak