Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Ooglidcorrectie in Bergschenhoek

Heb je last van overhangende oogleden, wallen onder je ogen en/of rimpelvorming rond je ogen? Een ooglidcorrectie in Bergschenhoek is een veilige en veel voorkomende ingreep in de toonaangevende kliniek van Skin + Surgery. Een correctie van je bovenste en/of onderste ooglid is een betrekkelijk kleine en eenvoudige operatie, die onder verdoving plaatsvindt. De behandeling duurt ongeveer een uur. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze deskundige en ervaren specialisten. Je kunt in een persoonlijk gesprek al je vragen stellen en wensen bespreken. Je krijgt advies over de beste behandeling en nazorg. Je ziet er na de ooglidcorrectie in Bergschenhoek weer uitgerust uit, met een frissere en jeugdiger uitstraling.

 

Ooglidcorrectie om zowel cosmetische als medische reden

 

Je huid verliest tijdens het ouder worden aan elasticiteit. Er ontstaan rimpels. De huid van de oogleden rekt uit, met als gevolg dat deze zwaar op de bovenoogleden drukt of over de wimpers hangt. Dit leidt in vele gevallen tot vermoeide ogen, verminderd zicht en hoofdpijn door het continue fronsen. Je krijgt een oudere en vermoeide blik, terwijl je je van binnen helemaal niet zo voelt. Een ooglidcorrectie in Bergschenhoek biedt een passende oplossing voor als je je stoort of klachten hebt door je hangende oogleden.

 

De chirurgische ingreep onder verdoving wordt zowel om cosmetische als medische redenen uitgevoerd. Maak een afspraak in de hooggewaardeerde Skin + Surgery Clinics als je last hebt van een sombere uitstraling, tranende ogen door een hangend onderooglid, wallen onder je ogen, verslechterd zicht en/of oververmoeidheid van je ogen. Zware oogleden kunnen hoofdpijn tot gevolg hebben en je kunt hierdoor problemen hebben bij het dragen van lenzen of het aanbrengen van make-up. Aarzel niet langer en neem contact op met onze kliniek. Met een ooglidcorrectie in Bergschenhoek worden goede resultaten bereikt en klachten weggenomen.

 

Ooglidcorrectie in Bergschenhoek van de onder- en/of bovenoogleden

 

Een ooglidcorrectie in Bergschenhoek wordt uitgevoerd aan je bovenoogleden en/of onderoogleden. Als je hinder en ongemak ondervindt van hangende oogleden of wallen, kom je in aanmerking voor een onderooglidcorrectie. Wallen onder de ogen zijn een gevolg van een slappere huid, slappere spieren of een vetophoping onder het oog. De specialist van Skin + Surgery Clinics maakt een minuscule insnede vlak onder de wimperrand, waarna overtollige huid en vetweefsel onder je ogen wordt verwijderd. De huid wordt hierna samengetrokken en gehecht. Het litteken direct onder de wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar.

 

Bij hangende oogleden biedt een bovenooglidcorrectie soelaas. Hangende oogleden ontstaan door een minder elastische huid en verslappende spieren rond de ogen. Behalve een lome, matte uitstraling leiden hangende oogleden vaak tot medische klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en vermoeidheid. Bij deze chirurgische ingreep onder verdoving wordt eerst afgetekend welk huidoverschot wordt weggehaald. Bij de incisie wordt het teveel aan huid, spier- en vetweefsel verwijderd. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi, zodat deze vrijwel niet zichtbaar is. Bekijk voorbeelden van een ooglidcorrectie in Bergschenhoek om je een beeld te vormen van de mogelijkheden.

 

Na de chirurgische ingreep weer naar huis

 

Een ooglidcorrectie in Bergschenhoek is een poliklinische behandeling. Je mag na de chirurgische ingreep en een kortdurende wachttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden vanwege de zwelling en het tijdelijk verminderde zicht. Neem een bekende mee voor vervoer op de terugweg. De kans op complicaties is uiterst gering. Incidenteel kan een nabloeding of infectie optreden. De behandelde oogleden kunnen de eerste dagen na de operatie wat blauw en gezwollen zijn. Verricht in de eerste week geen arbeidsintensieve inspanningen zoals zwaar tillen of persen, flink hoesten, bukken of sporten. Koel de oogleden direct na de ingreep om het kwartier met een koelbril, met een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Als je lichte pijn hebt, volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling kan ook worden tegengegaan door de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.

 

Goede nazorg na de ooglidcorrectie in Bergschenhoek

 

Je kunt bij Skin + Surgery rekenen op een goede nazorg. Je mag een dag na de ooglidcorrectie in Bergschenhoek weer douchen. Voor een goede en snelle wondgenezing is het van belang om tijdens het afdrogen het wondje bij het oog droog te deppen, in plaats van droog te vegen. De hechtingen en pleisters worden na 7 tot 9 dagen tijdens een controleafspraak in onze kliniek verwijderd. Je mag daarvoor niet zelf aan de hechtingen zitten of de uiteinden afknippen. Het gebruik van make-up is weer toegestaan als de hechtingen zijn verwijderd én de korstjes verdwenen zijn. Dit geldt ook voor roken. Je komt tot 6 weken na de operatie op controle bij je behandelend arts. Geadviseerd wordt om de behandelde plek de eerste drie maanden niet te onderwerpen aan felle uv-straling van de zon of de zonnebank.

 

Specialisten met aandacht voor je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid

 

Een ooglidcorrectie in Bergschenhoek wordt uitgevoerd door een kundig, ervaren en betrokken team van specialisten. Zij werken in een uitstekend uitgeruste operatiekamer, met de beste instrumenten en volgens de modernste en veiligste behandeltechnieken. Het specialistenteam bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Ze zijn alle lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). De behandeling wordt uitgevoerd vanuit een holistische benadering. Er is aandacht voor je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid. De balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke beauty wordt hersteld. Je voelt je na de ingreep weer gelukkig en je ziet er nog mooier uit.

 

Wallen verminderen met fillers of SkinCeuticals producten 

 

Skin + Surgery Clinics biedt ook alternatieven voor een operatieve ooglidcorrectie in Bergschenhoek. Hierbij wordt de huid met een energetische pen verstrakt. Wallen verminderen is mogelijk met de toepassing van fillers of het gebruik van de producten van SkinCeuticals die voor een vermindering van donkere kringen en wallen zorgen. Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen. Maak een afspraak voor een kosteloos consult en laat je informeren over de behandelmogelijkheden en het te verwachten eindresultaat.

Meer informatie of advies over een ooglidcorrectie in Bergschenhoek

 

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie in Bergschenhoek of advies over de beste behandeling voor jouw klachten? Bel direct (070 – 200 20 70), stuur een e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier. Je kunt direct een afspraak maken door te klikken op onze button ꞌMaak hier online je afspraakꞌ op onze website.

 

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me