Behandeling

Moedervlekken verwijderen

Wil je af van die lelijke, ontsierende moedervlekken op je lichaam? Laat op ze op eenvoudige en cosmetische wijze verwijderen. Voorkom ontsierende littekens.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Moedervlekken verwijderen.

Grote moedervlekken kunnen heel ontsierend zijn. Laat ze cosmetisch en veilig verwijderen door onze specialisten.

Stoor je je aan die ene grote moedervlek in je gezicht? Of elders op je lichaam? Hoewel de schoonheidsvlek in het gezicht is verheven tot één van de zeven schoonheden, wordt de moedervlek vaker als niet sierlijk en storend ervaren. Je kunt uit medische en cosmetische overwegingen besluiten bepaalde moedervlekken te laten verwijderen. Onze arts beoordeelt of een moedervlek verdacht is en adviseert wat de beste manier is om de moedervlek te verwijderen, zodat het litteken mooi geneest. De ingreep vindt onder lokale verdoving plaats in onze kliniek. Boek een vrijblijvend consult bij ons in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Moedervlekken verwijderen

Onze resultaten van moedervlekken verwijderen

Je ziet na de ingreep direct resultaat: de moedervlek is verdwenen. Bekijk de opvallende resultaten van moedervlekken verwijderen, een kortdurende behandeling die veelvuldig bij ons wordt uitgevoerd. De voor en na foto’s spreken duidelijke taal over de mooie resultaten.

Moedervlekken verwijderen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek zal de arts de moedervlek beoordelen en de behandelopties bespreken. Er is genoeg ruimte om alle wensen en vragen bespreekbaar te maken. Indien nodig zal de arts het weefsel voor onderzoek naar het laboratorium opsturen. Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s en het te verwachten eindresultaat. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Het verwijderen van moedervlekken wordt veel gedaan bij Skin + Surgery Clinics, waarbij simpelweg gezegd twee behandelopties mogelijk zijn. De arts zal uiteindelijk bepalen welke behandeling het meest geschikt is.

Bij oppervlakkige, kleine moedervlekken wordt er gebruik gemaakt van de Onetec. Dit is een coagulatie-apparaat waarbij de moedervlek met behulp van warmte weggesmolten kan worden. Er zal een korstje ontstaan en de huid zal genezen waarbij er een nauwelijks zichtbaar litteken zal achterblijven. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Bij grotere, dieper in de huid gelegen moedervlekken zal de arts de oneffenheid chirurgisch verwijderen. Dit is een poliklinische behandeling onder plaatselijke verdoving. Er blijft een klein littekentje achter. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Om het herstel van de huid te bevorderen wordt 2 maal daags Alhydran geadviseerd. Het is belangrijk om de behandelde huid minimaal 3 maanden na de ingreep niet bloot te stellen aan direct zonlicht en/of de zonnebank. Bescherm wanneer u naar buiten gaat de huid altijd met minimaal SPF 30.

De kans op complicaties bij het verwijderen van moedervlekken is minimaal. Het is mogelijk dat na de ingreep wat roodheid en zwelling ontstaat. Doorgaans verdwijnt dit binnen de eerste 24 uur na de ingreep. Roken vertraagt het genezingsproces en geeft een grote kans op ontstekingen.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Moedervlekken verwijderen

Prijzen en vergoedingen

De kosten van moedervlekken verwijderen zijn afhankelijk van de soort, grootte en aantal moedervlekken, en van het aantal behandelingen. Onze specialisten herkennen moedervlekken aan hun vorm en structuur en kunnen een behandeling en prijs op maat geven.

Moedervlekken verwijderen

Vanaf € 250,-
Voor
Na
Voor
Na

Moedervlekken verwijderen

Veelgestelde vragen

Voor een periode van 24 uur na de ingreep mag de wond niet nat worden. Daarna mag je weer douchen.
Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Allereerst wordt er aandachtig gekeken naar de moedervlek zelf. Hierna zal het gebied rondom de moedervlek worden verdoofd. Na de verdoving zet de chirurg een incisie en verwijdert de moedervlek om zo’n manier dat je kleine en fraaie littekens over houdt. Indien nodig worden de bloedvaten dicht gebrand en hechtingen geplaatst.

De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos.

Pijnstilling met paracetamol is vaak al voldoende na de behandeling.
Wij raden je aan om niet te roken tot het moment dat de hechtingen zijn verwijderd. Roken verhoogt de kans op complicaties.

We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Moedervlekken verwijderen

Zeg dag tegen lelijke moedervlekken

Zeg dag tegen bolle, hobbelige, ronde, ovale of rafelige moedervlekken en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor moedervlekken verwijderen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak