Natuurlijke lipfillers zonder migratie

Ben je van nature niet gezegend met volle lippen? Of wil je de vorm van je lippen verfraaien? Dan kunnen lipfillers een uitkomst zijn voor jou. Met een lipfiller behandeling kunnen de lippen niet alleen voller worden gemaakt, ook de vorm kan aangepast worden. Door te kiezen voor de juiste filler, de juiste techniek en een arts die gespecialiseerd is in lipfiller behandelingen, kun je een mooi en natuurlijk resultaat bereiken. Natuurlijke lipfillers zonder migratie van de filler is dus zeker mogelijk bij Skin + Surgery Clinics.

Natuurlijke lipfillers

Bij het opvullen van je lippen wil je natuurlijke de zogeheten ‘duck face’ voorkomen. Wij streven dan ook naar een natuurlijk resultaat, maar uiteraard wel een resultaat wat voldoet aan jouw wensen. Natuurlijke lipfillers vergen precisiewerk: je wil immers vollere lippen zonder dat het onnatuurlijk oogt. Het is dan ook heel belangrijk om de juiste verhouding te bewaren en ervoor te zorgen dat de lippen goed in balans blijven in het gezicht. We kijken daarom goed welke filler het beste bij jouw wensen past en hoeveel filler er gebruikt wordt voor het mooiste resultaat.

Lipfillers met de juiste techniek

Als je bij Skin+Surgery Clinics je lippen wil laten vergroten door middel van lipfillers kom je eerst op adviesgesprek bij één van onze cosmetisch artsen. We bespreken dan wat je wensen zijn en kijken vervolgens welke filler het meest geschikt is, maar ook welke techniek de arts het best kan toepassen. Er zijn namelijk verschillende technieken waarmee bijvoorbeeld vooral in het lippenrood geïnjecteerd wordt, of juist meer vanuit de liprand. De cosmetisch arts bekijkt jouw lippen goed en zal samen met jou de behandeling en het te verwachten eindresultaat doorlopen.

Your perfect lips €400,-!

Migratie bij lipfillers voorkomen

Wanneer je lipfillers laat injecteren gebeurt dit met de hoogste precisie. We willen dan ook migratie bij lipfillers voorkomen. Migratie bij lipfillers betekent dat de filler verplaatst naar buiten het geïnjecteerde gebied. Migratie van lipfiller is één van de meest voorkomende complicaties na deze behandeling. Het is niet schadelijk of gevaarlijk, maar wel vervelend. Het kan namelijk leiden tot asymmetrische lippen of bobbeltjes in de lippen. Migratie bij lipfillers kan onder andere voorkomen worden door het kiezen voor de juiste soort filler en de best passende injectietechniek voor jouw lippen. Maar wist je dat jij zelf ook migratie van fillers in je lippen kunt voorkomen? Bijvoorbeeld door de eerste dag na de behandeling overmatige bewegingen te voorkomen, zoals veel praten of lachen. Heb je nog vragen over migratie bij lipfillers? Stel ze dan gerust aan één van onze artsen.

Meer evenwicht in je gezicht

Je lippen hebben een prominente plek in je gezicht. Als je lipfillers overweegt is het dus belangrijk dat je een gekwalificeerde arts kiest die goed naar jouw wensen luistert. Zo behaal je een mooi resultaat met natuurlijke lipfillers, zodat je lippen goed bij jouw gezicht blijven passen.

Vrijblijvend advies op maat!

Bent u geïnteresseerd in een lipfiller behandeling en wilt u persoonlijk advies? Wij geven u graag persoon advies op maat zodat u kunt genieten het mooiste en meest langdurige resultaat.. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak