Liquid Facelift kosten: investeer in jezelf

Een Liquid Facelift is een mooie investering in jezelf! Het is een unieke behandeling waar je 18-24 maanden plezier van hebt. Nu vraag jij je natuurlijk af: “Wat is een Liquid Facelift?”, “Is dat een operatie en wordt er gesneden?” en “Wat zijn de Liquid Facelift kosten?” In deze blog nemen we je mee in wat een Liquid Facelift is, wat je eraan hebt en hoeveel onze Liquid Facelifts kosten. Lees snel verder!

Waarom noemen we de Liquid Facelift een investering in jezelf?

Om uit te kunnen leggen waarom een Liquid Facelift een investering is in jezelf, moeten we beginnen bij het begin. De huid en hoe deze veroudert. Naarmate we ouder worden verliezen we een hoop collageen en elastine en is de aanmaak van deze stoffen ook significant minder. Wist je dat je collageen vanaf midden 20 per jaar met 1% afneemt? Je kunt deze twee stoffen zien als belangrijke, verstevigende bouwstenen van een gezonde, jonge huid. De meeste mensen zijn hier tegenwoordig bekend mee en gebruiken skincare producten en doen behandelingen die de huid helpen zo mooi mogelijk oud te worden. 

 

Naast dat we een verlies van collageen en elastine meemaken, verliezen we ook aan twee andere belangrijke componenten, namelijk vet en zelfs een beetje bot. Onze wangen, slapen en zelfs onze kaak lijden aan dit verlies van vet en bot, wat voor een ingevallen look zorgt. Je huid begint te hangen omdat het vet wat onder de huid lag niet meer de huid opvult. Je kunt het vergelijken met een ballon. Als je een ballon helemaal vol blaast, is de ballon strak en opgevuld door lucht. Wanneer de ballon al een aantal dagen ligt, raakt het lucht kwijt, waardoor het inzakt. Omdat de ballon ooit zo opgevuld en strakgespannen was, kunnen we het verschil goed zien.

 

Een Liquid Facelift kan je huid weer opvullen, hydrateren en strakker maken.

Holistische aanpak met de 7-points / 9-points lift

Een liquid facelift is een allesomvattend pakket voor je gezicht. We beginnen namelijk bij de kern van het probleem en werken stapsgewijs naar een prachtig resultaat. We analyseren je gezicht op alle vlakken zodat we je holistisch kunnen behandelen. Schoonheid is eigenlijk gewoon een formule en ieder persoon heeft zijn of haar speciale X-factor. Het allerbelangrijkste is balans creëren. We behandelen geen individuele zones, maar je hele gezicht en brengen dit in evenwicht. We maken tijdens de Liquid Facelift gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen. Wij vertellen je uitgebreid over de MD-codes, 7-point en 9-point op onze Liquid Facelift pagina.

Liquid Facelift

Wat is Liquid Facelift en hoe gaan we te werk?

Een Liquid Facelift is een behandeling die aangeboden wordt met Juvéderm filler. We vullen je gezicht aan met volume om te zorgen dat de ingevallen en afgezwakte huid verdwijnen. Dit doen we door ons eerst te richten op de sleutelpunten in je gezicht. Zo pakken we gericht de tekenen van veroudering aan. De jukbeenderen zijn de basis, of beter gezegd, de kapstok van je gezicht. Wanneer we hier Juvéderm filler plaatsen, liften we je ‘lower face’ zonder dat dit bolle wangen creëert.

Hierna richten we ons op de zones rondom de kin en kaaklijn. We gaan voor een subtiele lift die zorgt voor een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. De Liquid Facelift kosten moet je dus ook echt zien als investering in jezelf, want Juvéderm zit 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

Liquid Facelift kosten

In jezelf investeren is de moeite waard. Je goed voelen in je eigen vel, tevreden zijn over wie je aankijkt in de spiegel en zonder onzekerheid de deur uitgaan, dat zijn doelen die velen nastreven. Het is belangrijk je te bedenken dat er maar één iemand zoals jij is en dat je jezelf wel wat liever mag behandelen! Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt en hoe je dat bereikt ligt aan jou. Voor de een is een massage op zijn tijd de oplossing, voor de ander een maandelijkse manicure. Onze Liquid Facelift kan je trakteer momentje zijn, gewoon voor jezelf! Ben je benieuwd naar de prijzen? Bezoek onze prijzen pagina en ga naar de categorie Fillers, Btx, Sculptra & Draadlift waar je onze Juvéderm Liquid Facelift kosten kunt vinden.

Vrijblijvend consult

Tijdens een vrijblijvend consult wordt er door de cosmetisch arts KNMG gekeken waar er volumeverlies is opgetreden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verslapping, een vermoeide uitstraling of een droevige uitstraling of een boze uitstraling. Het gezicht wordt in meerdere vlakken opgedeeld. Onze specialisten kijken goed naar de verhoudingen in uw gezicht en adviseren welk pakket er nodig is om weer een natuurlijke, jongere uitstraling te behalen. Deze unieke behandeltechniek is zowel voor mannen als vrouwen uiterst geschikt.

Voor vragen, advies of het inboeken van een afspraak bekijk je onze website, kun je e-mailen naar info@skin-surgery.nl of bel je ons via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Tot snel in een van onze klinieken!

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak