Nieuwe vestiging Skin + Surgery Clinics Bergschenhoek

Bergschenhoek – Skin+Surgery Clinics verhuist naar een nieuw pand in Bergschenhoek. De cosmetische kliniek voor injectables, cosmetische chirurgie en huidverbetering opent in december haar nieuwe locatie. ‘We zijn bijzonder trots op dit prachtige pand, waar we een plek hebben gecreëerd om even te onthaasten’.  

 

Hoewel Skin+Surgery Clinics jaren met plezier gehuisvest was in het centrum van Rotterdam, zijn ze uit hun jasje gegroeid. Op de nieuwe locatie aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek is meer ruimte om het concept van de cosmetische kliniek verder uit te breiden. Zo zal er naast injectables en cosmetische chirurgie ook een tweede skincenter geopend worden. Het eerste skincenter is recent in Den Haag geopend.

 

Skincenter voor huidverbetering

In het skincenter, de Advanced Medical Spa, wordt er gewerkt aan huidverbetering. De huid wordt geoptimaliseerd door middel van verschillende behandelingen zoals een luxe schoonheidsbehandeling, bindweefselmassage, chemische peeling en microneedling. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de innovatieve producten van SkinCeuticals.

 

Cosmetische ingrepen en huidoptimalisatie

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek wordt een plek waar chirurgen en cosmetisch artsen, maar ook huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten samen werkzaam zullen zijn. Zo kun je een cosmetische ingreep complementeren met een luxe huidbehandeling, wat het resultaat ten goede zal komen. Ook zullen de producten van SkinCeuticals te koop zijn, om het effect te accentueren en te verlengen.

 

Balans tussen innerlijk en uiterlijk

De filosofie van Skin+Surgery Clinics gaat uit van het gegeven dat je het lichaam moet zien als geheel. Een balans tussen het innerlijk en het uiterlijk. De kliniek besteedt dan ook aandacht aan het innerlijk welzijn, door middel van voedingssupplementen, advies op het gebied van levensstijl en ademtherapie. ‘Wanneer je onze kliniek binnenstapt, is het even tijd voor jou. Een moment waarin je kunt onthaasten met een kop thee en waarin je even tot rust kunt komen. Samen zorgen we dat jij de beste versie wordt van jezelf. Vanbinnen en vanbuiten.’ Dat maakt de nieuwe cosmetische kliniek in Bergschenhoek uniek.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak