Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Ooglidcorrectie in Pijnacker

Ooglidcorrectie in Pijnacker

 

Kijk je in de spiegel en zie je wallen onder je ogen, hangende oogleden en een vermoeide blik? Dit kan heel storend zijn, zeker als je niet moe bent. Met een deskundige en veilige ooglidcorrectie in Pijnacker krijg je je frisse oogopslag terug. De hooggekwalificeerde specialisten van Skin + Surgery Clinics zijn zeer ervaren in het uitvoeren van een boven- of onderooglidcorrectie. Je krijgt een jeugdiger en energieker uitstraling, je zicht verbetert en eventuele hoofdpijnklachten verminderen of verdwijnen. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan met een van onze artsen en kies net als vele anderen voor een ooglidcorrectie in Pijnacker. Je blik weerspiegelt na deze relatief eenvoudige ingreep echt hoe je je van binnen voelt.

 

Boven- of onderooglidcorrectie, of combinatie van beide

 

Er worden dagelijks verschillende ooglidcorrecties in Pijnacker uitgevoerd. Een bovenooglidcorrectie biedt een oplossing als je last hebt van hangende oogleden. Er wordt onder verdoving overtollige huid verwijderd. Het litteken valt precies in de oogplooi, zodat je hier na een tijdje niets meer van ziet. Als je problemen hebt met wallen onder je ogen, is een onderooglidcorrectie een kleine ingreep met een groot resultaat. Het sneetje direct onder de wimperrand of aan de binnenkant van het onderooglid geeft een minuscuul litteken, dat je niet ziet.

 

Je kunt bij hangende oogleden en wallen onder ogen ook zowel een boven- als onderooglidcorrectie ondergaan. Maak een afspraak met een van de specialisten van Skin + Surgery Clinics en bespreek je wensen. Je krijgt professioneel en eerlijk advies welke ooglidcorrectie in Pijnacker het beste bij je past en goed inzicht in het te verwachten eindresultaat.

 

Na de ooglidcorrectie in Pijnacker weer gewoon naar huis

 

Een ooglidcorrectie in Pijnacker is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname nodig is. Je mag na de chirurgische ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag niet zelf autorijden, omdat je door de zwelling nog een verminderd zicht hebt. Je wordt geholpen door een van onze gecertificeerde en gepassioneerde specialisten, die ervoor zorgt dat je weer de beste versie van jezelf wordt. Schoonheid zit van binnen en van buiten, zo luidt de holistische filosofie van Skin + Surgery Clinics. Je innerlijke welzijn en uiterlijke glans dienen in balans te zijn voor een gelukkig leven. Daarom wordt in onze drukbezochte en hooggewaardeerde kliniek aandacht besteed aan zowel je innerbeauty als je uiterlijke schoonheid.

 

Het team van specialisten staat onder leiding van Dr. Thania Tha-In, mede-oprichter van Skin + Surgery Clinics. Het behandelteam wordt verder gevormd door Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Ze zijn alle actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Een professionele ooglidcorrectie in Pijnacker wordt uitgevoerd met de beste instrumenten en volgens de modernste behandeltechnieken.

 

Goede wondverzorging voor een snelle genezing

 

De ooglidcorrectie in Pijnacker wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De ingreep is relatief eenvoudig en leidt vrijwel nooit tot complicaties. In sommige gevallen kan een nabloeding of infectie optreden. Het is verstandig om de zwelling na de operatie direct te verminderen door om het kwartier te koelen met een koelbril. Plaats hierbij een gaasje tussen de koelbril en je ogen. De zwelling is ’s nachts te bestrijden door met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam. Als je last hebt van pijn na de ingreep, is een paracetamol toereikend. Je kunt een dag na de ooglidcorrectie weer douchen. Tracht bij het afdrogen het wondje droog te deppen en niet droog te vegen.

 

Ooglidcorrectie in Pijnacker met deskundige nazorg

 

Skin + Surgery Clinics verleent goede nazorg voor een snel herstel na de ooglidcorrectie in Pijnacker. Je mag niet roken totdat de hechtingen verwijderd zijn. Roken vernauwt de bloedvaten. Dit verhoogt de kans op complicaties bij de wondgenezing. Dit geldt ook voor het gebruik van make-up. Dit mag pas weer als na 7 tot 9 dagen tijdens de controleafspraak de hechtingen en pleisters worden verwijderd en alle korstjes zijn verdwenen. Knip de uiteinden van de hechtingen niet zelf af! Je mag tijdens de eerste week niet zwaar tillen, bukken, zwaar persen of hoesten en je mag de eerste twee weken geen contactlenzen dragen. Het wordt afgeraden om het litteken in de eerste drie maanden bloot te stellen aan al te veel uv-straling van de zon of de zonnebank. Je komt tot zes weken na de operatieve ingreep voor controle bij je behandelend arts.

 

Ook wallen verminderen met oogcrème en fillers

 

Een ooglidcorrectie in Pijnacker is een veelvoorkomende behandeling om wallen te verminderen, maar dit kan ook nog op andere manieren. Skin + Surgery Clinics werkt met de producten van SkinCeuticals die voor een vermindering van donkere kringen en wallen zorgen. Wallen kunnen ook een gevolg zijn van volumeverlies onder de ogen. Met behulp van fillers kan de rand van het onderooglid naar de wang minder zichtbaar worden gemaakt, met een opener en frisser blik als resultaat. Bij hangende oogleden wordt ook een plasma-plexr behandeling toegepast. De huid wordt verstrakt met een energetische pen. Het resultaat blijft één tot twee jaar zichtbaar. Deze behandeling is geschikt bij een milde verslapping van de oogleden. Informeer naar de mogelijkheden in onze toonaangevende kliniek.

 

Kijk weer met een open blik de wereld in na een ooglidcorrectie in Pijnacker

 

Wil je weer met een open blik de wereld inkijken? Je gezichtsveld vergroten en afscheid nemen van je hangende oogleden, wallen onder je ogen en vermoeide gelaatsuitdrukking? Een ooglidcorrectie in Pijnacker kan veel voor je doen! Ervaar het zelf en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Skin + Surgery Clinics voor al je vragen, opmerkingen of verzoeken. Bel (070- 200 20 70), stuur een e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of maak direct een afspraak voor een gratis consult met een van onze specialisten.

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me