Nieuwe behandelingen

Augustus is een heerlijke maand vol met momenten van samenzijn, genieten en nieuwe ervaringen. Terwijl sommigen nog heerlijk op een strandbedje liggen of nog lekker aan het bijkomen zijn van de heerlijke vakantie, heeft Skin + Surgery Clinics nieuwe behandelingen samengesteld zodat je stralend en fit de maand september tegemoet gaat. Denk hierbij aan de nieuwe Hydrafacial gezichtsbehandeling, die je huid optimaal hydrateert en verzorgt. Of heeft je vakantiedieet zijn tol geëist en wil je weer fit voelen, het kan met onze vitamine infusen. Of ben je toe aan meer soul searching? Dan is de innerbeauty scan wat voor jou.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Wil je het uitproberen? Lees meer…

 

De HydraFacial™ Signature Glow behandeling

De HydraFacial™ Signature Glow is de meest populaire schoonheidsbehandeling in Amerika en het is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper op moeten gaan.

De HydraFacial™ Signature Glow  behandeling zorgt grondig voor je huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. De HydraFacial™ Signature Glow is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Zo ben je direct “red carpet ready”. En wie wilt dit nou niet.

De HydraFacial™ Signature Glow serums richten zich specifiek op je huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ Signature Glow verbetert de kwaliteit van je huid en maakt het je huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Voelt je huid droog en slap aan? Heeft je huid zonschade opgelopen tijdens je vakantie? Wil je je huid weer de nodige boost geven, maar je hebt geen zin in pijnlijke behandelingen? Of heb je binnenkort een red carpet of een gala event? Dan match je perfect met de HydraFacial™ Signature Glow behandeling.

Wil je meer weten over de HydraFacial™  en ben je benieuwd wat de behandeling voor jou kan doen? Lees hier meer over de HydraFacial™ : https://skin-surgery.nl/behandelingen/huidverbetering/hydrafacial-signature-glow/

 

De Vitamine Infuus

Voel je ook weleens moe en futloos? Ben je net terug van vakantie, maar weet je soms niet waar je de energie gebleven is? Het kan zijn dat een lichaam een kleine hulp nodig heeft om weer op een goede energie niveau te komen.

In onze dagelijkse voeding zitten voldoende vitamines, mineralen en anti-oxidanten om het lichaam te ondersteunen in het dagelijks leven. Echter, soms heb je tijdens een periode van stress, minder gezond gegeten of heb je een tijd niet goed voor jezelf gezorgd. Dan kan het zijn dat je lichaam onvoldoende bouwstoffen heeft om op een goede energie niveau te komen. En dat voel je. Je lichaam heeft een tekort aan vitamines en mineralen. En heeft daarbij moeite om je natuurlijke weerstand goed te houden. Dan kan een vitamine infuus een oplossing bieden.

Via een infuus, geven we een hoge doseringen vitaminen (zoals vitamine C) en mineralen, en zo kan je lijf een inhaalslag maken om de weerstand weer op peil te krijgen. We geloven in het natuurlijke herstellende vermogen van je lichaam. De vitamine infusen geven een versnelde en natuurlijke ondersteuning aan je herstel.

Waarom via een infuus? Vitamines en mineralen die je eet worden niet volledig opgenomen, doordat de opname afhankelijk is van de functie van je maag-darm kanaal. Via een infuus, worden de vitamines en mineralen volledig  opgenomen in je bloedbaan. Je bypasst als het ware je maag-darm route. Via een infuus, is je opname capaciteit 100%.

Welke type infuus geschikt is voor jou, bepaal je samen met je arts. De infusen worden samengesteld naar aanleiding van een intake. Naar aanleiding van deze intake en jouw wensen zal een advies worden gegeven over het soort infuus wat het beste bij je past.

Wil je weten welke soorten vitamine infusen er zijn en wat het voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze link: https://skin-surgery.nl/behandelingen/innerbeauty/vitamine-infuus/

 

De Innerbeauty scan

Revolutionair en als eerste in Nederland introduceert Skin + Surgery Clinics “de Innerbeauty Scan”. Ervaar je weleens gevoelens van moeheid, minder concentratie en minder controle over je emoties? Heb je wel eens dat onbestemde gevoel van innerlijke onrust? Dit zijn de signalen van je brein die aan geeft dat je innerlijke batterij aan het opraken is. Dit is een proces dat gebeurt over enige tijd en voordat je het door hebt, komen er de lichamelijke klachten en is je accu leeg. Wil je een stapje voor zijn? Dan is de innerbeauty scan echt iets voor jou.

Met onze gerenommeerde coach, Johan Maigret, heeft Skin + Surgery de innerbeauty scan ontwikkeld. De innerbeauty scan heeft als doel bewustwording van je energie huishouding en ervoor zorgen dat hart-brein verbinding in top conditie is. Je bent dan beter opgewassen tegen de veelvoud van externe prikkels van buiten. Niemand kan je meer van je stuk brengen.

In de intake maken we gebruik van een valide vragenlijst. En we meten de energiehuishouding met hartritmevariatie. Als je vaak moe bent of gespannen, heb je slaapproblemen of heb je iets traumatisch meegemaakt? Dan is dit vrijwel direct te meten met een sensor aan je oor. We meten direct de variatie van de slagen van het hart: dit heet hartritmevariatie. Dit is een wetenschappelijke maat voor de innerlijke balans tussen gaspedaal en rem in je lichaam. Het maakt ook zichtbaar in hoeverre jouw accu wel of niet voldoende opgeladen kan worden.

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak. In dat plan maken we onder andere gebruik van een innovatieve ademcoach: de O2CHAIR. In deze stoel leer je in een specifiek ritme je ademhaling te verdiepen, je krijgt extra zuurstof én je ligt in een zogeheten anti-zwaartekracht houding.

De ervaring leert dat dit plan al op kort termijn resultaten geeft. In circa 2 tot 3 weken zul je voelen dat de mate van moeheid en innerlijke onrust zijn verschoven naar fitheid, meer focus, concentratie en innerlijke kalmte.

Afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen is de Inner Beauty Scan ook te combineren met coaching. In een coaching sessie werken we met een onderwerp naar keuze. Het kan een uitdaging of probleem zijn dat je wilt oplossen. Samen vinden we je eigen antwoorden op bepaalde vragen, door te werken aan de verbinding tussen hart en brein.

Johan Maigret zijn achtergrond ligt in de psychosomatische fysiotherapie, in de psychologie en in de neurowetenschappen. Hij heeft meer dan 7 jaar mensen opgeleid tot coach en counselor. Hij traint en coacht mensen in het bedrijfsleven, particulieren, maar ook topsporters (nationale atleten en atleten op Olympisch niveau).

Elke dag je zelf zijn is een topprestatie. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Innerbeauty Scan? Dan ben je van harte welkom. Tijdens de Innerbeauty Scan doorloop je de innovatieve stappen inclusief de O2CHAIR met Johan. De sessie duurt ongeveer twee uur en de kosten zijn 150 euro.

Lees meer over de Innerbeauty scan via deze link: https://skin-surgery.nl/behandelingen/innerbeauty/innerbeauty-scan/

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak