Behandeling

Medische gynaecologie

Wil je af van vaginale verslapping met urineverlies en minder gevoel tijdens de seks? Met medische gynaecologie herwin je je vrouwelijkheid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Medische gynaecologie

Gelukkig bestaat er een behandeling waardoor je je weer vrouw voelt.

Er is veel taboe rondom het onderwerp “de vagina”. Over de verschillen in anatomie van ons mooie geslacht, over huidziekte en afscheiding, over je menstruatie, over het plezier of de afwezigheid daarvan tijdens de seks. In de kliniek, Skin + Surgery Clinics, bespreken we dit graag persoonlijk en discreet met je. Door het verouderingsproces, de menopauze of door een bevalling kan het vaginale weefsel uitrekken en verslappen. Vermindering van collageen leidt tot verslapping. Vaginale verslapping heeft als gevolg vermindering van gevoel tijdens seks en / of ongewenst urineverlies. Een op de drie vrouwen hebben hier regelmatig last van na de bevalling. Vaak blijft vaginale verslapping onbesproken en daardoor ook onbehandeld. Echter klachten van verminderd gevoel bij het vrijen en ongewenst urineverlies kunnen een grote impact hebben op je algemene gezondheid en welzijn als vrouw. Gelukkig bestaat er een behandeling waardoor je je weer vrouw voelt, de Viveve® behandeling.

The Viveve Treatment is een behandeling van de vagina om huid te verstrakken met radiofrequentie geluidsgolven. Hierbij wordt de vagina behandeld, met name rond de plasopening. De geluidstrillingen verwarmen de huid waardoor er meer collageen aangemaakt wordt. Dit voel je niet omdat er ook simultaan gekoeld wordt.

 

Tijdens de behandeling ligt je op een gynaecologische bank en wordt het handstuk in de vagina geplaatst. Het handstuk is klein en het inbrengen is niet pijnlijk. Verdoving voor de behandeling is niet nodig. Vervolgens wordt het weefsel 360 graden rondom de opening behandeld met radiogolven die diep in het weefsel doordringen om daar de collageen productie te stimuleren. De behandeling is geheel pijnloos en comfortabel en het duurt 45 minuten. Doorgaans is er maar één sessie nodig. Omdat de oppervlakte van de vaginawanden niet aangetast wordt en alleen de binnenkant van de vagina-ingang behandeld wordt, kan je meteen weer overgaan tot normale activiteiten. Je hebt dus geen down-time.

 

Bij ongewenst urineverlies wordt het handstuk wat dieper in de vagina gebracht en wordt het gebied rondom de urethra (urinebuis) behandeld. Deze behandeling duurt een uur. De Viveve behandeling wordt vaak gecombineerd met een behandeling van de grote schaamlippen. Een verstrakking is vaak direct dan zichtbaar.

Medische gynaecologie

Resultaten medische gynaecologie in beeld

Met medische gynaecologie in de vorm van de Geneveve®-behandeling, krijg je een verbeterde urinecontrole en keert je gevoel tijdens de seks terug. Lees de enthousiaste ervaringen van onze cliënten die hun vrouwelijkheid terugkregen. Het resultaat houdt een jaar aan.

"Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn facelift!"

Lees meer

"Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn facelift!"

Lees meer
Bekijk meer van onze resultaten

Medische gynaecologie

Kwaliteit is onze passie
onze clienten

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Medische gynaecologie

Prijzen en vergoedingen

De kosten van een Geneveve®-behandeling tegen verlies van elasticiteit van de vaginawand, zijn afhankelijk van het aantal behandelingen. Je kunt terecht voor één of twee sessies binnen een jaar, om je sensualiteit terug te vinden en urineverlies te stoppen.

Geneveve behandeling tweede sessie binnen een jaar

€ 1250,-

Geneveve behandeling eerste sessie

€ 1750,-

Medische gynaecologie

Veelgestelde vragen

Gedurende de eerste 3 maanden reageert het lichaam door geleidelijk aan gezond, nieuw collageen aan te maken, zodat het vaginaal weefsel gerevitaliseerd wordt.  Een verbeterd gevoel tijdens seks en verbeterde urinecontrole zijn het resultaat! Dit geeft je natuurlijk een mooie boost in je zelfvertrouwen.

 

Het effect van de behandeling houdt ongeveer een jaar aan. Invloedfactoren zoals je eigen genetische ‘makeup’, je leeftijd en je leefstijl, bepalen het uiteindelijke resultaat.

 

De Geneveve® behandeling is uitgebreid onderzocht in aantal wetenschappelijke studies in de Verenigde staten, Japan en Canada. Hieruit is gebleken dat de behandeling bij vrouwen leidt tot statistisch significante en aanhoudende verstrakking van de vaginawand en verbetering van de seksuele gewaarwording en bevrediging gedurende 12 maanden. De behandeling is goedgekeurd in bijna 50 landen voor de behandeling van vaginale verslapping en de verbetering van de seksuele functie, zonder noemenswaardige bijwerkingen.

 

Voor meer informatie over de wetenschappelijke studies: www.viveve.com

Na de behandelingen kunt je wat ongemak ervaren. Hieronder staan onze adviezen na de behandeling.

– De eerste dagen kan het behandelde gebied gevoelig aanvoelen. Dit is normaal en wordt
steeds minder.
– Thuis mag je indoen nodig Paracetamol slikken.

– Mocht tijdens het plassen de vagina gevoelig aanvoelen, kunt u het beste kraanwater uit een fles langs uw schaamlippen laten lopen.
– De eerste twee dagen mag u geen tampons dragen, vrijen, fietsen, strakke broeken
dragen of paardrijden

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Medische gynaecologie

Doe wat aan vaginale verslapping

Laat vaginale verslapping niet onbesproken en kies net als vele andere vrouwen voor medische gynaecologie om je weer helemaal vrouw te voelen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak