Liquid facelift met Juvéderm fillers

Unieke behandeling voor een frisse, natuurlijke uitstraling

Bij de liquid facelift behandeling, ligt de focus niet op die ene rimpel, maar op het gehele gezicht. Bij fillers denk je vaak direct aan opvulling, maar bij de Liquid facelift met Juvéderm fillers wordt niet zomaar elke rimpel opgevuld. Er wordt zorgvuldig bepaald op welke strategische punten in het gezicht de fillers gezet worden, volgens de gepatenteerde MD-codes techniek. Hierdoor wordt op de juiste plekken volume hersteld en ontstaat er een liftend effect wat zorgt voor een frissere maar natuurlijke uitstraling. Juvéderm fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in je lichaam voorkomt. Uniek aan deze behandeling is tevens dat deze wel 18-24 maanden zichtbaar blijft! Boek hier direct vrijblijvend jouw adviesgesprek.

Unieke behandelmethode

Door te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door hier gericht een Juvéderm filler te plaatsen, kan je je ‘lower face’ liften, zonder bolle wangen of een onnatuurlijke look te creëren.

Na het liften van het jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen ontstaat er een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. Dat is 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

Filler die je eigenlijk niet ziet, hoe werkt dat?

Met behulp van de gepatenteerde MD-codes techniek kan je je gezicht liften en verfrissen, zonder dat er rimpel voor rimpel wordt opgespoten. De techniek is gebaseerd op volume herstel. Door de te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken.

 

Door voor een Liquid facelift met Juvéderm fillers te kiezen pak je het probleem bij de wortel aan. Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. Holistisch naar iets kijken betekent dat je naar het geheel kijkt en dat is precies wat wij doen bij deze behandeling voor een natuurlijk ogend resultaat. We richten ons op alle elementen van het gezicht en maken gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen.

Sylvie Meis (44) over Juvéderm fillers:

“Sinds een aantal jaren heb ik mijn vertrouwen gelegd in producten als Juvéderm, zodat ik op mijn manier ouder kan worden. Ik zie namelijk dat het écht wat doet voor mijn huid. Mijn huid is bijvoorbeeld veel beter gehydrateerd. Juvéderm komt in de diepere lagen, waar mijn crèmes – die ook belangrijk zijn – niet komen. Niet alleen om een verlies aan volume op te vullen, maar ook om de huidkwaliteit te verbeteren met hydratatie in de diepere lagen van binnenuit.”

Vrijblijvend consult

Tijdens een vrijblijvend consult wordt er door de cosmetisch arts KNMG gekeken waar er volumeverlies is opgetreden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verslapping, een vermoeide uitstraling of een droevige uitstraling of een boze uitstraling. Het gezicht wordt in meerdere vlakken opgedeeld. Onze specialisten kijken goed naar de verhoudingen in uw gezicht en adviseren welk pakket er nodig is om weer een natuurlijke, jongere uitstraling te behalen. Deze unieke behandeltechniek is zowel voor mannen als vrouwen uiterst geschikt.

Voor vragen, advies of het inboeken van een afspraak bekijk je onze website, kun je e-mailen naar info@skin-surgery.nl of bel je ons via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Tot snel in een van onze klinieken!

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak