Nieuw: Profhilo Body

Naar mate we ouder worden verslapt onze huid, dit hoort bij het huidverouderingsproces. Helaas kun je dit niet helemaal tegengaan, maar wel vertragen met Profhilo. Een Profhilo Body behandeling is daarom uiterst geschikt voor mensen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen willen gaan. Een belangrijk voordeel van Profhilo is dat de huid verjongt wordt zonder volume te geven. De huid herstelt en huidverslapping wordt aangepakt.

 

Profhilo Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

 

Is Profhilo Body geschikt voor mij?

Welke indicaties kun je met Profhilo Body behandelen?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd. Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelend arts naar de mogelijkheden. Een groot voordeel is dat Profhilo een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur is.

 

Hoe werkt Profhilo Body?

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Profhilo Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Voor het mooiste resultaat adviseren wij 2 behandelingen te ondergaan met een tussenperiode van ongeveer 30 dagen. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden ingepland. Natuurlijk in overleg met jouw cosmetisch arts.

 

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit.

 

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

 

braccio_coppia02_Courtesy_Sparavigna_051021-500x161

 

 

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden.

 

addome_p_body_Courtesy_Sparavigna_051021-500x207

 

 

Pakketprijs (2 behandelingen) 875,-

Overweeg jij een Profhilo Body behandeling? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten ontvangen je graag in één van onze klinieken in Den Haag of Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam).

 

 

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak